mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

2/2. Papírforma?

Tegnap továbbjutott két kupacsapatunk. Mondhatnánk, papírforma, de azért láttok, hogy például a Vidi mennyire megszenvedett luxemburgi ellenfelével. A fehérváriaknak és a..

Ugye Fiola Attila csak viccelt?

Fiola Attila olyat mert mondani a tegnapi, futballnak csúfolt Vidi-produkció után, amelyre talán még nem volt példa a..

Ehhez nem kellenek a légiósok!

img

Ha valakinek eddig nem lett volna tiszta, hol is tart a magyar klubfutball, akkor az az elmúlt három napban tiszta..

Ugye Fiola Attila csak viccelt?

img

Fiola Attila olyat mert mondani a tegnapi, futballnak csúfolt Vidi-produkció után, amelyre talán még nem volt példa a..

Szenvedett, aki látta!

img

A Vidi ma tökéletesen megmutatta, miért kell a magyar bajnoknak július 10-én pályára lépnie a Bajnokok Ligája elő elő elő selejtezőjében. A magyar bajnok 1-1-es döntetlent játszott a luxemburgi bajnok ellen idegenben, és nincs egyetlen pozitívum sem, amit el lehet mondani a meccsről. Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – A. Hadzic – Pátkai, Huszti – Kovács I. – Lazovics, M. Scsepovics. Öt magyar, hat..

Európa, jövünk!

img

Bár még javában zajlik a világbajnokság, egyes klubcsapataink játékosainak fontosabb dolguk akad, mint a meccsnézés. A Vidi, az Újpest, a Honvéd és a Ferencváros játékosainak például fontos fellépése van az európai kupaporondon. A sort ma a Videoton, bocsánat, Mol Vidi kezdi a Bajnokok Ligájában, az ellenfél a luxembrugi F91 Dudelange. Akik egy kézlegyintéssel elintéznék az ellenfelet, annak felhívjuk a figyelmét a..

Fabrizio Ravanelli: Marco Rossi vezetésével a magyar futball visszakerül oda, ahova való

img

 Június végén ismét olasz toptrénerek látogattak Magyarországra a második CIB Italia Focitábor keretében, hogy oktassák és felmérjék a 10-14 éves magyar focisták képességeit. Köztük volt Fabrizio Ravanelli, aki 1996-ban Bajnokok Ligáját nyert a Juventus csapatával, aki szerint nagyszerű döntés volt Marco Rossit kinevezni szövetségi kapitánynak. Hogy tetszik Budapest?A magyar főváros csodálatos. A gyerekeim már..

A Kisvárdában 14 légiós és mindössze 2 magyar játszott a hétvégén!

img

Kisvárdán a szurkolók csodaként élik meg, hogy városuk csapata feljutott az NB I-be. Arra azonban talán senki nem gondolt, hogy az NB II-ben hősként tisztelt játékosok közül valószínűleg nem sok mindenkit láthatnak majd ősszel a pályán. A Kisvárda ugyanis a hétvégi felkészülési mérkőzésen 10 légióssal a kezdőben állt fel, csereként pedig még négy légiós áll be.  Korábban kifejtettem, esélyünk sincs értelmezhető..