mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Könyörgöm, csak haza ne jöjjön Szalai!

Nehéz arra mit mondani, hogy Szalai Ádámot kitették a Mainz keretéből. Az biztos, hogy a magyar válogatott ezzel nem járt jól, hiszen ha Rossi tartja magát az elveihez, akkor..

Vajon jó döntést hozott Radoki János?

img

Az év egyik legmeglepőbb edzői menesztése volt Benczés Miklós menesztése a Puskás Akadémiától. Most ugyanilyen meglepő az új edző személye, igaz, ez akár jól is elsülhet. Sokakat meglepett Benczés Miklós menesztése. Az edző ugyanis nem kisebb dologra vállalkozott, minthogy újra összerakja a Pintér Attila által szétvert csapatot. Mert bárki-bármit mond, a Puskás Akadémia Pintér alatt még azt a kis identitását is..

Urbán Flórián: Olyanok döntenek a magyar futballban, akiknek még tornazsákjuk sem volt!

img

Urbán Flórián nehéz ember. Legalábbis ezt mondják róla. Azok, akiknek nem tetszik, hogy soha nem rejti véka alá a véleményét. Azok, akiknek nem tetszik, hogy bólogat úgy, ahogy mások akarják.  Elmondása szerint legutóbb, egy megyei csapattól a „helyi sztárocska” rúgatta ki, de most beszél a nem létező magyar profi labdarúgásról, a nem létező klubtulajdonosokról, a futballban működő uram-bátyám viszonyról és azokról..

Az újpesti szurkolók viselkedéséért miért a fradistákat bünteti az MLSZ?

img

A mai ínséges időkben, amikor üresen tátonganak a milliókból felépített csili-vili stadionok, a szurkolók elleni bűntett, ha az MLSZ zárt kapus meccset rendel el. Ráadásul az Újpest-Fradi az a mérkőzés, melyre akár még több ezer néző is összejöhetne. De nem jöhet, mert a nagytudású Fegyelmi Bizottság így döntött. Ilyen kép nem lesz a februári Újpest-Fradin!  Az MLSz tájékoztatása szerint „a klubok munkájának, a..

Huszti Szabolcs milliós összeget adományozott a beteg gyerekeknek!

img

Ha év vége, akkor Huszti Szabolcs jótékonykodik: a Vidi labdarúgója évek óta támogatja a Gyermekkor Alapítványt, ezúttal is felajánlott 1 millió forintot a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó szervezetnek. Adománya segít az egynapos sebészet korszerűsítésében. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt..

Világbajnoki ötödik a magyar válogatott!

img

A Svájc ellen sikerrel megvívott nyolcaddöntő után a francia válogatott jelentette a végállomást a magyar válogatottnak a marokkói Marrákesben vasárnapig tartó harmadik footgolf világbajnokságon. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond..

Most akkor tényleg takarodjon Vignjevic?

img

Az Újpest három nappal ezelőtt, talán az év legjobb játékát nyújtva győzte le a bajnok Vidit. Ugyanez az Újpest (vagy majdnem ugyanez) három nappal korábban címvédőként kiesett a Magyar Kupából, miután az utolsó utáni percben kapott góllal kikapott a Kaposvártól. Zúgott is a „Vignjevic takarodj”! De vajon tényleg „takarodnia kellene Vignevicnek? Nos, a válasz egyértelmű! HIRDETÉS Megjelent Fehér György..

Diósgyőr, Vidi, Fradi: Nem kispályások!

img

Lassan véget ér a labdarúgó bajnokság, téli pihenőre vonulnak a játékosok. Kezdődik viszont a teremfoci idény. És bizony egy-egy pénzdíjas tornán elő-előfordulnak olyan csapatok, ahol NBI-es játékosok is pályára lépnek. De megtehetik-e ezt a profi focisták? A mifocink.com négy kérdést tett fel az NB I-es csapatoknak, sajnos, egy hét alatt mindössze három klub vette a fáradságot, hogy..

Bundát kiállt a fél ország!

img

A futballszurkolók egy része ma már igen érzékenyen reagál egy-egy furcsa eredményre. Márpedig furcsa eredmények, érdekes gólok voltak az elmúlt héten. Kezdésnek itt van mindjárt a szerdai magyar Kupa forduló. Tudjuk, hogy van olyan, amikor egy alacsonyabb osztályú csaoat legyőzi a magasabb osztályú ellenfelét. A kupa épp ezért érdekes sorozat.Arra viszont talán még a legvérmesebb Budaörs szurkolók sem..

A statisztika sem segít, azaz Ilyen mutatókkal várjuk az ellenfeleinket

img

Mint arról korábban írtunk, a realitás szerint nem túl sok esélyünk van a 2020-as Európa bajnokság selejtezőjében. Persze, mindez csak 'jóslás'. A tény: magyar labdarúgó-válogatott az E csoportba került, Horvátország, Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán mellé. Igaz, hogy sokkal keményebb csoportba is kerülhettek volna Marco Rossiék, ám sajnos túl élénken él még bennünk a Luxemburg elleni 2-1-es, illetve az..

A realitás az, hogy...

img

Őrület, hogy történjen bármi a magyar labdarúgásban, egy-egy selejtező sorsolása után az emberek azt mondogatják, hogy ebből a csoportból most már irány az Eb. vagy a vb. Évek óta mondogatom: reálisan kellene értékelni az esélyeket, de a realitás valahogy mindig eltűnik az életünkből. Van, akinél azt is olvastam, hogy a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen 4, a szlovákok ellen meg majd 6 pontot szerzünk. Aztán..Next posts