mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vajon jó döntést hozott Radoki János?

img

Az év egyik legmeglepőbb edzői menesztése volt Benczés Miklós menesztése a Puskás Akadémiától. Most ugyanilyen meglepő az új edző személye, igaz, ez akár jól is elsülhet. Sokakat meglepett Benczés Miklós menesztése. Az edző ugyanis nem kisebb dologra vállalkozott, minthogy újra összerakja a Pintér Attila által szétvert csapatot. Mert bárki-bármit mond, a Puskás Akadémia Pintér alatt még azt a kis identitását is..

Urbán Flórián: Olyanok döntenek a magyar futballban, akiknek még tornazsákjuk sem volt!

img

Urbán Flórián nehéz ember. Legalábbis ezt mondják róla. Azok, akiknek nem tetszik, hogy soha nem rejti véka alá a véleményét. Azok, akiknek nem tetszik, hogy bólogat úgy, ahogy mások akarják.  Elmondása szerint legutóbb, egy megyei csapattól a „helyi sztárocska” rúgatta ki, de most beszél a nem létező magyar profi labdarúgásról, a nem létező klubtulajdonosokról, a futballban működő uram-bátyám viszonyról és azokról..

Az újpesti szurkolók viselkedéséért miért a fradistákat bünteti az MLSZ?

img

A mai ínséges időkben, amikor üresen tátonganak a milliókból felépített csili-vili stadionok, a szurkolók elleni bűntett, ha az MLSZ zárt kapus meccset rendel el. Ráadásul az Újpest-Fradi az a mérkőzés, melyre akár még több ezer néző is összejöhetne. De nem jöhet, mert a nagytudású Fegyelmi Bizottság így döntött. Ilyen kép nem lesz a februári Újpest-Fradin!  Az MLSz tájékoztatása szerint „a klubok munkájának, a..

Huszti Szabolcs milliós összeget adományozott a beteg gyerekeknek!

img

Ha év vége, akkor Huszti Szabolcs jótékonykodik: a Vidi labdarúgója évek óta támogatja a Gyermekkor Alapítványt, ezúttal is felajánlott 1 millió forintot a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó szervezetnek. Adománya segít az egynapos sebészet korszerűsítésében. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt..

Világbajnoki ötödik a magyar válogatott!

img

A Svájc ellen sikerrel megvívott nyolcaddöntő után a francia válogatott jelentette a végállomást a magyar válogatottnak a marokkói Marrákesben vasárnapig tartó harmadik footgolf világbajnokságon. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond..

Most akkor tényleg takarodjon Vignjevic?

img

Az Újpest három nappal ezelőtt, talán az év legjobb játékát nyújtva győzte le a bajnok Vidit. Ugyanez az Újpest (vagy majdnem ugyanez) három nappal korábban címvédőként kiesett a Magyar Kupából, miután az utolsó utáni percben kapott góllal kikapott a Kaposvártól. Zúgott is a „Vignjevic takarodj”! De vajon tényleg „takarodnia kellene Vignevicnek? Nos, a válasz egyértelmű! HIRDETÉS Megjelent Fehér György..

Diósgyőr, Vidi, Fradi: Nem kispályások!

img

Lassan véget ér a labdarúgó bajnokság, téli pihenőre vonulnak a játékosok. Kezdődik viszont a teremfoci idény. És bizony egy-egy pénzdíjas tornán elő-előfordulnak olyan csapatok, ahol NBI-es játékosok is pályára lépnek. De megtehetik-e ezt a profi focisták? A mifocink.com négy kérdést tett fel az NB I-es csapatoknak, sajnos, egy hét alatt mindössze három klub vette a fáradságot, hogy..

Bundát kiállt a fél ország!

img

A futballszurkolók egy része ma már igen érzékenyen reagál egy-egy furcsa eredményre. Márpedig furcsa eredmények, érdekes gólok voltak az elmúlt héten. Kezdésnek itt van mindjárt a szerdai magyar Kupa forduló. Tudjuk, hogy van olyan, amikor egy alacsonyabb osztályú csaoat legyőzi a magasabb osztályú ellenfelét. A kupa épp ezért érdekes sorozat.Arra viszont talán még a legvérmesebb Budaörs szurkolók sem..

A statisztika sem segít, azaz Ilyen mutatókkal várjuk az ellenfeleinket

img

Mint arról korábban írtunk, a realitás szerint nem túl sok esélyünk van a 2020-as Európa bajnokság selejtezőjében. Persze, mindez csak 'jóslás'. A tény: magyar labdarúgó-válogatott az E csoportba került, Horvátország, Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán mellé. Igaz, hogy sokkal keményebb csoportba is kerülhettek volna Marco Rossiék, ám sajnos túl élénken él még bennünk a Luxemburg elleni 2-1-es, illetve az..

A realitás az, hogy...

img

Őrület, hogy történjen bármi a magyar labdarúgásban, egy-egy selejtező sorsolása után az emberek azt mondogatják, hogy ebből a csoportból most már irány az Eb. vagy a vb. Évek óta mondogatom: reálisan kellene értékelni az esélyeket, de a realitás valahogy mindig eltűnik az életünkből. Van, akinél azt is olvastam, hogy a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen 4, a szlovákok ellen meg majd 6 pontot szerzünk. Aztán..Next posts