mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mervó Bence: Itt volt az ideje annak, hogy elkötelezzem magam

img

Mervó Bence az U20-as világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettje. Nála több gólt senki nem szerzett a világbajnokságon – igaz, végül gólpasszai miatt mégsem lett hivatalosan gólkirály – így nem csoda, hogy a magyar élvonal mellett külföldi csapatok is csábították. Ő maga is bevallotta, hogy légiósnak állna – aztán ma aláírt az MTK-hoz. Persze, ettől még külföldre igazolhat. És hogy mit mond a játékos az..

Óriási az érdeklődés, sietni kell a jegyvásárlással!

img

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Románia Eb-selejtezőre, amelyet régen nem látott érdeklődés előz meg.     Az MLSZ tisztában van azzal, hogy sok szurkoló csalódott lesz, mert ennyi igényt képtelenség kielégíteni, ugyanakkor arra törekszik, hogy mindenki egyenlő esélyekkel vehessen részt a jegyvásárlásban. Számos szurkolói csoport, közösség, önkormányzat, iskola..

Más kávéház!

img

A Debrecennek nem sikerült a történelmi győzelem. A Rosenborg nyerni tudott a Loki otthonában, sőt, nagy valószínűséggel a továbbjutást is eldöntötte. És nem azért, mert a Debrecen rosszul játszott. Hanem azért, mert a Rosenborg jobb csapat. Pedig ismét ki kell emelni Kondás Elemér nagyszerű húzását. A Loki edzője ugyanúgy támadó felfogású játékosokat tett a kezdő csapatban, mint múlt héten. Akkor is elmondtam,..

Kubatov Gábor: Mit csinálnak az ultrák? Megölnek?

img

Thomas Doll, Gyömbér Gábor és Kubatov Gábor állt az újságírók elé a Ferencváros nagysikerű, „médiacsütörtök” nevű programján. Az edző és a játékos egyetlen kérdést sem kapott, ám a Fradi-elnök annál többet. És mi más lehetett volna a fő téma, mint a szurkolók közti ellentét. - A Fradinál már hat éve van szurkolói kártya, erről az útról nem is szeretnénk lelépni. Az MLSZ lépése csak a mozgásterünket bővítette. És..

Jó meccset várnak a szakvezetők

img

Nehéz erőpróba vár a Lokira, hiszen a norvég Rosenborgot kell búcsúztatnia az Európa-ligában a továbbjutásért. A Debrecen és a Rosenborg szakvezetője is úgy gondolja, jó meccs lesz este a Nagyerdei Stadionban. - A két utolsó, Reykjavík elleni El-meccsüket láttuk. Jó csapat az ellenfelünk, több gólerős játékosuk van, emellett nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, sokszor voltak csoportkörben is, úgyhogy..

Történelmi sikerre várva

img

Történelmi sikerre lenne szüksége a Debrecennek ahhoz, hogy előnyt szerezzen a Rosenborg ellen az Európa Liga-selejtező 3. fordulójának csütörtöki első felvonásán, magyar csapat ugyanis korábban még egyszer sem tudta legyőzni a norvég bajnokot. Először 1986-ban az Intertotó Kupában a Videoton játszott az északi rivális ellen, a csoportkör mindkét összecsapása döntetlennel zárult. A legközelebb az 1997-es Bajnokok..

Pénteken kezdődik a IV. Honvéd-Macron Kupa

img

Pénteken immár negyedik alkalommal rendezik meg a Honvéd-Macron Kupát, melyet 2011-ben Budapest Honvéd FC és a Magyar Futball Akadémia alapított. A cél az volt, hogy lehetőséget biztosítson a 18 éves fiataloknak, hogy egy torna keretében bizonyítsák tehetségüket és adjanak számot vezetőiknek és az érdeklődőknek nemzetközi fejlődésükről is. Az idei torna résztvevői: West Bromwich Albion FC (Anglia), FK Partizan..

Elhelyezték a diósgyőri labdarúgó-edzőközpont alapkövét

img

Ünnepélyes keretek között elhelyezték a Diósgyőri VTK utánpótlás labdarúgó-edzőközpontjának alapkövét szerdán Miskolcon. Kiss Norbert, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára, Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, Pfliegler Péter alpolgármester, Varga László szocialista országgyűlési képviselő és Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője helyezte el az..

A Vasas szerint jó így a szabály!

img

Mint arról a mifocink.com múlt héten beszámolt, a nemzetközi kupákból sajnos korán kieső csapatok továbbra is több légióst foglalkoztathatnak a bajnokságban, hiszen az álláspontja szerint ezen csak a 12 NB I-es csapat közösen tudna változtatni. Nos, e-mailen két kérdést tettünk fel a kluboknak. 1. Fair Play-nek érzi-e hogy olyan csapatok, melyek már a bajnokság előtt kiesetek a nemzetközi kupából, erre való..Next posts