mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Királynak királynak kellett volna maradnia

Király Gábor Szombathely legendája. Király Gábor a magyar futball legendája. De…Király Gábornak talán kellett volna tudnia, mikor elég. Mert most néha azon dolgozik, hogy ne csak,..

Remélem, Windecker egy év alatt rájött, „vissza kell venni az arcból”!

img

Alig egy évvel ezelőtt vált létszámon felülettinek Újpesten  Windecker József, akinek állítólag nem volt elég a lilák által ajánlott „pénz-paripa-fegyver”. Persze, sokkal inkább az lehetett a háttérben, hogy a védő (vagy menedzsere) a háttérben akkor már megalkudott egy görög klubbal, ahova aztán nyáron ingyen távozott a játékos. Most pedig sok másik magyar játékoshoz hasonlóan, kb nulla játéklehetőség után..

Dzsudzsák: vége!

img

Az Emirátusok bajnokságában szereplő al-Ittihad Kalba FC hivatalos honlapján közölte: 2020-ig szerződést hosszabbított magyar válogatott légiósával, Dzsudzsák Balázzsal. Ezzel minden bizonnyal vége Dzsudzsák Balázs karrierjének – már ami az értékelhető klubfutballt jelenti. Újévkor azt írtam, nagyon kellene a magyar futballnak egy jó Dzsudzsák Balázs. Mert még ma is azt vallom, hogy egy jó magyar válogatottnak..

Átlagosan 27.691.965 forintba került ősszel egy szék az NB I új stadionjaiban!

img

„Ha kulturált, új stadionjaink lesznek, jönnek majd a nézők is” – szólt néhány évvel ezelőtt a mondat, melynek hatására – persze, nem csak ezért – elkezdődött az stadionépítési hullám. Ma a 12 NB I-es csapatból nyolc játszik teljesen új stadionban. Nézők mégsincsennek. Az egy főre jutó költség pedig az egeket veri. Az Üllői úton átlagban félház van, de a többi programmal együtt pozítiv a mérleg Stadionjaink..