mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Profik vagyunk!

Profik vagyunk – mondta Lovrencsics Gergő a lefújás után. Hozzátette, hogy szégyelli magát a csapat nevében is, és persze azt, hogy 'tanulnunk kell!' Mondta mindezt azután a 90..

Egy, csak egy csapat a gáton

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Egy, csak egy csapat a gáton

img

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

img

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő..

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője: Már tavaly simán kiestünk volna, ha...

img

Nem nagy bátorság kijelenteni, a Haladás kiesett az NB I-ből. A csapat körül évek óta áll a bál, úgy hírlik, egyes játékosok lényegében átvették a hatalmat. A vesszőfutás talán Mészöly Géza kirúgásával kezdődött, hiszen akkoriban még a dobogóért küzdött, most pedig hiába az új csili-vili stadion, jövőre – és ki tudja meddig még – nem lesz élvonalbeli mérkőzés Szombathelyen. De mit szólnak ehhez a Haladás vezetői?..

Rég láttam ilyen korrekt viselkedést a magyar futballban!

img

Buzsáky Ákost egészségügyi problémákra hivatkozva azonnal hatállyal felmentették a III. Kerület vezetőedzői posztjáról. A klub felajánlotta a tisztséget annak a Kemény Kristófnak, aki Buzsákyval együtt érkezett a klubhoz, de ő olyan korrektül viselkedett barátjával, hogy olyan nagyon-nagyon rég nem láttunk a magyar futballban.   Buzsáky Ákos tavaly nyáron érkezett Óbudára. A futballista előtte itthon az..

Ünnepi díszbe öltözik a Honvéd-címer

img

2019. augusztus 3-án ünnepli a 110. születésnapját a Budapest Honvéd FC, a klub pedig megkezdte az előkészületeket annak érdekében, hogy a kispesti együttes méltóképpen ünnepelhesse a születésnapját. Az évfordulóhoz legközelebb eső hazai mérkőzésük alkalmával születésnapi ünnepséget, családi napot tartanak, továbbá a klubvezetés egyeztet a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesülettel egy esetleges közös..

Sportigazgató képzés, magyar módra!

img

Hazánkban egyre elterjedtebb az, hogy a klubok sportigazgatót alkalmaznak. Gondolt hát egyet az MLSZ, és immár náluk is lehet ilyen végzettséget szerezni. Csak az a baj, hogy míg mondjunk Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója, vagy épp Polyák Balázs, az MTK sportigazgatója négy éven át egy főiskolán tanulta a „szakmát”, addig az MLSZ-nél azt gondolják, tizenöt nap is elég ehhez. Na és persze rengeteg pénz, hiszen a..

Királynak királynak kellett volna maradnia

img

Király Gábor Szombathely legendája. Király Gábor a magyar futball legendája. De…Király Gábornak talán kellett volna tudnia, mikor elég. Mert most néha azon dolgozik, hogy ne csak, mint legenda emlékezzenek vissza rá, hanem… Nincs vita, Király Gábor a magyar futball legendája, aki sok-sok gyereknek példaképe.Nincs vita, Király Gábor a Haladás legendája, aki tartotta magát ahhoz az ígéretéhez, hogy szeretett..

Radoki János gyorsan szembetalálta magát a magyar valósággal

img

Radoki János, a Puskás Akadémia vezetőedzője gyorsan szembetalálta magát a nagy magyar futballvalósággal. Már múlthéten sem hitt a szemének, amikor azt látta, milyen gólokat képes kapni csapata, de a mostani, 16 méteres fejes-öngólhoz már hozzá sem tud nagyon szólni. Felcsúton meglepték a futballszurkolókat akkor, amikor az eddig hazánkban egyáltalán nem dolgozó Radoki Jánost nevezték ki vezetőedzőnek. Akkor azt..

Vajon Horváth Ferenc is belebukik Halmosi Péter száműzésébe?

img

Nagy bajban vagy Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője, mert ha a történelem megismétli önmagát (vagy felszínre kerül, ki is irányít igazából Szombathelyen), akkor meg vannak számlálva a napjai. Merthogy Horváth Ferenc kitette a keretből a klubikonnak számító Halmosi Pétert. Csakhogy ez a húzás már Kuttor Attilának és Mészöly Gézának sem jött be: mindkettőjüknek az állásába került. Az elmúlt időszakban azt hallani..

Mifocink.com exkluzív: Ilyen volt a derbi – felülről

img

Az Újpest az utolsó utáni pillanatban mentett pontos a Ferencváros ellen. A derbi 1-1-el végződött, A mifocink.com most Sir Drone A Lot-nak köszönhetően megmutatja, milyen volt a mérkőzés – felülről. Ezek a képek csak a mifocink.com-on láthatóak!                

Remélem, Windecker egy év alatt rájött, „vissza kell venni az arcból”!

img

Alig egy évvel ezelőtt vált létszámon felülettinek Újpesten  Windecker József, akinek állítólag nem volt elég a lilák által ajánlott „pénz-paripa-fegyver”. Persze, sokkal inkább az lehetett a háttérben, hogy a védő (vagy menedzsere) a háttérben akkor már megalkudott egy görög klubbal, ahova aztán nyáron ingyen távozott a játékos. Most pedig sok másik magyar játékoshoz hasonlóan, kb nulla játéklehetőség után..

Dzsudzsák: vége!

img

Az Emirátusok bajnokságában szereplő al-Ittihad Kalba FC hivatalos honlapján közölte: 2020-ig szerződést hosszabbított magyar válogatott légiósával, Dzsudzsák Balázzsal. Ezzel minden bizonnyal vége Dzsudzsák Balázs karrierjének – már ami az értékelhető klubfutballt jelenti. Újévkor azt írtam, nagyon kellene a magyar futballnak egy jó Dzsudzsák Balázs. Mert még ma is azt vallom, hogy egy jó magyar válogatottnak..Next posts