mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Eb 2021: Ma már teljes kerettel edzhet a válogatott

Az Európa-bajnokságra készülő válogatottunk ausztriai edzőtáborában tartott szerdai edzésen már Szalai Ádám és Gazdag Dániel is részt vett. A csütörtök délutáni tréningen pedig már Gulácsi Péter, Holender Filip, Orbán Willi és Szoboszlai Dominik is a pályán lesz.

 

 

Szerdán két edzést is tartott a Marco Rossi vezette szakmai stáb, ráadásul mindezt úgy tehette, hogy a már Saalfeldenbe megérkezett összes kerettag rendelkezésére állt, vagyis az egészségügyi stáb szakszerű munkájának köszönhetően Kecskés Ákos után Tóth Balázs kapus is felépült korábbi sérüléséből. 

Az Amerikai Egyesül Államokat pár nap alatt megjáró, illetve új csapatában bemutatkozó Gazdag Dániel igen gyorsan visszaállt az közép-európai időzónára, így fáradtságnak semmi nyomát nem lehetett észrevenni rajta a második edzésen sem.

 – Nagyon nagy élmény volt a bemutatkozásom az MLS-ben – mondta az mlsz.hu-nak a Philadelphia Union legújabb játékosa. – Nagyon kedvesen fogadtak a klubnál, és a szurkolókról is ugyanezt tudom elmondani. A rövid időn belüli oda-vissza utazás természetesen kivett belőlem, de szerencsére jól bírtam az eddigi két edzést, bár tény, hogy estére azért elfáradtam.

Csütörtökön már az RB Leipzig három kerettagja és Holender Filip is megérkezik Saalfeldenbe, így a szerdai volt a felkészülés utolsó nem teljes létszámban zajló napja.Szinte hihetetlen: tízéves lett a mifocink.com Továbbra is lehet-e a végzettség nélküli Huszti Szabolcs a Loki vezetőedzője?