mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Zsóri Dani ezt most jól odatette

img

 Amikor Herczeg András becserélte a Ferencváros ellen Zsóri Dáneilt, a mindössze 18 éves játékos még nem gondolta, hogy alig fél év múlva az egész világ az ő találatát ünnepli majd. Persze, óriási drukk volt a fiatalban, hiszen élete első NB I-es mérkőzésére készült. Aztán, mint egy igazi magyar népmesében, Zsóri a 93. percben, 1-1-es egy hosszú ívelés után szenzációs ollózó mozdulattal talált a kapuba. A DVSC..

Most nincs más dolgunk: örüljünk és tapsoljunk a Fradi tegnapi produkciójának!

img

Bebizonyosodott, hogy egy nap alatt minden megváltozhat. Mert bizony sokan gondolták azt, hogy a Fradi Spanyolországban belefut egy méretes zakóba. A zöld-fehérek viszont nagyszerű eredményt értek el, rácáfolva ezzel a hitetlenkedőkre - és felvetve néhány problémát. A Fradi nagyszerűen játszott Spanyolországban.Akár nyerhetett is volna – igaz, ki is kaphatott volna.Kár tagadni, az utolsó 20-25 percben feltörte a..

Rebrov: Koncentráció és a magabiztosság

img

Szerhij Rebrov szerint a Ferencvárosnak saját játékára kell koncentrálnia ahhoz, hogy sikeres lehessen az Espanyol vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének csütörtöki nyitányán. - Hosszú út vezetett idáig, de eddigi ellenfeleinkkel nem tudom összehasonlítani mostani riválisunkat, mivel az Espanyollal még nem játszottunk - mondta az ukrán tréner, aki viszont hozzátette, ismerik a barcelonai együttes..

Tombol a fogadási csalás: BLSZ III-as és IV-es meccsekre is lehet fogadni!

img

Gyorsan kiderült, hogy az egyik, fogadásokkal foglalkozó internetes oldal újítása a bunda melegágya. Odáig jutottunk, hogy immár a Buapest IV. osztályú, azaz a magyar futball legalsóbb osztályában lejátszott meccsekre is lehet fogadni!   Nem lehet finomabban fogalmazni: hülyére veszik a magyar futballt és az azt szerető szurkolókat, játékosokat. Odáig süllyedtünk, hogy ma már a BLSZ-bajnokság legalacsonyabb..

A szurkolókon nem múlik majd semmi

img

Szeptember 9-én, hétfőn Szlovákia ellen játszik a magyar válogatott. Az ellen a Szlovákia ellen, melyet még sosem sikerült legyőzni. Na de majd most! Ebben bíznak a szurkolók is, akik nagyszerű videóval hangolnak a meccsre.   

Öltözőben történt tettlegesség pecsételte meg Lanzafame sorsát a Fradinál?

img

Az elmúlt két év gólkirálya, az olasz Lanzafame és a Ferencváros vezetőezője között már a tavaszi idényben is volt feszültség, ám úgy nézett ki, a támadó bocsánatot nyert. Aztán nyáron pedzegették, hogy Lanza visszatér a Honvédhoz, mégis sokakat meglepett, hogy a Zágráb elleni BL-selejtező visszavágója előtt egy nappal került erre sor. A mifocink.com információi szerint a döntés miértjét a Dinamo elleni idegenbeli..