mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A korábbi szövetségi kapitány nekiment az MLSZ-nek: Semmibe vették a munkánkat!

img

„A profi világban, egy munkaszerződésben egyértelműen leírják: mit várok tőled, és mit adok érte? A hazai futballban pedig pont fordítva van: a játékos először a markát tartja, az anyagi kérdésben egyezik meg a klubbal, és csak utána hajlandó kimenni a pályára…” HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt..

Benkő László: Becsület, szív, akarat és jövőkép nélkül nem léphet előre a futballunk

img

Volt a Budapesti Honvéd játékosa, szakosztályvezetője, elnöke, majd MLSZ-elnök lett. Az üzleti életben sikeresen privatizálta a Caola néven ismert vállalatot, de az elmúlt években sem szakadt el a futballtól: napokig győzködte Csányi Sándort, hogy vállalja el a labdarúgó szövetség elnöki posztját,  minden válogatott meccsen ott ül a lelátón, minden MLSZ ülésre elhívják. Nyugdíjas élet helyett 85 évesen is mindennap..

Őrület! A Fradinál 12 millió eurónyi bevétel játékos eladásból – 3 év alatt

img

A napokban foglalkoztunk azzal, hogy a Videoton több mint egy tucat játékosán bukott „szemmel látható” összeget. A Sport Plusz cikke rámutatott arra, hogy a fehérváriak hogy herdálták el Nikolicsot, Elek Ákost vagy épp Anrdé Alvest.  A szinte „ugyanazon büdzséből gazdálkodó” Ferencvárosnál azonban más utat jártak be. A zöld-fehérek már-már tökéletes gazdálkodást és játékos-politikát alakítottak ki. Ramírez 360..

Döbbenet: A Videoton az elmúlt években 2 milliárdot bukott a játékosain

img

A napokban az általam nagyra tartott és nagyon tisztelt Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy az elmúlt években számos játékos adtak el jó pénzért. A Sport Plusz cikke szerint azonban a felelőtlen gazdálkodásnak és a „mindent megtehetünk” életelv több mint 2 milliárdos játékos-eladási bukást okozott a fehérvári csapatnál. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem..

Bence egy gyönyörű helyre ment, ahol nagyszerű játékosokkal játszhat együtt!

img

Tegnap még segítséget kért a Lázár-család, ma hajnalban azonban….Lázár Bence szervezete feladta a gyilkos kór elleni harcot. 26 éves volt. – Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért..

Segítsetek Lázár Bencének!

img

Lázár Bencének segítségre van szüksége. Az Újpest futballistájánál leukémiát diagnosztizáltak, hősiesen küzd a betegséggel. Úgy nézett ki, jobban lett, a Sport TV szakkomentátoraként a képernyőre is visszatért. Most azonban a Sport Tv Facebook-lapján (is) megjelent a Lázár-család bejegyzése, mely szerint Bencének újra segítségre van szüksége. Íme a bejegyzés, és segítsen, akinek van lehetősége erre. 'Kedves..

Idén vajon ki nyeri az Aranylabdát?

img

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által 2012-ben életre hívott, azóta minden évben odaítélt Pest Megyei Amatőr Aranylabda a hagyományokhoz híven ezúttal is az igazgatóság évzáró-évnyitó ünnepi díjátadó rendezvényén kerül átadásra, mely várhatóan március második felében lesz a Megyeháza Dísztermében. Szavazni a Facebook-on bárkinek lehet! A jelöltlista kialakítása és a szavazás menete tavalyhoz képest nem változott...

Magyarokat? Á dehogy! A télen 23 légiós érkezett az NB I-be!

img

Több alkalommal taglaltuk, hogy az MLSZ fiatal és magyar szabálya semmi mást nem okozott, minthogy mesterségesen felverte a magyar játékosok árát, a csapatok pedig ismét az olcsó légiósok felé fordultak. És mondhatnak bármit az MLSZ-ben, a mostani átigazolási időszak is ezt bizonyítja. A csapatok összesen 38 játékost igazoltak a télen, ebből 23 külföldi, azaz légiós. Csupán két klub, a Paks és a Vasas nem igazolt..

Őze István, az UTE elnöke: Az Újpest FC nem adta semmiféle jelét, hogy végrehajtja a bíróság ítéletét

img

Címerügyben teljes az egyet nem értés. Folytatódik az Újpesti TE és a hagyományos címert tavaly megváltoztató labdarúgóklub, az Újpest FC közötti  jogi huzavona. A másodfokú bírói ítélet szerint előbbi áll nyerőre. Az önálló labdarúgóklub júliusban megváltoztatta a hagyományos címert, ami osztatlan felháborodást keltett a szurkolókban, és a kisebbségi tulajdonos UTE is a régi mellett kardoskodott. Hiába..

Mit csinál most az UTE a címerháborúban?

img

Elméletileg már letelt a 30 nap! Az a 30 nap, amit a legutolsó bírósági ítélet adott Roderick Duchateletnek, az Újpest FC belga tulajdonosának arra, hogy visszaállítsa azt a címert, amit megváltoztatott. Ami egyébként csak neki tetszik a világon, esztétikai és anyagi okok miatt. Gondoltuk ezt eddig, mert lehet, hogy cinkosa is van ám a ravasz belgának... Hirdetés  Szóval a 30 nap letelt, de a lilák címere még..Next posts