mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Profik vagyunk!

Profik vagyunk – mondta Lovrencsics Gergő a lefújás után. Hozzátette, hogy szégyelli magát a csapat nevében is, és persze azt, hogy 'tanulnunk kell!' Mondta mindezt azután a 90..

Egy, csak egy csapat a gáton

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Egy, csak egy csapat a gáton

img

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

img

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő..

A korábbi szövetségi kapitány nekiment az MLSZ-nek: Semmibe vették a munkánkat!

img

„A profi világban, egy munkaszerződésben egyértelműen leírják: mit várok tőled, és mit adok érte? A hazai futballban pedig pont fordítva van: a játékos először a markát tartja, az anyagi kérdésben egyezik meg a klubbal, és csak utána hajlandó kimenni a pályára…” HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt..

Benkő László: Becsület, szív, akarat és jövőkép nélkül nem léphet előre a futballunk

img

Volt a Budapesti Honvéd játékosa, szakosztályvezetője, elnöke, majd MLSZ-elnök lett. Az üzleti életben sikeresen privatizálta a Caola néven ismert vállalatot, de az elmúlt években sem szakadt el a futballtól: napokig győzködte Csányi Sándort, hogy vállalja el a labdarúgó szövetség elnöki posztját,  minden válogatott meccsen ott ül a lelátón, minden MLSZ ülésre elhívják. Nyugdíjas élet helyett 85 évesen is mindennap..

Őrület! A Fradinál 12 millió eurónyi bevétel játékos eladásból – 3 év alatt

img

A napokban foglalkoztunk azzal, hogy a Videoton több mint egy tucat játékosán bukott „szemmel látható” összeget. A Sport Plusz cikke rámutatott arra, hogy a fehérváriak hogy herdálták el Nikolicsot, Elek Ákost vagy épp Anrdé Alvest.  A szinte „ugyanazon büdzséből gazdálkodó” Ferencvárosnál azonban más utat jártak be. A zöld-fehérek már-már tökéletes gazdálkodást és játékos-politikát alakítottak ki. Ramírez 360..

Döbbenet: A Videoton az elmúlt években 2 milliárdot bukott a játékosain

img

A napokban az általam nagyra tartott és nagyon tisztelt Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy az elmúlt években számos játékos adtak el jó pénzért. A Sport Plusz cikke szerint azonban a felelőtlen gazdálkodásnak és a „mindent megtehetünk” életelv több mint 2 milliárdos játékos-eladási bukást okozott a fehérvári csapatnál. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem..

Bence egy gyönyörű helyre ment, ahol nagyszerű játékosokkal játszhat együtt!

img

Tegnap még segítséget kért a Lázár-család, ma hajnalban azonban….Lázár Bence szervezete feladta a gyilkos kór elleni harcot. 26 éves volt. – Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért..

Segítsetek Lázár Bencének!

img

Lázár Bencének segítségre van szüksége. Az Újpest futballistájánál leukémiát diagnosztizáltak, hősiesen küzd a betegséggel. Úgy nézett ki, jobban lett, a Sport TV szakkomentátoraként a képernyőre is visszatért. Most azonban a Sport Tv Facebook-lapján (is) megjelent a Lázár-család bejegyzése, mely szerint Bencének újra segítségre van szüksége. Íme a bejegyzés, és segítsen, akinek van lehetősége erre. 'Kedves..

Idén vajon ki nyeri az Aranylabdát?

img

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által 2012-ben életre hívott, azóta minden évben odaítélt Pest Megyei Amatőr Aranylabda a hagyományokhoz híven ezúttal is az igazgatóság évzáró-évnyitó ünnepi díjátadó rendezvényén kerül átadásra, mely várhatóan március második felében lesz a Megyeháza Dísztermében. Szavazni a Facebook-on bárkinek lehet! A jelöltlista kialakítása és a szavazás menete tavalyhoz képest nem változott...

Magyarokat? Á dehogy! A télen 23 légiós érkezett az NB I-be!

img

Több alkalommal taglaltuk, hogy az MLSZ fiatal és magyar szabálya semmi mást nem okozott, minthogy mesterségesen felverte a magyar játékosok árát, a csapatok pedig ismét az olcsó légiósok felé fordultak. És mondhatnak bármit az MLSZ-ben, a mostani átigazolási időszak is ezt bizonyítja. A csapatok összesen 38 játékost igazoltak a télen, ebből 23 külföldi, azaz légiós. Csupán két klub, a Paks és a Vasas nem igazolt..

Őze István, az UTE elnöke: Az Újpest FC nem adta semmiféle jelét, hogy végrehajtja a bíróság ítéletét

img

Címerügyben teljes az egyet nem értés. Folytatódik az Újpesti TE és a hagyományos címert tavaly megváltoztató labdarúgóklub, az Újpest FC közötti  jogi huzavona. A másodfokú bírói ítélet szerint előbbi áll nyerőre. Az önálló labdarúgóklub júliusban megváltoztatta a hagyományos címert, ami osztatlan felháborodást keltett a szurkolókban, és a kisebbségi tulajdonos UTE is a régi mellett kardoskodott. Hiába..

Mit csinál most az UTE a címerháborúban?

img

Elméletileg már letelt a 30 nap! Az a 30 nap, amit a legutolsó bírósági ítélet adott Roderick Duchateletnek, az Újpest FC belga tulajdonosának arra, hogy visszaállítsa azt a címert, amit megváltoztatott. Ami egyébként csak neki tetszik a világon, esztétikai és anyagi okok miatt. Gondoltuk ezt eddig, mert lehet, hogy cinkosa is van ám a ravasz belgának... Hirdetés  Szóval a 30 nap letelt, de a lilák címere még..Next posts