mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Egy hét pihenés jutott Kassai Viktornak

img

A második fordulótól már a magyar élvonalban is vezet mérkőzéseket, emellett ősszel várhatóan több nemzetközi kupamérkőzésen és világbajnoki selejtezőn is közreműködik majd Kassai Viktor. A franciaországi Európa-bajnokság után mindössze egy hét pihenő jutott a magyar játékvezetőnek. Pedig a kontinensviadalon is volt feladata bőven. – Nincs idő a pihenésre, de ez együtt jár az élsporttal – mondta Kassai a..

Kubatov a BL-égés után: BL-csoportkörösök akarunk lenni, és azok is leszünk

img

Kubatov Gábor klubelnök csütörtökön kijelentette, azt akarják, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata bejusson a Bajnokok Ligájában a csoportkörbe, de arról is beszélt, hogy a mostani selejtezős búcsú miatt nem lesz edzőváltás. - BL-csoportkörösök akarunk lenni, és azok is leszünk. Aki velünk tart, velünk tart, aki nem, az nem - fogalmazott a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatón a sportvezető. - Mit kellett..

Thomas Doll: Szeretnék néhány szót mondani arról, hogy mi történt a BL-selejtezőben

img

Ilyen se volt még talán. Thomas Doll, a Ferencváros edzője videón üzent a szurkolóknak a BL-búcsú után. A német szakember  arra kéri a szimpatizánsokat, hogy adjanak egy esélyt csapatnak, és látogassanak ki minél többen a Diósgyőr elleni hazai bajnokira. 'A Ferencváros edzője vagyok, és szeretnék néhány szót mondani arról, hogy mi történt a BL-selejtezőben. Nem tudunk mást tenni, mint elnézést kérni a Bajnokok..

Nincs gazdasági alapja a magyar futballnak

img

Muszbek Mihály szerint a magyar labdarúgás a válogatott sikeres Európa-bajnoki szereplésével kis lépést tett felfelé, de még mindig csak a hegy lábánál van. Nagy kérdés: hol vannak a nézők? Az ismert sportközgazdász ezt azon a sajtóbeszélgetésen jelentette ki, amelyen a magyar futball elmúlt másfél évéről készített, 6. Sportgazdasági Nagyító elnevezésű elemzését ismertette. Hozzátette: a válogatott eredményei..

Egy korszak véget ért

img

Kondás Elemér már nem a Loki edzője. A tréner a Vasas elleni vereség után lemondott. Mindössze két NB I-es fordulót és négy nemzetközi kupameccset élt meg az ősszel. A nagy kérdés az, hogy amit maga mögött hagyott, az ki, no és hogyan szedi ráncba. Mondhatnánk, hogy nem mindig az edző a hibás, de valljuk be, ott, ahol egy nyári felkészülés után ilyen csapnivaló játékkal rukkol ki a csapat, bizony lehet valami..

Mint a legyek

img

Futballvalóság 2016. Az óriási hangulatot és szurkolói összefogást hozó Európa-bajnokság után július 21-ére négy nemzetközi kupainduló csapatunkból három kiesett. Hullottak, mint a legyek. Sokk ez a javából. Kiesett a Fradi, kiesett az MTK, kiesett a Debrecen. Július 21-ére három csapatunk is búcsúzott a nemzetközi kupákból. Akkor, amikor az európai középcsapatok sem szálltak még be, hogy a topcsapatokról ne is..

Mi történne most, ha magyar edzője lenne a Fradinak?

img

Nehéz most bármit írni. Még úgy is, hogy az első felindultságot „eldobta” az ember. Még úgy is, hogy tegnap este nem ült le a gép elé, nem írt le sértős szavakat. De mit is lehetne írni arra, hogy ma július 21-e van, a Ferencváros pedig már ki is esett a BL-ből úgy, hogy egy beugró albán csapat ejtette ki.   Nem akarok megmondó ember lenni, de úgy az Eb- előtt azt írtam, hogy a Fradi lehet a nagy vesztese az..

A válogatott rengeteg pénzt keresett az utánpótlásnak is az Eb-n

img

A magyar válogatott Eb-n szerzett bevételeinek egyharmad részét a játékosok és a stábtagok kapják meg, egyharmad részét az Eb-vel kapcsolatos kiadásokra szánták, az utolsó harmadból további fejlesztések valósulnak meg, és ebből részesülnek az utánpótláscsapatok is. Ezekről Gudra Tamás, az MLSZ sportigazgatója beszélt a Sport TV-ben. Szalai góljából közvetve a gyerekek is profitálnak... „Összesen 11, 5 millió a..

Belehúztak

img

Kár lenne az ámításért: a sikeres, sőt, szuper sikeres Eb után gyorsan visszazökkentünk a nagy magyar futballvalóságba. Klubcsapataink ugyanis csak szenvednek az európai kupákban, de ha ebből a mostani szenvedésből tovább is jutnak, akkor csak egy újabb szenvedés következik. – Az egyik legnehezebb ellenfelet kaphatjuk, de ezzel semmi baj nincs, hiszen azt akartuk, hogy jó meccseket játszunk a Bajnokok Ligájában –..

Stadler József: Beteg vagyok, a nyugdíjam felét tizenhatféle gyógyszerre költöm

img

Az egykori akasztói milliárdos mindenét elveszítette, csak volt szerelme ajándéka, egy arany nyaklánc maradt meg a szép időkből. Stadlert ráadásul most 400 milliós adócsalással vádolják, ami miatt harmadszor is börtönbe kerülhet. Akasztó közepén, egy irodaházban lakik Stadler József. A folyosóról egyből a konyhába lépünk, balra a nagy tárgyaló, jobbra a hálószoba. Az íróasztalon termékminták – üdítők, borok,..Next posts