mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Egy hét pihenés jutott Kassai Viktornak

img

A második fordulótól már a magyar élvonalban is vezet mérkőzéseket, emellett ősszel várhatóan több nemzetközi kupamérkőzésen és világbajnoki selejtezőn is közreműködik majd Kassai Viktor. A franciaországi Európa-bajnokság után mindössze egy hét pihenő jutott a magyar játékvezetőnek. Pedig a kontinensviadalon is volt feladata bőven. – Nincs idő a pihenésre, de ez együtt jár az élsporttal – mondta Kassai a..

Kubatov a BL-égés után: BL-csoportkörösök akarunk lenni, és azok is leszünk

img

Kubatov Gábor klubelnök csütörtökön kijelentette, azt akarják, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata bejusson a Bajnokok Ligájában a csoportkörbe, de arról is beszélt, hogy a mostani selejtezős búcsú miatt nem lesz edzőváltás. - BL-csoportkörösök akarunk lenni, és azok is leszünk. Aki velünk tart, velünk tart, aki nem, az nem - fogalmazott a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatón a sportvezető. - Mit kellett..

Thomas Doll: Szeretnék néhány szót mondani arról, hogy mi történt a BL-selejtezőben

img

Ilyen se volt még talán. Thomas Doll, a Ferencváros edzője videón üzent a szurkolóknak a BL-búcsú után. A német szakember  arra kéri a szimpatizánsokat, hogy adjanak egy esélyt csapatnak, és látogassanak ki minél többen a Diósgyőr elleni hazai bajnokira. 'A Ferencváros edzője vagyok, és szeretnék néhány szót mondani arról, hogy mi történt a BL-selejtezőben. Nem tudunk mást tenni, mint elnézést kérni a Bajnokok..

Nincs gazdasági alapja a magyar futballnak

img

Muszbek Mihály szerint a magyar labdarúgás a válogatott sikeres Európa-bajnoki szereplésével kis lépést tett felfelé, de még mindig csak a hegy lábánál van. Nagy kérdés: hol vannak a nézők? Az ismert sportközgazdász ezt azon a sajtóbeszélgetésen jelentette ki, amelyen a magyar futball elmúlt másfél évéről készített, 6. Sportgazdasági Nagyító elnevezésű elemzését ismertette. Hozzátette: a válogatott eredményei..

Egy korszak véget ért

img

Kondás Elemér már nem a Loki edzője. A tréner a Vasas elleni vereség után lemondott. Mindössze két NB I-es fordulót és négy nemzetközi kupameccset élt meg az ősszel. A nagy kérdés az, hogy amit maga mögött hagyott, az ki, no és hogyan szedi ráncba. Mondhatnánk, hogy nem mindig az edző a hibás, de valljuk be, ott, ahol egy nyári felkészülés után ilyen csapnivaló játékkal rukkol ki a csapat, bizony lehet valami..

Mint a legyek

img

Futballvalóság 2016. Az óriási hangulatot és szurkolói összefogást hozó Európa-bajnokság után július 21-ére négy nemzetközi kupainduló csapatunkból három kiesett. Hullottak, mint a legyek. Sokk ez a javából. Kiesett a Fradi, kiesett az MTK, kiesett a Debrecen. Július 21-ére három csapatunk is búcsúzott a nemzetközi kupákból. Akkor, amikor az európai középcsapatok sem szálltak még be, hogy a topcsapatokról ne is..

Mi történne most, ha magyar edzője lenne a Fradinak?

img

Nehéz most bármit írni. Még úgy is, hogy az első felindultságot „eldobta” az ember. Még úgy is, hogy tegnap este nem ült le a gép elé, nem írt le sértős szavakat. De mit is lehetne írni arra, hogy ma július 21-e van, a Ferencváros pedig már ki is esett a BL-ből úgy, hogy egy beugró albán csapat ejtette ki.   Nem akarok megmondó ember lenni, de úgy az Eb- előtt azt írtam, hogy a Fradi lehet a nagy vesztese az..

A válogatott rengeteg pénzt keresett az utánpótlásnak is az Eb-n

img

A magyar válogatott Eb-n szerzett bevételeinek egyharmad részét a játékosok és a stábtagok kapják meg, egyharmad részét az Eb-vel kapcsolatos kiadásokra szánták, az utolsó harmadból további fejlesztések valósulnak meg, és ebből részesülnek az utánpótláscsapatok is. Ezekről Gudra Tamás, az MLSZ sportigazgatója beszélt a Sport TV-ben. Szalai góljából közvetve a gyerekek is profitálnak... „Összesen 11, 5 millió a..

Belehúztak

img

Kár lenne az ámításért: a sikeres, sőt, szuper sikeres Eb után gyorsan visszazökkentünk a nagy magyar futballvalóságba. Klubcsapataink ugyanis csak szenvednek az európai kupákban, de ha ebből a mostani szenvedésből tovább is jutnak, akkor csak egy újabb szenvedés következik. – Az egyik legnehezebb ellenfelet kaphatjuk, de ezzel semmi baj nincs, hiszen azt akartuk, hogy jó meccseket játszunk a Bajnokok Ligájában –..

Stadler József: Beteg vagyok, a nyugdíjam felét tizenhatféle gyógyszerre költöm

img

Az egykori akasztói milliárdos mindenét elveszítette, csak volt szerelme ajándéka, egy arany nyaklánc maradt meg a szép időkből. Stadlert ráadásul most 400 milliós adócsalással vádolják, ami miatt harmadszor is börtönbe kerülhet. Akasztó közepén, egy irodaházban lakik Stadler József. A folyosóról egyből a konyhába lépünk, balra a nagy tárgyaló, jobbra a hálószoba. Az íróasztalon termékminták – üdítők, borok,..Next posts