mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mezey György: A Vidinek utánam még minimum 3-5 évig bajnoknak kellett volna lennie

Mezey György, a Vidi egyetlen eddigi bajnokcsapatának mestere egy Magyar Lelátónak adott interjúban elmondta, nagyon fájlalja azokat a dolgokat, amelyek mostanában Székesfehérváron történnek. A tréner amondó, azzal a gárdával, amit ő átadott, még legalább 3-5 évig bajnoknak kellett volna lenniük a piros-kékeknek. Keveset hallunk Önről, ez mennyire tudatos az Ön részéről? Benne vagyok a korban, illik..

Minden nap nyitva tart a Megyeri úti jegypénztár

Április 4-én, pénteken 19:00 órakor kezdődik az Újpest-Ferencváros mérkőzés, melyre az újpesti drukkerek elővételben ezúttal kizárólag a Megyeri úti külső pénztárban vehetik meg a jegyeket. A klub vezetői kérik a drukkereket, éljenek az elővételi lehetőséggel, hiszen így nem csak olcsóbban jutnak hozzá a belépőhöz, de elkerülhetik a mérkőzés előtti sorban állást is. Álljon bárhol is a két csapat, egy..

Óriási bukta: senkinek sem kell az új debreceni stadion

Igazi stadionépítési lázban ég az ország, ám az első nagy bukta már most megvan. Senkinek sem kell ugyanis a Nagyerdei Stadion, melynek üzemeltetésére egyetlen pályázat sem érkezett. Persze, ez egyáltalán nem meglepő, ha megnézzük, milyen konstrukcióval írták ki a 20 éves üzemeltetési pályázatot. Az első lépés az, hogy a kiírás szerint magáncéget kerestek, amely piaci alapon működteti a létesítményt. A..

Szerinted melyik volt a legszebb gól a fordulóban?

A mifocink.com a jövőben új rovatokkal jelentkezik. Az egyik ilyen rovat a “forduló gólja”, ahol olvasóink szavazata dönti el, melyik volt a mögöttünk hagyott forduló legszebb gólja. A győzte egy kis kupát kap, míg a minden héten szavazók között a tavaszi idény végén több nyereményt is kisorsolunk. Szavazni az info@mifocink.com e-mail címen lehet péntek, azaz április 4-e, éjfélig. Emlékeztetőnek itt megtekinthetik a..

Hatalmas a sor a Fradi-jegyekért...

Április 4-én rendezik a z Újpest-Ferencváros. A vendégjegyeket ma tíz órától kezdték el árusítani, de már reggel nyolc órakor hatalmas sor kígyózott a jegyirodánál... (fotó:ulloi129.hu/reggel 8 órai kép) A ferencvárosiak 1400 darab vendégbelépőt kapnak, melyek egységesen 1400 forintba kerülnek. Vásárlási időpontok: - március 31., hétfő, 10:00-18:00: kizárólag bérlettel lehet jegyet vásárolni, egy ember..

Szolidaritásból: Puskás, Kispest, Hungary

Nem akármilyen üzenettel készültek a diósgyőri szurkolók a hétvégi, Puskás Akadémia elleni meccsre. A drukkerek kifeszítették a néhány hete nagy port kavaró „Puskás, Kispest, Hungary” feliratot. (Fotó: csonttfej.try.hu) Mint ismeretes, az NB I 19. fordulójában, a Puskás Akadémia–Honvéd találkozón valaki nem engedte meg a Honvéd szurkolóknak, hogy kifeszítsék több méter hosszú „Puskás, Kispest, Hungary”..

Leonardo: Borzalmasak a magyar pályák, de megtiszteltetés lenne a magyar válogatott mez

A Ferencváros brazil támadója, Leonardo szerint a magyar foci egyik legnagyobb baja, hogy sok helyen borzalmas pályákon kell futballozniuk a csapatoknak, emellett mentálisan a hazai labdarúgókkal is vannak bajok. A légiós a Sport TV stúdiójában elmondta,  megtiszteltetés lenne neki a magyar válogatottban szerepelni, de elsősorban klubcsapatára akar koncentrálni. – Bonyolult heteken vagyunk túl. Sokat..

Sajnálatos, de a Kaposvár meg is érdemli a sorsát

Ami télen is szinte biztos volt, az mára talán valósággá vált. A Kaposvár nem tud megmenekülni a kieséstől. Selymes Tibor pedig azokat a játékosokat szidja – akiket ő hozott a csapathoz. Több alkalommal megírtam, hihetetlen történet játszódott le télen Kaposváron. A kiesés ellen küzdő csapatnál edzőt váltottak, ami nem meglepő az eredményeket nézve. Az viszont érdekes volt, hogy Selymes úgy köszönt el vagy..

Gulácsi horror ütközése képekben

Tegnap súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Gulácsi Péter, a bajnoki címet már korábban biztosító Red Bull Salzburg magyar kapusa. Megrázó képek.... A bajnok a sereghajtó Wacker Innsbruck otthonában játszott az osztrák élvonalban. A találkozón két magyar kapus is védett: a bajnoknál Gulácsi, az Innsbrucknál Sáfár állt a gólvonalon. A szünet előtt egy ütközés során Gulácsi egy ütközés után elvesztette az..

A Holdról jött a 64 éves szatyor, Tóth Bálint

Vastapssal búcsúztatták a sportújságírók a Fradi elleni vereséget követő sajtótájékoztató végén Tóth Bálintot, a Lombard Pápa vezetőedzőjét. Természetesen nem az elért eredmény miatt érdemelte ki az elismerést, hanem az őszinte értékeléséért. Igaz, ennek Magyarországon az élet egyetlen területén sem szoktak örülni a felettesek... - Gratulálok a Fradinak a győzelemhez, teljesen megérdemelt nyertek a..



Next posts