mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Most hajtsunk fejet a Ferencváros előtt? Igen! Most hajtsunk fejet a Ferencváros előtt!

img

A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! Nem, nem akadt be a billentyűzet! Csak jó ezt leírni. A Ferencváros vezetősége nagy lépést tett a nemzetközi sikerek felé. No, nem most, hanem akkor, amikor végre elküldte azt a Thomas Dollt, akivel nem sikerült még egy albán ellenfélen sem..

Csöpi gyerekkori álma és legnagyobb győzelme

img

Dzurják József még ott van az utolsó olyan magyar labdarúgók között, akik miatt érdemes volt kimenni egy-egy bajnoki mérkőzésre. A 10 centi híján két méter magas támadó három országban lett gólkirály, valóra váltotta gyerekkori álmát, de ami ennél is fontosabb: akkor is megnyerte élete meccsét, és legyőzte a gyilkos kórt, amikor már az orvosok sem adtak sok esélyt neki.   A 10 centi híján két méter magas támadó..

Könyörgöm, csak haza ne jöjjön Szalai!

img

Nehéz arra mit mondani, hogy Szalai Ádámot kitették a Mainz keretéből. Az biztos, hogy a magyar válogatott ezzel nem járt jól, hiszen ha Rossi tartja magát az elveihez, akkor nemzeti csapatunk elveszítette a kapitányát. No de tényleg nem mainzi szintű játékos Szalai? Szalai Ádám akkor nőtt nagyot a szememben, amikor a majd tíz évvel ezelőtti, súlyos sérülése után nem adta fel, küzdött, rendbejött, visszatért,..

Erősen elkezdett halványodni az egyik E-betű!

img

Érdekes dolgok zajlanak a Ferencvárosnál. A Bajnokok Ligájában két nagyszerű győzelmet arató klub ugyanis a bajnokság előtt még halasztott egy meccset, épp a BL-re hivatkozva. Majd most pont ugyanerre hivatkozva nem ment bele a halasztásba a koronavírus által megtizedelt Paks ellen Mondhatnánk, hogy sportszerűségből elégtelen, de ez sokkal több annál. A címerben található egyik E betű mintha erősen kezdene..

A felcsúti fiatalok azok orra alá törnek borsot, akik mindenféle vak és gyengénlátó légióst hoznak az országba!

img

A Puskás Akadémia fiataljai bizonyítják: egyáltalán nem kellenek ide légiósok. Az egész sztori eddig nekem igazán pozitív, de azok most biztosan nagy bajban vannak, akik visszaadó pénzért cserébe gyengébbnél gyengébb légiósokkal tömik tele a csapatokat. Két forduló alatt hat gólt lőttek a Puskás Akadémia fitaljai! (Fotó: pfla.hu) Ha csodának nem is nevezném, erős fricskának igen: a koronavírus-fertőzés miatt a..