mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Most hajtsunk fejet a Ferencváros előtt? Igen! Most hajtsunk fejet a Ferencváros előtt!

A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! A Ferencváros bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe! Nem, nem akadt be a billentyűzet! Csak jó ezt leírni.

A Ferencváros vezetősége nagy lépést tett a nemzetközi sikerek felé.

No, nem most, hanem akkor, amikor végre elküldte azt a Thomas Dollt, akivel nem sikerült még egy albán ellenfélen sem átlépni. Akkor, amikor elküldte az a Thomas Dollt, akivel hazai szinten ugyan újra bajnokságot nyert a Fradi – de az utolsó időszakban többet látták különféle szórakozó helyeken, mint edzésen.

A Ferencváros vezetősége nagy lépést tett a nemzetközi sikerek felé.
No, nem most, hanem amikor Thomas Doll helyére Rebrovot szerződtette. És akkor, amikor nem állt ellen az edzőnek. Pedig a mifocink.com információi szerint Rebrov két hét elteltével letett a vezetők asztalára egy cetlit, melyen azok a játékosok nevei szerepeltek, akik az edző szerint nem alkalmasak arra, hogy sikeres legyen a csapat.

Rebrov érkezésével egy tökéletes szakmai munka kezdődött el.
Egy tökéletesen megtervezett, felépített szakmai munka, melynek bajnoki címek, Európa-liga csoportkörös szereplés volt az eredménye.

És most a Bajnokok Ligája csoportkört.

Nekem volt már számos konfliktusom a Ferencváros vezetőségével azon írásaim miatt, melyekről a klubnál inkább nem akarnának beszélni (minden klubnál van ám ilyen), ám ez - szerencsére - nem változtat a tényen: a Fradi vezetősége sokat tett a sikerért. Nem túlzás azt állítani, hogy a Ferencváros a legprofibb módon felépített és működtetett klub az országban, és ezt azoknak is el kell ismerni, akik ilyen-olyan okok miatt kritizálják a mai magyar futballt, és a Ferencvárost.

A Ferencváros sikere kihathat az egész magyar futballra, de a Ferencváros sikere….a Ferencváros sikere.

Ezért dolgozott vezető, edző, játékos, erre várt sok tízezer szurkoló.
A Fradi most belépett az álmok kapuján, ott van Európa legjobb csapatai között, úgy, hogy legyőzte a svéd, a skót, a horvát vagy épp a norvég bajnokot.

Véletlenül, szerencsével lehet egy meccset nyerni! 
Egyet!
legfeljebb kettőt!
De a Fradi veretlenül jutott be a csoportkörbe, és ez nem a véletlen műve.

Ez nem "kicsúszott" eredmény!

Taps, siker, elismerés jár ezért!

És ne felejtsük: csütörtökön a Fehérvár követheti a zöld-fehérek példáját.
Szurkoljunk nekik!

 

 

 



Csöpi gyerekkori álma és legnagyobb győzelme A magyar futball legendái nem az al-Vahdánál, az al-Ittihadnál vagy épp el-Ajnél születnek!