mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A szakmai igazgató szerint Csank János legnagyobb hibája, hogy a csapatnál maradt!

img

Csank János tavaly az NB III-as Gyöngyössel tett kisebbfajta csodát. Az egykori szövetségi kapitány bent tartotta az NB III-ban azt a csapatot, melyről mindenki kiesőként beszélt. A csodák azonban nem tartanak örökké: a klub vezetése megköszönte Csank munkáját. A szakmai igazgató szerint azonban nem az volt Csank hibája, hogy mindössze két pontot gyűjtött a csapat, hanem az, hogy a sikeres tavaszi szezon után is..

Fogadni mernék, hogy....

img

Igen, fogadni mernék, hogy tegnap sok magyar „szurkolónak” úszott el a pénze a Vidi meccsén. Kíváncsi lennénk ugyanis, mennyien fogadtak mondjuk a 3,5 fél gólnál több lesz a meccsen opcióra, arra számítva, hogy a Vidi beleszalad egy kiadós verésbe Angliában. Nem szaladt bele, sőt! Bár kissé visszás lehet, de van olyan, amikor a vereség győzelemmel ér fel, és a tegnapi meccs ilyen volt. Bevallom, fogalmam sincs,..

Végre egy kapitány aki látja: az arab bajnokságban nem lehet a válogatott meccsekre felkészülni!

img

Dzsudzsák Balázs nem került be Marco Rossi első válogatott keretébe, mert nem volt csapata. Dzsudzsák Balázs nem került be Marco Rossi második válogatott keretébe sem, mert bár már van csapata, Rossi szerint az arab ligában nem lehet felkészülni Európára! Pénz, napfény csillogás....megérte? Összeszámolni nem lehet, hány alkalommal írtam le, hogy Dzsudzsák Balázsnak már nem nagyon van helye a válogatottban...