mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vicces Fegyelmi Bizottság: lökésért kettő, balhéért egy meccses eltiltás jár!

img

Tiszta hülyét csinál magából az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. Mint korábban már foglalkoztunk azzal, hogy a honi sportsajtó lényegében „agyonhallgatja” a Puskás Akadémia-Vidi mérkőzésen balhét, sőt, a Fegyelmi Bizottság sem talált semmi kivetnivalót abban, hogy a Vidi játékosok megkergették a Puskás játékosait. Csányi Sándor MLSZ-elnök azonban az asztalra csapott, fellebbezése hatására jött is a „nagyon kemény”,..

Három ok, amiért nem tart sehol a válogatottunk, és még ki is eshetünk a Nemzetek Ligájából!

img

Míg a Nemzetek Ligája sorsolásakor legtöbben – köztük én is – azt mondták, hogy ebből a sorozatból könnyebb kijutni az Eb-re, mint a selejtezőkből, ma már azt kell számolgatni, milyen eredmények kellenek ahhoz, hogy ne essünk ki a C divízióból a D-be, ahol olyan csapatok játszanak mint például Giblaltár. Persze, indokok, magyarázatok, mint mindig, most is vannak. A mifocink.com most megpróbált összeszedni néhány..

Belebotlottunk a szomorú valóságba Máltán (és Koszovó ellen)

img

Miközben a „kirakatban” Marco Rossi által irányított válogatott egy görögországi vereség után Észtország legyőzésére készül, addig utánpótlás-szinten ismét belebotlottunk a valóságba. Sőt, az U21-es válogatott tán nem is a jövő, inkább a jelen, ami elszomorító, hiszen csapatunk nemhogy nem tudta legyőzni Máltát, de még pontos sem sikerült ellenük szerezni.  Az U21-nek nem sikerült feltörni a máltai védelmet..

Megmentik-e a Halit a vicces nyilatkozatok, vagy épp a játékosuralom?

img

Láthatóan nincs minden rendben Szombathelyen. Sőt, leginkább semmi sincs rendben. A mifocink.com helyi informátora egyes játékosok egyeduralmára panaszkodik, sőt állítólag ezek a játékosok mindent megcsinálhatnak, hiszen a tulajdonosi körrel kötött üzleti kapcsolatok miatt szinte elmozdíthatatlanok. Nem véletlen, hogy informátorunk szerint Horváth Ferenc mellett a másik edzőjelölt ahhoz kötötte szerződését, hogy..

A szakmai igazgató szerint Csank János legnagyobb hibája, hogy a csapatnál maradt!

img

Csank János tavaly az NB III-as Gyöngyössel tett kisebbfajta csodát. Az egykori szövetségi kapitány bent tartotta az NB III-ban azt a csapatot, melyről mindenki kiesőként beszélt. A csodák azonban nem tartanak örökké: a klub vezetése megköszönte Csank munkáját. A szakmai igazgató szerint azonban nem az volt Csank hibája, hogy mindössze két pontot gyűjtött a csapat, hanem az, hogy a sikeres tavaszi szezon után is..

Fogadni mernék, hogy....

img

Igen, fogadni mernék, hogy tegnap sok magyar „szurkolónak” úszott el a pénze a Vidi meccsén. Kíváncsi lennénk ugyanis, mennyien fogadtak mondjuk a 3,5 fél gólnál több lesz a meccsen opcióra, arra számítva, hogy a Vidi beleszalad egy kiadós verésbe Angliában. Nem szaladt bele, sőt! Bár kissé visszás lehet, de van olyan, amikor a vereség győzelemmel ér fel, és a tegnapi meccs ilyen volt. Bevallom, fogalmam sincs,..

Végre egy kapitány aki látja: az arab bajnokságban nem lehet a válogatott meccsekre felkészülni!

img

Dzsudzsák Balázs nem került be Marco Rossi első válogatott keretébe, mert nem volt csapata. Dzsudzsák Balázs nem került be Marco Rossi második válogatott keretébe sem, mert bár már van csapata, Rossi szerint az arab ligában nem lehet felkészülni Európára! Pénz, napfény csillogás....megérte? Összeszámolni nem lehet, hány alkalommal írtam le, hogy Dzsudzsák Balázsnak már nem nagyon van helye a válogatottban...