mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Egyik szemünk sír, a másik.....

img

Ha a mérkőzés elejét valaki azt mondja, döntetlent játszunk a lengyelek ellen, bizony sokan elfogadták volna. Ha az 52. percben mondja valaki ezt, akkor sokan kinevették volna. Most pedig az egyik szemünk sír, a másik pedig.....bevallom, nekem nem nevet. Az 52. percben már 2-0-ra vezettünk, és semmi nem utalt arra, hogy ezen a meccsen gólokat kapunk. Aztán jött egy majdnem végzetes másfél perc – vagy inkább csak..

Közhelyáradattal indítottuk a magyar futball hetét

img

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar futball hete áll előttünk. Amellett ugyanis, hogy válogatottunk megkezdi a világbajnoki selejtezőket, U21-es válogatottunk azon a korosztályos vb-n vesz részt, melyet ráadásul részben Magyarországon rendeznek.   Szerdán kezdődik a labdarúgó U21-es Európa-bajnokság. Fiataljaink koránt sincsennek könnyű helyzetben, hiszen Németország, Románia és Hollandia ellen kellene..

Beérett a tudatos munka és utánpótlás-nevelés: A Puskás Akadémia minden bizonnyal ezüstérmes lesz!

img

Most mondja valaki, hogy hiába való volt TAO-milliárdokat tolni Felcsútra!Most mondja valaki, hogy hiába való volt a pusztába építeni egy stadiont! Most mondja valaki, hogy hiába való volt akadémiát létrehozni egy olyan faluban, aminek kis túlzással egy utcája van (már bocsánat az ott élőktől, nyilván ezt átvitt értelemben értettem) Most mondja valaki, hogy nem érett be a tudatos munka a klubnál. Most mondja..

Oenning lassan „csodát tesz” az Újpesttel

img

Újpesti kinevezése pillanatában, sőt, első három mérkőzése után is kritizáltam Michael Oenninget. Nos, az élet eddig a döntést meghozó vezetőket igazolja, mert bár azt nem lehet mondani, hogy az Újpest szárnyal, az tény, hogy a német edző rendesen összekapta a csapatot. Nem sikerült fényesre Oenning újpesti bemutatkozása, hiszen a lila-fehérek a német tréner első három meccsén 12 gólt kaptak. Ám azóta valami..