mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Preisinger Sándor: Szeretnénk továbbjutni a csoportból!

img

Ma elutazott Írországba a magyar U17-es válogatott, amely május 4-én kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon. A Preisinger Sándor szövetségi edző által megfogalmazott cél a csoportból való toávbbjutás, igaz, ehhez Portugália, Izland és Oroszország „testén vezet az út”. U17-es válogatottunk márciusban hazai pályán harcolta ki az írországi Európa-bajnokságon való részvételt, miután a belgák mögött, a norvégokat..

A Fradi bajnoki címe előre borítékolható volt

img

Szerintem, aki egy kicsit is ismeri a magyar futballt, egy percig sem kételkedett a Ferencváros idei bajnoki címébe, hiszen a zöld fehérek idén ünneplik 120. születésnapjukhoz. És ehhez a jubileumhoz aranyérmem dukál. Mielőtt bárki valamilyen rosszra gondolna: nem azért jár bajnoki aranyérem az évfordulóhoz, mert azt valakik eldöntötték volna, hanem azért, mert a klub és a szurkolók is ezt akarják. Ráadásul a..

Vajon a milliárdok „hozták” a vevőt, vagy a vevő a milliárdokat Kispestre?

img

Minden arról szól most, hogy Szabó György, azaz George F. Hemingway eladta a Budapest Honvédot. Vevő „természetesen a tűzhöz közeli körökből” érkezett. Arról azonban senki nem beszél, hogy addig a kutya nem akarta megvenni a Honvédot, amíg az nem kapott új edzőközpontot és új stadiont. Vagy lehet, hogy az egész fordítva volt? Szabó György azaz ugye George F. Hemingway az utolsó előtti pillanatban érkezett..

Négy év alatt nyolc edző - ez bizonyítja, nem sok szakmai elképzelés van Felcsúton

img

A Puskás Akadémiánál meglépték az egyetlen olyan lépést, amely még felrázhatja a csapatot a letargiából. Most Komjáti Andráson a világ szeme, hogy megmenti-e a csapatot az újabb kieséstől. Az elmúlt négy évben ez a hetedik edzőváltás – és a nyolcadik edző – ami pontosan mutatja, lényegében semmilyen elképzelés nincs a klubnál. Radoki János alíg fél évet töltött el Felcsúton (Fotó:pfla.hu)  Radoki János nagy..

Felcsúton sokkal nagyobb a probléma, mint a Magyar Kupa-kiesés!

img

Újabb nagy pofont kapott a Puskás Akadémia. Most a Soroksár volt az, aki borsot tört a mesterségesen fenntartott csapat orra alá azzal, hogy kiverte a Magyar Kupából. Persze, Felcsúton ennél a kudarcnál sokkal komolyabb gondok is vannak.   A felcsúti csapat két meccs alatt sem tudta legyőzni az NB II-es Soroksárt (Fotó:pfla.hu) Talán már Felcsúton is tudják, hogy a klub történelmének legjobb edzője Pintér Attila..