mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Újabb pofon a magyar labdarúgásnak: már a máltai bajnokin is többen vannak, mint egy magyar meccsen

Mint arról múlt héten beszámoltunk, egy német harmadosztályú mérkőzésen több néző volt, mint az egész magyar bajnoki fordulóban. Nos, ilyen tekintetben a héten újabb, óriási pofont kapott a magyar labdarúgás. A múlt héthez képest 57 százalékkal emelkedett a hétvégi forduló nézőszáma. Hogy ez mit jelent valójában? A debreceni stadionbúcsúztatóra 7500 néző ment ki, a Fradi-Kaposvárral 5344-en, a Győr-Újpestre..

Rossi nem érzete a bizalmat

Nem érezte azt a bizalmat a játékosok és a vezetők részéről sem, mint korábban - indokolta lemondását Marco Rossi, a Honvéd volt szakvezetője csakfoci.hu-nak adott hosszabb interjújában, amelyben részletesen értékelte Magyarországon töltött két évét. Az olasz elismerte, hiba volt a Diósgyőr elleni meccs után távozását 'bejelentenie', mivel ott valami eltört az együttesnél. Hangsúlyozta, nagyon fontos..

Szenzációs kommunikáció, azaz így néz minket hülyének egy külföldi edző

Nem tudok mást mondani, szenzációs, ahogy a Videoton edzője, José Gomes lekommunikálta azt, hogy lényegében kirúgták a klubtól. Úgy állította be, mintha a negatív kritikák miatt ő az, aki nem akar maradni a Vidinél. Sokan nem értik, hogyan maradhatott ilyen sokáig Gomes a Vidi edzője. Kezdésnek ugyanis már júliusban kiesett az Európa Ligából az ellen a Mladost Podgorica ellen, amely csapat saját..

Licit Leviért!

Kabát Péter, az Újpest csatára a Debrecen elleni meccsen viselt mezét ajánlotta fel egy jótékonysági árverésre. A licitből befolyó összeg egy másfél éves és sajnálatos módon csontvelőrákos kisfiú, Levi gyógyíttatását segíti majd. Licitálni ezen a linken, 2014. május 11-ig lehet. Az induló összeg 10.000 Ft!

A Puskás ellenfelei.....

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön hazánk hivatalosan is beadta a pályázatát a 2020-as Eb-re. Ma az is kiderült, velünk együtt 19 ország adta be pályázatát, a végső döntést a 12+1 helyszínről szeptemberben hozza meg az európai szövetség. Mint ismeretes, a tervek szerint 90 milliárd forintot költenénk a Puskás Ferenc Stadionra, ahol három csoportmeccset, és egy kieséses rangadót rendeznénk. Az is biztossá..

Ilyenek lesznek a jövő MTK-s stadionjai

Mint arról tegnap beszámoltunk, az idény végén elkezdődhet az új Hidegkuti Nándor Stadion építése. Ám nem csak a stadion, de a Lantos Mihályról elnevezett sportközpont is teljesen megújul.  Miután a kormányzat megszavazta az MTK számára a jövőben finanszírozott támogatást, már neki lehetett kezdeni a tervezésnek, mely az MTK két alapkövének, a Hidegkuti Stadion, s a Lantos Mihály sportközpont jövőbéli..

Vajon mit nem ért Pisont

Érdekes folyamat megy végbe labdarúgó válogatottjaink mellett dolgozó edzőknél. Azt tapasztaljuk, hogy szerintük – na persze nem mindegyikük szerint, Mészöly Géza még soha nem mondott ilyet – az újságírók a hibásak azért, mert nem veszik észre a jót, és csak rosszat írnak. Most például Pisont István háborodott fel azon, hogy nem tapsoltunk állva a Gibraltár elleni, már-már megmagyarázhatatlan 2-2-es döntetlen..

Totális elmebetegség: Öröm helyett balhé uralkodik Tajti Barcelonába igazolása miatt

Csak kapkodom a fejem, és nem értem azt az őrültséget, ami Tajti Mátyás átigazolása körül folyik. Már attól is a földhöz kellene csapkodnunk a seggünket, hogy egy magyar fiatal szóba kerül egy világklasszis csapatnál, attól meg főleg, hogy kettőnél is. Nálunk viszont balhé van a játékos választásából. Szerintem ilyen csak nálunk fordulhat elő. Szerintem maga a kánaán, hogy az egyik érdeklődő sztárcsapat végül..

Dől a lé: Jöhet az új MTK Stadion

Az MTK 2020-ig 6,5 milliárd forintból fejleszti sportlétesítményeit. Deutsch Tamás klubelnök csütörtökön bejelentette, hogy ebből épül fel az új, 5000 férőhelyes Hidegkuti-stadion is, amelybe a jelenleg Agárdon működő Sándor Károly Akadémia is beköltözhet. Az MTK a tavalyi év végén rendezte valamennyi saját, valamint a beolvadó BSE adósságát, és jelenleg senki felé nincs tartozása. Az biztos, hogy erre a..

Átigazolások, csak nem úgy!

Újabb probléma merült fel az Újpest licencátadás körül. Több csapat kifogásolja az új és a régi kft közti játékosmozgást, mondván, az átigazolásnak minősül, így viszont vannak olyan futballisták, akik jogosulatlanul szerepelnek az Újpestben. A legilletékesebb szervet, azaz a Magyar Labdarúgó Szövetséget kérdeztük a kényes kérdésről. Kiderült, amit eddig is mindenki tudott: a magyar futballban rengeteg kiskapu van,..Next posts