mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Kötelező a szurkolói kártya a Loki EL-meccsén

img

Ha a klub ismét kártya nélkül engedné be a szurkolókat a csütörtöki, Európa-liga mérkőzésre, még súlyosabb büntetést kapna - olvasható a Debrecen hivatalos weboldalán, a dvsc.hu-n.   Nincs más lehetőség: kötelező a szurkolói kártya (Fotó: dvsc.hu) Több szurkolónk sérelmezte, hogy a DVSC a csütörtöki, Szutjeszka elleni nemzetközi mérkőzésre is csak szurkolói kártyával engedélyezi a stadionba való belépést...

Fanatikusok és hangulat nélkül a románok ellen

img

Nem enged az MLSZ, így az év – vagy tán az elmúlt évek – legfontosabb mérkőzésén, a románok ellen Eb-selejtezőn sem lesznek ott a fanatikusok a lelátón. Kérdés, hogy így milyen hangulatban játszik majd a magyar válogatott? Dárdai Romániában megköszönte a szurkolóknak a támogatást... Mert a hangulat nagyon fontos. Emlékezhetünk, Finnország majd Görögország ellen is szinte telt ház előtt játszhatott a válogatott –..

Tajtyi Róbert nyerte az európai footgolf sorozat belga állomását

img

A European FootGolf Trophy Tour (EFTT) nyolcadik állomásának a Belgium határán található Henri-Chapelle adott otthont. A tavaly év végi portugáliai verseny óta először bizonyult magyar játékos a legjobbnak.A tizenöt versenyhétvégéból álló kontinentális sorozat a belga állomássál túl van az idei etap felén. A szombaton másodikként forduló Tajtyi Róbert idegtépő izgalmakat követően tudott nyerni. A pálya második..

Törölték a magyargyalázó román oldalt, de...

img

A Facebook törölte annak a román ultracsoportnak az oldalát, amelyik magyargyalázó pólókat árúsított a szeptemberi magyar-román futball-Eb-selejtező előtt. Ilyen pólókat árulnak a románok Pénteken arról számolt be az Index, hogy hiába jelentették többen a Facebook adminisztrátorainak, hogy sértő a Pyro Sud Est csoport által megosztott tartalom - az ulrák olyan mezeket mutattak be, amelyen román emberek egy..

Németh Krisztián eredményesebb, mint valaha

img

Németh Krisztián az Egyesült Államokban ott folytatta, ahol a válogatott meccsek előtt abbahagyta. A Sporting Kansas City támadója most a Colorado ellen szerzett gólt, és már hét találatnál jár. A 2009-es, U20-as világbajnokság legnagyobb ígéretének kikiáltott játékos ezzel a hét találattal élete legjobb idényét futja. Némethnek eddig bejött Amerika.... [BANNER199] Harminchat gól! Ennyit szerzett Németh..

Gyászhír: elhunyt a DVSC vezérszurkolója

img

Az NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján számolt be a szomorú hírről, amely szerint elhunyt Komáromi Gábor, a csapat vezérszurkolója.   'Komáromi Gábor meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének. A regisztráció bevezetése előtt minden meccsre elkísérte a Loki focicsapatát, a külföldi túrákon is rendre láthattuk őt, és szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat..

Ábel Péter a legnagyobb király!

img

A magyar strandfoci válogatott kikapott Spanyolországtól a Bakuban rendezett I. Európai Játékokon. Ettől függetlenül az egész világ Ábel Péter gólján ámul. Mondjuk, ez nem is csoda!  

Pápa: irány a megye III

img

Azt gondoltuk, Tarsoly Csaba a mélybe lökte a Győrt. Aztán a csapatot valahogy mégis megmentették, legalábbis a csapat „csak” az NB III-ig szállt alá. A Pápa nem járt ilyen jól. Nem csak elcsúszott a pápai futball, hanem...lényegében meghalt Évek óta lehetett hallani tartozásokról Pápán. Nem kisebbekről, hanem nagyobbakról. Aztán valahogy mégis mindig megmenekült a csapat – egészen idén tavaszig. Merthogy..

A Nyíregyháza levélben üzent....az MLSZ-nek

img

Úgy látszik, véget nem érő ügy lesz a Nyíregyháza-MLSZ 'háború'. Miután az MLSZ nyilatkozatott adott ki arról az UEFA-levélről, melyre a klub hivatkozik, és amely egyedüliként a mifocink.com szerzett meg, most a klub weblapján üzentek a szövetségnek. Természetesen ezt is változtatás nélkül közöljük.       Idézet az MLSZ honlapjáról:  „Az UEFA hivatalos tájékoztatása szerint nem felel meg a..

Már most gyalázkodnak a románok! De vajon mit teszünk mi az ügyben?

img

 Szeptember 4-e sorsdöntő nap lehet a magyar válogatott életében. Csapatunk aznak lép pályára Románia ellen Eb-selejtezőn. Egy győzelemmel pedig bejelentekzünk az Eb-re egyenes ágon kijutó első két hely valamelyikére.   A román ultrák is megkezdték a felkészülésüket – igazán pofátlan módon. A Pyro Sud-Est ultracsoport tagjai a Facebook-oldalukon az alábbi, hazánkat gyalázó pólót reklámozzák 3600 forintért (55..Next posts