mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kötelező a szurkolói kártya a Loki EL-meccsén

img

Ha a klub ismét kártya nélkül engedné be a szurkolókat a csütörtöki, Európa-liga mérkőzésre, még súlyosabb büntetést kapna - olvasható a Debrecen hivatalos weboldalán, a dvsc.hu-n.   Nincs más lehetőség: kötelező a szurkolói kártya (Fotó: dvsc.hu) Több szurkolónk sérelmezte, hogy a DVSC a csütörtöki, Szutjeszka elleni nemzetközi mérkőzésre is csak szurkolói kártyával engedélyezi a stadionba való belépést...

Fanatikusok és hangulat nélkül a románok ellen

img

Nem enged az MLSZ, így az év – vagy tán az elmúlt évek – legfontosabb mérkőzésén, a románok ellen Eb-selejtezőn sem lesznek ott a fanatikusok a lelátón. Kérdés, hogy így milyen hangulatban játszik majd a magyar válogatott? Dárdai Romániában megköszönte a szurkolóknak a támogatást... Mert a hangulat nagyon fontos. Emlékezhetünk, Finnország majd Görögország ellen is szinte telt ház előtt játszhatott a válogatott –..

Tajtyi Róbert nyerte az európai footgolf sorozat belga állomását

img

A European FootGolf Trophy Tour (EFTT) nyolcadik állomásának a Belgium határán található Henri-Chapelle adott otthont. A tavaly év végi portugáliai verseny óta először bizonyult magyar játékos a legjobbnak.A tizenöt versenyhétvégéból álló kontinentális sorozat a belga állomássál túl van az idei etap felén. A szombaton másodikként forduló Tajtyi Róbert idegtépő izgalmakat követően tudott nyerni. A pálya második..

Törölték a magyargyalázó román oldalt, de...

img

A Facebook törölte annak a román ultracsoportnak az oldalát, amelyik magyargyalázó pólókat árúsított a szeptemberi magyar-román futball-Eb-selejtező előtt. Ilyen pólókat árulnak a románok Pénteken arról számolt be az Index, hogy hiába jelentették többen a Facebook adminisztrátorainak, hogy sértő a Pyro Sud Est csoport által megosztott tartalom - az ulrák olyan mezeket mutattak be, amelyen román emberek egy..

Németh Krisztián eredményesebb, mint valaha

img

Németh Krisztián az Egyesült Államokban ott folytatta, ahol a válogatott meccsek előtt abbahagyta. A Sporting Kansas City támadója most a Colorado ellen szerzett gólt, és már hét találatnál jár. A 2009-es, U20-as világbajnokság legnagyobb ígéretének kikiáltott játékos ezzel a hét találattal élete legjobb idényét futja. Némethnek eddig bejött Amerika.... [BANNER199] Harminchat gól! Ennyit szerzett Németh..

Gyászhír: elhunyt a DVSC vezérszurkolója

img

Az NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján számolt be a szomorú hírről, amely szerint elhunyt Komáromi Gábor, a csapat vezérszurkolója.   'Komáromi Gábor meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének. A regisztráció bevezetése előtt minden meccsre elkísérte a Loki focicsapatát, a külföldi túrákon is rendre láthattuk őt, és szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat..

Ábel Péter a legnagyobb király!

img

A magyar strandfoci válogatott kikapott Spanyolországtól a Bakuban rendezett I. Európai Játékokon. Ettől függetlenül az egész világ Ábel Péter gólján ámul. Mondjuk, ez nem is csoda!  

Pápa: irány a megye III

img

Azt gondoltuk, Tarsoly Csaba a mélybe lökte a Győrt. Aztán a csapatot valahogy mégis megmentették, legalábbis a csapat „csak” az NB III-ig szállt alá. A Pápa nem járt ilyen jól. Nem csak elcsúszott a pápai futball, hanem...lényegében meghalt Évek óta lehetett hallani tartozásokról Pápán. Nem kisebbekről, hanem nagyobbakról. Aztán valahogy mégis mindig megmenekült a csapat – egészen idén tavaszig. Merthogy..

A Nyíregyháza levélben üzent....az MLSZ-nek

img

Úgy látszik, véget nem érő ügy lesz a Nyíregyháza-MLSZ 'háború'. Miután az MLSZ nyilatkozatott adott ki arról az UEFA-levélről, melyre a klub hivatkozik, és amely egyedüliként a mifocink.com szerzett meg, most a klub weblapján üzentek a szövetségnek. Természetesen ezt is változtatás nélkül közöljük.       Idézet az MLSZ honlapjáról:  „Az UEFA hivatalos tájékoztatása szerint nem felel meg a..

Már most gyalázkodnak a románok! De vajon mit teszünk mi az ügyben?

img

 Szeptember 4-e sorsdöntő nap lehet a magyar válogatott életében. Csapatunk aznak lép pályára Románia ellen Eb-selejtezőn. Egy győzelemmel pedig bejelentekzünk az Eb-re egyenes ágon kijutó első két hely valamelyikére.   A román ultrák is megkezdték a felkészülésüket – igazán pofátlan módon. A Pyro Sud-Est ultracsoport tagjai a Facebook-oldalukon az alábbi, hazánkat gyalázó pólót reklámozzák 3600 forintért (55..Next posts