mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kötelező a szurkolói kártya a Loki EL-meccsén

Ha a klub ismét kártya nélkül engedné be a szurkolókat a csütörtöki, Európa-liga mérkőzésre, még súlyosabb büntetést kapna - olvasható a Debrecen hivatalos weboldalán, a dvsc.hu-n.

 

Nincs más lehetőség: kötelező a szurkolói kártya (Fotó: dvsc.hu)

Több szurkolónk sérelmezte, hogy a DVSC a csütörtöki, Szutjeszka elleni nemzetközi mérkőzésre is csak szurkolói kártyával engedélyezi a stadionba való belépést. Szilágyi Sándor cégvezető elmondta, miért muszáj a klubnak alkalmazni ezt a rendszert. 


A Nagyerdei Stadionban ki van építve a beléptető rendszer. Az éves biztonsági minősítés alapján ebbe a stadionba minden hazai mérkőzésre - tehát a nemzetközi találkozókra és az edzőmeccsekre is - csak stadionkártyával lehet belépni. A Nagyerdei Stadion ilyen minősítést kapott - tudtuk meg Szilágyi Sándortól. - A rendőrség szerint a DVSC ezt a szabályt a Dinamo Bucuresti ellen nem alkalmazta, ezért a klubot egymillió forintra büntette. Amíg ez a jogszabály nem változik, addig a DVSC nem tud más döntést hozni, ugyanis ha ismét szurkolói kártya nélkül engednénk be a drukkereket, visszaesőként még nagyobb büntetést rónának ránk. Kérjük a szurkolóink megértését.

 



Magyar futball 2015: 100 forintért eladó egy NB III-as klub A csapatkapitány