mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Huszti kontra Rudolf

img

A héten két átigazolási „bomba is robbant”. Persze, Huszti Szabolcs Videotonba igazolása nagyobbat szólt, mint Rudolf Gergely Balmazújvárosba szerződése, de tény, mind a kettő meglepte a közvéleményt. Tuti, hogy a fradisták még el sem hiszik, hogy Huszti Szabolcs a Videotonhoz igazolt. Sőt, azt gondolom, kis túlzással még a Fradi vezetői sem nagyon értik, hogy az egykori közönség-kedvenc miért a legnagyobb..

Reméljük, hogy innen már csak felfele vezet az út!

img

Kilenc meccs – 41 játékos. Nem épp a csapatépítés példája. Márpedig a magyar válogatottban 2017-ben negyvenegy játékos léphetett pályára. Peru, Szenegál, Irán, Kongó, Burkina Faso. No igen, már ők is előrébb vannak a FIFA-nál, mint a nemzeti csapatunk. Viszont van ebben valami jó is. HIRDETÉSMegjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy..

Vajon ki a hibás, ha...???

img

Dél-Amerikából igazolt játékmestert a Puskás Akadémia, hiszen hároméves szerződést írt alá az uruguayi River Plate csapatától érkezett középpályás, Gonzalo Vega. Miközben ezt a hírt olvastam, azon gondolkoztam, hogy vajon ki a hibás – és nem a Puskás Akadémiánál, hanem úgy egész magyar futballban -, ha…? HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt..

Zava! Még mindig "velünk vagy"!

img

Mindjárt vége a napnak, de…. De ne feledjünk el emlékezni egy csupaszív játékosra, egy közönségkedvencre…egy nagyszerű emberre, aki érthetetlenül korán „ment el”. Tizenkét évvel ezelőtt, január 6-án hunyt el Zavadszky Gábor. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

„Szenzációs” kommunikáció: Sokan akarnak velünk játszani, de nem mondjuk el, hogy kik!

img

Az MLSZ ismét előrukkolt egy szenzációs kommunikációs bravúrral. Szabó Gerő, a válogatottért felelős sajtós az M4 stúdiójában hosszasan beszélt arról, hogy milyen nagy presztízse van még mindig a magyar válogatottnak, és milyen sok nemzeti csapat akar velünk felkészülési meccset játszani. Aztán persze kiderült, hogy egyetlen konkrét csapatnevet sem akar – bocsánat a felvetésért, de tud – mondani. HIRDETÉS..

Kezdődik! Ömlenek a kamu, olykor fizetett átigazolási hírek!

img

Bevallom, én már egy kicsit unom. Mármint azt, hogy az átigazolási szezonban bármelyik internetes oldalra kattintok, mindenhol olvashatom a nagyszerű, és általában kamu átigazolási híreket. Valahogy nálunk „sporttá” vált, hogy minden oldalon egymástól átvett anyagok, cikkek, hírek jelennek meg, melyekről kiderül, hogy igazából semmi alapjuk nincs. Máris itt az első „kamu(?)” hír, Priskin Felcsútra..