mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Itt a bizonyíték az MLSZ idióta szabályára

img

Korábban is írtam már arról, hogy az MLSZ fiatal illetve magyar szabálya semmi másra nem volt jó, minthogy mesterségesen felverje az egyébként semmit el nem érő, semmilyen teljesítményt felmutatni  nem tudó játékosok árát. Most erre konkrét bizonyíték is van:  Windecker József pofátlanul még arra is hivatkozott, amikor elutasította az Újpest havi kétmilliós fizetési ajánlatát, hogy úgynevezett magyar szabály miatt..

Realitások talaján maradva: Szerencsével lehetünk másodikak

img

Az elmúlt időszakban több alkalommal hallottuk azt, amit én már évek óta mondok: reálisan kell meghatározni a célokat, mert ami az elmúlt időszakban ezen a téren történt, az nem normális. Nos, én azt mondom, a finn-görög-észt-magyar négyesből reálisan a harmadik hely a mienk, de szerencsével és okos játékkal lehetünk másodikak. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény..

Szuna József: Az 1995-ös Videoton jobb csapat volt, mint a mostani

img

Új év, új sorozat. A mifocink.com „Elfelejtett klubvezetők, elfelejtett sportvezetők” című riportsorozatában olyan sportvezetőket keres meg, akik a rendszerváltás környékén próbáltak „futballt csinálni” Magyarországon. Ezen a héten Szuna József vendégei voltunk, aki a Videoton elnökeként előbb megmentette a klubot totális csődtől, majd egész jó kis csapatot hozott össze, és akinek lemondásában még Horn Gyula is..

Elkel a segítség: Tomek Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus törzsszurkolója nagyon beteg!

img

Tomek Zoltán a nyíregyházi szurkolói élet egy meghatározó alakja. Nem mellesleg két kisgyermek édesapja, családfenntartó. Akinek nagyon kell most a segítség, hiszen július 7-e óta nem dolgozik. Nem azért, mert nem akar. Azon a napon esett össze, kiderült, a leukémia egy nagyon speciális, és ritka fajtájával küzd. Felépülése még legalább két év. Zoltán a mifocink.com-nak beszélt először arról, hogyan küzd az egész..

Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: Most is maradandót tudnánk alkotni!

img

Új év, új sorozat. A mifocink.com „Elfelejtett klubvezetők, elfelejtett sportvezetők” című riportsorozatában olyan sportvezetőket keres meg, akik a rendszerváltás környékén próbáltak „futballt csinálni” Magyarországon. Ezen a héten Iványi Károly vendégei voltunk, aki elnökként a jól megválasztott kollégákkal csinált bajnokcsapatot abból a Vácból, amelyik a Benfica vagy épp a PSG ellen is pályára léphetett a..

Huszti kontra Rudolf

img

A héten két átigazolási „bomba is robbant”. Persze, Huszti Szabolcs Videotonba igazolása nagyobbat szólt, mint Rudolf Gergely Balmazújvárosba szerződése, de tény, mind a kettő meglepte a közvéleményt. Tuti, hogy a fradisták még el sem hiszik, hogy Huszti Szabolcs a Videotonhoz igazolt. Sőt, azt gondolom, kis túlzással még a Fradi vezetői sem nagyon értik, hogy az egykori közönség-kedvenc miért a legnagyobb..

Reméljük, hogy innen már csak felfele vezet az út!

img

Kilenc meccs – 41 játékos. Nem épp a csapatépítés példája. Márpedig a magyar válogatottban 2017-ben negyvenegy játékos léphetett pályára. Peru, Szenegál, Irán, Kongó, Burkina Faso. No igen, már ők is előrébb vannak a FIFA-nál, mint a nemzeti csapatunk. Viszont van ebben valami jó is. HIRDETÉSMegjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy..

Vajon ki a hibás, ha...???

img

Dél-Amerikából igazolt játékmestert a Puskás Akadémia, hiszen hároméves szerződést írt alá az uruguayi River Plate csapatától érkezett középpályás, Gonzalo Vega. Miközben ezt a hírt olvastam, azon gondolkoztam, hogy vajon ki a hibás – és nem a Puskás Akadémiánál, hanem úgy egész magyar futballban -, ha…? HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt..

Zava! Még mindig "velünk vagy"!

img

Mindjárt vége a napnak, de…. De ne feledjünk el emlékezni egy csupaszív játékosra, egy közönségkedvencre…egy nagyszerű emberre, aki érthetetlenül korán „ment el”. Tizenkét évvel ezelőtt, január 6-án hunyt el Zavadszky Gábor. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

„Szenzációs” kommunikáció: Sokan akarnak velünk játszani, de nem mondjuk el, hogy kik!

img

Az MLSZ ismét előrukkolt egy szenzációs kommunikációs bravúrral. Szabó Gerő, a válogatottért felelős sajtós az M4 stúdiójában hosszasan beszélt arról, hogy milyen nagy presztízse van még mindig a magyar válogatottnak, és milyen sok nemzeti csapat akar velünk felkészülési meccset játszani. Aztán persze kiderült, hogy egyetlen konkrét csapatnevet sem akar – bocsánat a felvetésért, de tud – mondani. HIRDETÉS..Next posts