mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Tizenhat ország száz footgolfosa készül Kisoroszira

img

A tizennégy állomásból álló European Footgolf Trophy Tour (EFTT) utolsó előtti versenyének hazánk ad otthont. A britek már most bebiztosíthatják csapatgyőzelmüket és a svájci Lionel Jackot is közel áll ahhoz, hogy megnyerje az egyéni versenyt. A mieink mindkét fronton harcban vannak a dobogóért. A III. Hungarian Hörmann Footgolf Opent szombaton és vasárnap a Kisorosziban található Magyar Golf Club gyepén száz..

Megalakult a Magyar Footgolf Szövetség

img

 A Bazilika melletti MINI Bár Budapestben tartott sajtótájékoztatón jelentette be a footgolf hazai érdekképviselete a sportági szövetség megalakulását. A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) eddig is a honi sportág megalapítójaként és felügyelőjeként tevékenykedett, most már jogi úton is bejegyezték.   A keddi sajtóeseményen Hankó Péter, az MFGSZ alelnöke jelentette be a hírt, miszerint hivatalosan is bejegyezték a..

MLSZ nem az újpesti felvetésre!

img

Mint arról beszámoltunk, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere és Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezetője felvetette, a klub által az MLSZ kasszájába büntetésként befizetett összeggel a szövetség támogathatná Lázár Bence gyógyulását. Nos, az MLSZ erre a kezdeményezésre nemet mondott, de ez nem azt jelenti, hogy nem segítik a betegséggel küzdő játékost.               „Amint megtudtuk, hogy Lázár Bence..

Ez azért kemény

img

Dolgozni csak szépen, ahogy csillag megy az égen…Talán sokan emlékeznek még erre a mondatra, mint ahogy „csak rend a lelke mindennek” mondatra is. Nos, az biztos, hogy mindkét jelmondat igaz lesz a hétvégi, Ferencváros-Honvéd mérkőzésre. A zöld-fehérek ugyanis igen hosszú közleményben szabályozták – a Budapest Honvéd szurkolóit! Íme: 'A 2015. október 3-án a Budapest IX. ker. Üllői út 129. szám alatti Groupama..

Viszlát, Stadion!

img

Október 5-én családias hangulatú gálával búcsúzunk a lebontásra ítélt Puskás Ferenc Stadiontól. Az előkészületekről és a tervezett programról Magyar Zoltán, az esemény főszervezője tájékoztatta az FFT-t. Október 5-én búcsúzik a Puskás Ferenc Stadion (Fotó: nb1.hu) A több mint hatvanéves létesítményre hamarosan ki fogják írni a közbeszerzési eljárást, és még a tavasz előtt le fogják bontani. Ezzel lezárul egy..

Három NB I-es meccsen összesen nem voltak annyian, mint az amerikaifutball válogatott meccsén

img

Történelmi mélységbe zuhan az NB I nézettsége. A hivatalos adatok szerint 13.516-an nézték meg a forduló hat meccsét. A magyar futball egyik tragédiája, hogy egyetlen meccsen sem voltak annyian, mint a magyar amerikaifutball válogatott első hivatalos meccsén. Sőt, három NB I-es meccsen nem voltak annyian, mint ezen a meccsen. Ilyen tömött lelátóról, mint ami a játékosok mögött látható, csak álmodnak az NB I-es..

Érdekes!

img

A családban lévő nyolcéves fiúnak vettünk múltkor egy dzsint, amely megfelelő válaszadásoknak következtében kitalálja, milyen állatra gondoltuk. Ez a dzsin mondja egy-egy válaszra, hogy érdekes! Nos, most mindenféle kommentár nélkül leírom, milyen érdekes dolgok történtek a tegnapi NB I-es fordulóban! Aztán mindenki döntsön maga. Puskás Akadémia – Ferencváros Kimondottan a „nagyvezér” és beosztottjának csapatainak..

Vajon most kit hibáztat Pető?

img

Egy ideig úgy nézett ki, valami elindult Fehérváron. A Bucsa-pusztítás után jött Kovács Zoltán, és sokan várták, hogy újra rend lesz Fehérváron. Ám ehhez elkerülhetetlen lett volna egy edzőcsere, hiszen a Casonit váltó Petőnek nagyjából nulla tapasztalata van. És ez meg is látszik a csapat teljesítményén. Korábban kifejtettem, miért nem jó, ha egy edző – bocsánat a kifejezésért – fikázza elődjét. Főleg úgy, ha ő..

Ilyen lett a gyirmóti stadion (videó)

img

Ma a nézők számára kiderül, mire elég 900 millió forint. A Dunaújváros elleni mérkőzésen avatják fel ugyanis az évek óta az NB I-ről valamiért lemaradó Gyirmót stadionját. A Kisalföld jóvoltából azonban videón megnézhetjük, milyen lett a létesítmény....Íme:  Next posts