mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Tizenhat ország száz footgolfosa készül Kisoroszira

img

A tizennégy állomásból álló European Footgolf Trophy Tour (EFTT) utolsó előtti versenyének hazánk ad otthont. A britek már most bebiztosíthatják csapatgyőzelmüket és a svájci Lionel Jackot is közel áll ahhoz, hogy megnyerje az egyéni versenyt. A mieink mindkét fronton harcban vannak a dobogóért. A III. Hungarian Hörmann Footgolf Opent szombaton és vasárnap a Kisorosziban található Magyar Golf Club gyepén száz..

Megalakult a Magyar Footgolf Szövetség

img

 A Bazilika melletti MINI Bár Budapestben tartott sajtótájékoztatón jelentette be a footgolf hazai érdekképviselete a sportági szövetség megalakulását. A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) eddig is a honi sportág megalapítójaként és felügyelőjeként tevékenykedett, most már jogi úton is bejegyezték.   A keddi sajtóeseményen Hankó Péter, az MFGSZ alelnöke jelentette be a hírt, miszerint hivatalosan is bejegyezték a..

MLSZ nem az újpesti felvetésre!

img

Mint arról beszámoltunk, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere és Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezetője felvetette, a klub által az MLSZ kasszájába büntetésként befizetett összeggel a szövetség támogathatná Lázár Bence gyógyulását. Nos, az MLSZ erre a kezdeményezésre nemet mondott, de ez nem azt jelenti, hogy nem segítik a betegséggel küzdő játékost.               „Amint megtudtuk, hogy Lázár Bence..

Ez azért kemény

img

Dolgozni csak szépen, ahogy csillag megy az égen…Talán sokan emlékeznek még erre a mondatra, mint ahogy „csak rend a lelke mindennek” mondatra is. Nos, az biztos, hogy mindkét jelmondat igaz lesz a hétvégi, Ferencváros-Honvéd mérkőzésre. A zöld-fehérek ugyanis igen hosszú közleményben szabályozták – a Budapest Honvéd szurkolóit! Íme: 'A 2015. október 3-án a Budapest IX. ker. Üllői út 129. szám alatti Groupama..

Viszlát, Stadion!

img

Október 5-én családias hangulatú gálával búcsúzunk a lebontásra ítélt Puskás Ferenc Stadiontól. Az előkészületekről és a tervezett programról Magyar Zoltán, az esemény főszervezője tájékoztatta az FFT-t. Október 5-én búcsúzik a Puskás Ferenc Stadion (Fotó: nb1.hu) A több mint hatvanéves létesítményre hamarosan ki fogják írni a közbeszerzési eljárást, és még a tavasz előtt le fogják bontani. Ezzel lezárul egy..

Három NB I-es meccsen összesen nem voltak annyian, mint az amerikaifutball válogatott meccsén

img

Történelmi mélységbe zuhan az NB I nézettsége. A hivatalos adatok szerint 13.516-an nézték meg a forduló hat meccsét. A magyar futball egyik tragédiája, hogy egyetlen meccsen sem voltak annyian, mint a magyar amerikaifutball válogatott első hivatalos meccsén. Sőt, három NB I-es meccsen nem voltak annyian, mint ezen a meccsen. Ilyen tömött lelátóról, mint ami a játékosok mögött látható, csak álmodnak az NB I-es..

Érdekes!

img

A családban lévő nyolcéves fiúnak vettünk múltkor egy dzsint, amely megfelelő válaszadásoknak következtében kitalálja, milyen állatra gondoltuk. Ez a dzsin mondja egy-egy válaszra, hogy érdekes! Nos, most mindenféle kommentár nélkül leírom, milyen érdekes dolgok történtek a tegnapi NB I-es fordulóban! Aztán mindenki döntsön maga. Puskás Akadémia – Ferencváros Kimondottan a „nagyvezér” és beosztottjának csapatainak..

Vajon most kit hibáztat Pető?

img

Egy ideig úgy nézett ki, valami elindult Fehérváron. A Bucsa-pusztítás után jött Kovács Zoltán, és sokan várták, hogy újra rend lesz Fehérváron. Ám ehhez elkerülhetetlen lett volna egy edzőcsere, hiszen a Casonit váltó Petőnek nagyjából nulla tapasztalata van. És ez meg is látszik a csapat teljesítményén. Korábban kifejtettem, miért nem jó, ha egy edző – bocsánat a kifejezésért – fikázza elődjét. Főleg úgy, ha ő..

Ilyen lett a gyirmóti stadion (videó)

img

Ma a nézők számára kiderül, mire elég 900 millió forint. A Dunaújváros elleni mérkőzésen avatják fel ugyanis az évek óta az NB I-ről valamiért lemaradó Gyirmót stadionját. A Kisalföld jóvoltából azonban videón megnézhetjük, milyen lett a létesítmény....Íme:  Next posts