mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Érdekes!

A családban lévő nyolcéves fiúnak vettünk múltkor egy dzsint, amely megfelelő válaszadásoknak következtében kitalálja, milyen állatra gondoltuk. Ez a dzsin mondja egy-egy válaszra, hogy érdekes! Nos, most mindenféle kommentár nélkül leírom, milyen érdekes dolgok történtek a tegnapi NB I-es fordulóban! Aztán mindenki döntsön maga.

Puskás Akadémia – Ferencváros

Kimondottan a „nagyvezér” és beosztottjának csapatainak mérkőzésén nem esett gól úgy, hogy eddig a Fradi minden meccsét megnyerte, a bajnokságnak nagy tervekkel nekivágó Puskás viszont csak két meccset tudott behúzni, és a kieső zónában tanyázik

Újpest-MTK

Mint írtam, nem kommentálom a történteket, de ami ezen a meccsen történt, az maga a pofátlanság netovábbja. Három tizenegyes, úgy, hogy abból kettőt ugyanaz a kapus hoz össze, a másodikat pár perccel a vége előtt, kiállítás, öngól és döntetlen.

Honvéd-Diósgyőr

A Diósgyőr meccsén ismét a hosszabbításban született gól, amivel a DVTK kikapott. A világon nincs még egy olyan csapat, amelynek az elmúlt másfél évben (a listát ide kattintva megtalálod) annyi gól esett volna a hosszabbításban, mint a Diósgyőr meccsein.

Tegnap hat meccset játszottak.
Ebből három meccsen történtek érdekes dolgok!



Vajon most kit hibáztat Pető? Wintermantel Zsolt: Kiderül, hogy az MLSZ-nek mi a fontos!