mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Az UEFA újra bezárta a kaput a szurkolók előtt!

img

Újabb fordulatot vett az UEFA által kiszabott zárt kapus büntetés, melyet a románok elleni Eb-selejtező miatt kaptunk. Az Európai Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Bizottságának péntek délutáni értesítése szerint a magyar A-válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a következő hazai rendezésű, UEFA-versenyrendszerben lebonyolításra kerülő mérkőzését. Az európai szövetség fegyelmi bizottsága a Románia..

Dzsudzsákék 80 millája

img

A Sport Plusz megszellőztette azt, ami egyébként eddig sem volt titok. Hasra ütés szerűen megjelentetett néhány számot, hogy kb mennyit kaphattak a válogatott játékosok az Eb-re való kijutásért. No de sok vagy kevés az átlagosan mondjuk 60-80 millió körüli összeg azért, hogy végre van egy csapatunk, amelyik kijutott az Európa-bajnokságra. Aki egy kicsit is tud számolni, annak eddig sem volt titok, kb mennyi pénzt..

Megvan a vb-re utazó magyar csapat!

img

Argentínában január 5-10-ig rendezik a második footgolf világbajnokságot. A nemzetközi szövetség tagországai tizenhat főt indíthatnak. A magyar szövetség kihirdette a Buenos Aires-i tornára utazó keretét. A magyar küldöttség szerencsés helyzetben van, mert a mieink adják a regnáló világbajnokot, Lengyel Bélát. A címvédőnek automatikusan jár a kvóta, a mieink tehát tizenhét játékost indítanak útnak. A keret az..

Nívódíjas az "új Albert-stadion"

img

Újabb szakmai seregszemlén ért el nagy sikert a Market Építő Zrt. Az egyik legjelentősebb hazai építőipari vállalat az 'Új Albert-stadionnal) szerepelt a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton, amelyen a létesítmény a Lakásvásár Médiacsoport különdíját kapta. A sok tekintetben rekordernek számító komplexum  idén júniusban már elnyerte a The Stadium Business..

Király Gábort is köszöntötték a Magyar Labdarúgás Napján

img

A Magyar Labdarúgás Napját a mindenkori férfi válogatottak mellett a korábbi és jelenlegi női válogatottak is együtt ünnepelték az Aréna Hotelben. No és Király Gábor is köszöntötték. Hatvankét évvel ezelőtt, 1953. november 25-én, egy szerdai napon, délután negyed háromkor futott ki a Wembley gyepére az Aranycsapat, hogy megmérkőzzön a házigazda angol válogatottal. Akkor még senki nem sejthette, hogy a magyar..

Hungary then and now (1986-2015) (videó!)

img

Nagyszerű videót küldött be egyik olvasónk, mely a magyar válogatott elmúlt 30 évét mutatja be, bízva abban, hogy az Eb-re kijutott csapat ismét megmutatjan a világnak, milyen jó a magyar futball!   

Marcinak szólt a taps Albionban (videó)

img

Egykori csapatánál, a West Bromwich Albionnál is megemlékeztek a 32 éves korában elhunyt magyar válogatott kapusról, Fülöp Mártonról. Marcinak szólt a szurkolók tapsa az Arsenal elleni bajnoki szünetében.

Csányi Sándor: Hibáztam a szurkolói kártya bevezetésénél, de...

img

Csányi Sándor a tarcali Andrássy Rezidenciában vett részt azon a tanácskozáson, amelyen az országos labdarúgó szövetség megyei igazgatóságainak társadalmi elnökei jelentek meg és beszéltek a legnépszerűbb sportág aktuális kérdéseiről, továbbá a vidéki labdarúgóélet előtt álló feladatokról. Az MLSZ elnöke mindeközben interjút adott a boon.hu-nak, melyben értékelte a válogatott teljesítményét, és belátta, hiba volt a..

A 2-es szektoros Kubatov Gábor mit szólt volna ahhoz, hogy az MTK-szurkolók túlkiabálták a Fradi-tábort?

img

Biztonsági okokból csak elővételben lehet jegyet venni! Nem, nem a tegnap Real-Barca, még csak nem is a Schalke-Bayern meccs előtt hangzott el ez a felkiáltás, hanem az MTK-Fradi előtt. Ki is mentek vagy kétezren a meccsre – ami ezzel a nézőszámmal a leginkább látogatott mérkőzés volt az NB I-ben. Elől a csapat - háttérben az üres lelátó (fotó:fradi.hu) Egy héttel a válogatott óriási sikere után visszazuhantuk a..

Limperger Zsolt: Nem a mostani az elmúlt 30 év legjobb válogatottja, de...

img

Limperger Zsolt a ferencvárosi szurkolók kedvence volt, emellett 22 alkalommal játszott a magyar válogatottban. A jelenleg az Érdi VSE edzőjeként dolgozó Limperger az ÉrdMost! nevű portálnak nyilatkozott a válogatott sikeréről. Priskin góljánál még Limperger is felugrott a fotelból „A pozitívum az, hogy összeszedett játékosok, összeszedett csapat volt a magyar az első és a második meccsen is. Lehet látni azt, hogy..Next posts