mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az UEFA újra bezárta a kaput a szurkolók előtt!

img

Újabb fordulatot vett az UEFA által kiszabott zárt kapus büntetés, melyet a románok elleni Eb-selejtező miatt kaptunk. Az Európai Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Bizottságának péntek délutáni értesítése szerint a magyar A-válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a következő hazai rendezésű, UEFA-versenyrendszerben lebonyolításra kerülő mérkőzését. Az európai szövetség fegyelmi bizottsága a Románia..

Dzsudzsákék 80 millája

img

A Sport Plusz megszellőztette azt, ami egyébként eddig sem volt titok. Hasra ütés szerűen megjelentetett néhány számot, hogy kb mennyit kaphattak a válogatott játékosok az Eb-re való kijutásért. No de sok vagy kevés az átlagosan mondjuk 60-80 millió körüli összeg azért, hogy végre van egy csapatunk, amelyik kijutott az Európa-bajnokságra. Aki egy kicsit is tud számolni, annak eddig sem volt titok, kb mennyi pénzt..

Megvan a vb-re utazó magyar csapat!

img

Argentínában január 5-10-ig rendezik a második footgolf világbajnokságot. A nemzetközi szövetség tagországai tizenhat főt indíthatnak. A magyar szövetség kihirdette a Buenos Aires-i tornára utazó keretét. A magyar küldöttség szerencsés helyzetben van, mert a mieink adják a regnáló világbajnokot, Lengyel Bélát. A címvédőnek automatikusan jár a kvóta, a mieink tehát tizenhét játékost indítanak útnak. A keret az..

Nívódíjas az "új Albert-stadion"

img

Újabb szakmai seregszemlén ért el nagy sikert a Market Építő Zrt. Az egyik legjelentősebb hazai építőipari vállalat az 'Új Albert-stadionnal) szerepelt a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton, amelyen a létesítmény a Lakásvásár Médiacsoport különdíját kapta. A sok tekintetben rekordernek számító komplexum  idén júniusban már elnyerte a The Stadium Business..

Király Gábort is köszöntötték a Magyar Labdarúgás Napján

img

A Magyar Labdarúgás Napját a mindenkori férfi válogatottak mellett a korábbi és jelenlegi női válogatottak is együtt ünnepelték az Aréna Hotelben. No és Király Gábor is köszöntötték. Hatvankét évvel ezelőtt, 1953. november 25-én, egy szerdai napon, délután negyed háromkor futott ki a Wembley gyepére az Aranycsapat, hogy megmérkőzzön a házigazda angol válogatottal. Akkor még senki nem sejthette, hogy a magyar..

Hungary then and now (1986-2015) (videó!)

img

Nagyszerű videót küldött be egyik olvasónk, mely a magyar válogatott elmúlt 30 évét mutatja be, bízva abban, hogy az Eb-re kijutott csapat ismét megmutatjan a világnak, milyen jó a magyar futball!   

Marcinak szólt a taps Albionban (videó)

img

Egykori csapatánál, a West Bromwich Albionnál is megemlékeztek a 32 éves korában elhunyt magyar válogatott kapusról, Fülöp Mártonról. Marcinak szólt a szurkolók tapsa az Arsenal elleni bajnoki szünetében.

Csányi Sándor: Hibáztam a szurkolói kártya bevezetésénél, de...

img

Csányi Sándor a tarcali Andrássy Rezidenciában vett részt azon a tanácskozáson, amelyen az országos labdarúgó szövetség megyei igazgatóságainak társadalmi elnökei jelentek meg és beszéltek a legnépszerűbb sportág aktuális kérdéseiről, továbbá a vidéki labdarúgóélet előtt álló feladatokról. Az MLSZ elnöke mindeközben interjút adott a boon.hu-nak, melyben értékelte a válogatott teljesítményét, és belátta, hiba volt a..

A 2-es szektoros Kubatov Gábor mit szólt volna ahhoz, hogy az MTK-szurkolók túlkiabálták a Fradi-tábort?

img

Biztonsági okokból csak elővételben lehet jegyet venni! Nem, nem a tegnap Real-Barca, még csak nem is a Schalke-Bayern meccs előtt hangzott el ez a felkiáltás, hanem az MTK-Fradi előtt. Ki is mentek vagy kétezren a meccsre – ami ezzel a nézőszámmal a leginkább látogatott mérkőzés volt az NB I-ben. Elől a csapat - háttérben az üres lelátó (fotó:fradi.hu) Egy héttel a válogatott óriási sikere után visszazuhantuk a..

Limperger Zsolt: Nem a mostani az elmúlt 30 év legjobb válogatottja, de...

img

Limperger Zsolt a ferencvárosi szurkolók kedvence volt, emellett 22 alkalommal játszott a magyar válogatottban. A jelenleg az Érdi VSE edzőjeként dolgozó Limperger az ÉrdMost! nevű portálnak nyilatkozott a válogatott sikeréről. Priskin góljánál még Limperger is felugrott a fotelból „A pozitívum az, hogy összeszedett játékosok, összeszedett csapat volt a magyar az első és a második meccsen is. Lehet látni azt, hogy..Next posts