mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Örök nyugalomra helyezték Várady Bélát (exkluzív fotókkal)

Ma kora délután végső útjára kísérték a január 23-án, életének 61. évében elhunyt Várady Bélát. A 36-szoros válogatott, ezüstcipős labdarúgót, a Vasas korábbi legendás lövőerejű játékosát a Pestszentlőrinci Temetőben helyezték örök nyugalomra. Várady Bélát családtagjai, barátok, ismerősök, egykori csapattársak és szurkolók százai kísérték el utolsó útjára. A gyászolók nevében Hegyi Iván..

Simon Krisztiánt sem engedték el a válogatotthoz

A válogatott elutazott a törökországi edzőtáborba, kiderült, hogy a Ferencváros mellett Simon Krisztiánt sem engedték el a válogatotthoz. A játékos eddig részt vett az összetartáson, most azonban a lilák holnapi edzőmeccsére készül. Mint arról elsőként beszámoltunk, a Ferencváros nem engedte el játékosait  a Pintér Attila vezette edzőtáborba. Most kiderült, az Újpest is hasonlóan járt el, mint a zöld-fehérek,..

Kamenar szerint mindenben jobb a magyar foci, mint a szlovák

Lubos Kamenár szerint a magyar foci magasabb színvonalat képvisel, mint a szlovák, válogatott szinten azonban van lemaradásunk az északi szomszédainkhoz képest. A szlovák kapus az NB I egyik legjobb hálóőre, akit hívott a spanyol Betis, de az ETO-ból szeretne visszakerülni a válogatottba. Az NB I-et erősebbnek gondolja hazája első osztályánál és a magyar kapuvédőkről is jó véleménnyel van. Az egyik..

Loki vezetők Barcelonában

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, Szima Gábor, a DVSC elnöke, Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem gazdasági főigazgatója, Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, Krecz Tibor, az NSR Kft. kommunikációs vezetője és Lente Lajos, a Loki Focisuli vezetője szakmai konzultáció és kapcsolatépítés céljából az FC Barcelona vendége a napokban. Az együttműködés előzményként a katalán sztárklub képviselői..

Egervári Sándor: Haza kell hozni a külföldön csellengő játékosokat

Hosszú idő után újra megszólalt a magyar válogatott kapcsán Egervári Sándor. És jót mondott. A tréner úgy véli, a külföldön csellengő magyar légiósokat haza kellene hozni, hiszen azok biztosan visszatérnének Magyarországra annyi pénzért, amennyibe a vezető klubok idegenlégiósai kerülnek. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, most viszont a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában a magyar futball több..

Magyar tehetségért versenyzik a Real Madrid és a Barcelona

Ezekben a napokban is a világhírű Real Madrid korosztályos csapataival edz, afféle tesztelésen vesz részt  a 15 és fél éves Tajti Mátyás, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának középpályása, aki decemberben az FC Barcelona meghívására a katalán sztárklubnál töltött el egy hetet. Úgy látszik, a fiatal futballistáért a világ legnagyobb klubjai vetélkednek, a Barca már szerződést is ajánlott a magyar..

Csapdában

Óriási csapdába került a Kaposvár. Olyan csapdába, ami akár a klub létét, vagy legalábbis bevételének egy részét fenyegetheti. És ezért lényegében csak magukat okolhatják a vezetők. Persze, van még kiút a csapdából: bent kell maradni az NB I-ben. Armand Ken Ella a Barcelonában nevelkedett, bár a Kaposvár ingyen igazolta igazi ára csak egy esetleges kiesés után derül majd ki Mint korábban megírtam,..

A Fradi nem adja a játékosait oda Pintérnek

Úgy néz ki, bekövetkezett az, amire már akkor célzottunk, amikor Pintér Attila kitalálta a kéthetenkénti összetartást, illetve a törökországi edzőtábort. Mégpedig az, hogy a csapatok nem biztos, hogy szívesen adják oda játékosaikat egy hétre a bajnoki felkészülés hajrájában. A Ferencváros most egyetlen futballistáját sem adta ki Pintér Attilának, igaz, a kapitány még bízik abban, hogy ez a helyzet..

Tőzsér, Priskin: Watford, Austria Wien

Úgy néz ki, jó nap ez a mai néhány külföldön játszó - pontosabban nem nem játszó - magyar futballistának. Tőzsér Dániel fél évre a Watfordhoz távozott, míg Priskin Tamást az Austria Wien szerződtetné. Tőzsér esete tűnik biztosabbnak, hiszen az ő távozását már az olaszok hivatalos weblapjukon be is jelentették - igaz, watdordi oldalon még nem jelentették be az érkezését. Hogy milyen kiszámíthatatlan az élet,..

Ők mennek Törökországba edzőtáborozni....

Pintér Attila szövetségi kapitány kihirdette a pénteken kezdődő törökországi felkészülésre utazók névsorát. A magyar válogatott bő kerete az év eleje óta folyamatosan vesz részt kétnapos összetartásokon. A felkészülés következő fázisaként a csapat péntektől egy hétig Törökországban tréningezik. A kerethez ezúttal már külföldön futballozó játékosok is csatlakoznak. A program alapján a csapat tagjaira napi két edzés..Next posts