mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Örök nyugalomra helyezték Várady Bélát (exkluzív fotókkal)

Ma kora délután végső útjára kísérték a január 23-án, életének 61. évében elhunyt Várady Bélát. A 36-szoros válogatott, ezüstcipős labdarúgót, a Vasas korábbi legendás lövőerejű játékosát a Pestszentlőrinci Temetőben helyezték örök nyugalomra. Várady Bélát családtagjai, barátok, ismerősök, egykori csapattársak és szurkolók százai kísérték el utolsó útjára. A gyászolók nevében Hegyi Iván..

Simon Krisztiánt sem engedték el a válogatotthoz

A válogatott elutazott a törökországi edzőtáborba, kiderült, hogy a Ferencváros mellett Simon Krisztiánt sem engedték el a válogatotthoz. A játékos eddig részt vett az összetartáson, most azonban a lilák holnapi edzőmeccsére készül. Mint arról elsőként beszámoltunk, a Ferencváros nem engedte el játékosait  a Pintér Attila vezette edzőtáborba. Most kiderült, az Újpest is hasonlóan járt el, mint a zöld-fehérek,..

Kamenar szerint mindenben jobb a magyar foci, mint a szlovák

Lubos Kamenár szerint a magyar foci magasabb színvonalat képvisel, mint a szlovák, válogatott szinten azonban van lemaradásunk az északi szomszédainkhoz képest. A szlovák kapus az NB I egyik legjobb hálóőre, akit hívott a spanyol Betis, de az ETO-ból szeretne visszakerülni a válogatottba. Az NB I-et erősebbnek gondolja hazája első osztályánál és a magyar kapuvédőkről is jó véleménnyel van. Az egyik..

Loki vezetők Barcelonában

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, Szima Gábor, a DVSC elnöke, Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem gazdasági főigazgatója, Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, Krecz Tibor, az NSR Kft. kommunikációs vezetője és Lente Lajos, a Loki Focisuli vezetője szakmai konzultáció és kapcsolatépítés céljából az FC Barcelona vendége a napokban. Az együttműködés előzményként a katalán sztárklub képviselői..

Egervári Sándor: Haza kell hozni a külföldön csellengő játékosokat

Hosszú idő után újra megszólalt a magyar válogatott kapcsán Egervári Sándor. És jót mondott. A tréner úgy véli, a külföldön csellengő magyar légiósokat haza kellene hozni, hiszen azok biztosan visszatérnének Magyarországra annyi pénzért, amennyibe a vezető klubok idegenlégiósai kerülnek. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, most viszont a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában a magyar futball több..

Magyar tehetségért versenyzik a Real Madrid és a Barcelona

Ezekben a napokban is a világhírű Real Madrid korosztályos csapataival edz, afféle tesztelésen vesz részt  a 15 és fél éves Tajti Mátyás, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának középpályása, aki decemberben az FC Barcelona meghívására a katalán sztárklubnál töltött el egy hetet. Úgy látszik, a fiatal futballistáért a világ legnagyobb klubjai vetélkednek, a Barca már szerződést is ajánlott a magyar..

Csapdában

Óriási csapdába került a Kaposvár. Olyan csapdába, ami akár a klub létét, vagy legalábbis bevételének egy részét fenyegetheti. És ezért lényegében csak magukat okolhatják a vezetők. Persze, van még kiút a csapdából: bent kell maradni az NB I-ben. Armand Ken Ella a Barcelonában nevelkedett, bár a Kaposvár ingyen igazolta igazi ára csak egy esetleges kiesés után derül majd ki Mint korábban megírtam,..

A Fradi nem adja a játékosait oda Pintérnek

Úgy néz ki, bekövetkezett az, amire már akkor célzottunk, amikor Pintér Attila kitalálta a kéthetenkénti összetartást, illetve a törökországi edzőtábort. Mégpedig az, hogy a csapatok nem biztos, hogy szívesen adják oda játékosaikat egy hétre a bajnoki felkészülés hajrájában. A Ferencváros most egyetlen futballistáját sem adta ki Pintér Attilának, igaz, a kapitány még bízik abban, hogy ez a helyzet..

Tőzsér, Priskin: Watford, Austria Wien

Úgy néz ki, jó nap ez a mai néhány külföldön játszó - pontosabban nem nem játszó - magyar futballistának. Tőzsér Dániel fél évre a Watfordhoz távozott, míg Priskin Tamást az Austria Wien szerződtetné. Tőzsér esete tűnik biztosabbnak, hiszen az ő távozását már az olaszok hivatalos weblapjukon be is jelentették - igaz, watdordi oldalon még nem jelentették be az érkezését. Hogy milyen kiszámíthatatlan az élet,..

Ők mennek Törökországba edzőtáborozni....

Pintér Attila szövetségi kapitány kihirdette a pénteken kezdődő törökországi felkészülésre utazók névsorát. A magyar válogatott bő kerete az év eleje óta folyamatosan vesz részt kétnapos összetartásokon. A felkészülés következő fázisaként a csapat péntektől egy hétig Törökországban tréningezik. A kerethez ezúttal már külföldön futballozó játékosok is csatlakoznak. A program alapján a csapat tagjaira napi két edzés..Next posts