mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Így élték meg a sikert a győri „hősök”!

img

Mint arról beszámoltunk, a Rába ETO FC futsalcsapata óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy története során bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, ahol olyan csapatok ellen léphet pályára, mint például a Barcelona vagy a Sporting. Meglepetésemre a nagyszerű, de minden kétséget kizáróan száraz tény megírásán kívül nem sokan foglalkoztak a főszereplőkkel, azaz a játékosokkal. A mifocink.com ebben is kivétel,..

Itt ez év magyar fut(sal)ball sikere: A Rába ETO bejutott final fourba!

img

Miközben azon siránkozunk, hogy nemzeti válogatottunk – mármint az, amelybe milliókat kereső, magukat sztároknak képzelő játékosaink játszanak – tán sosem látott negatív évet produkált, addig futsalban sosem látott sikert ért el a bajnokcsapat. A Győr ugyanis bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Azt szoktam mondani, hogyha nagypályás nemzeti csapatunk tartana ott, ahol futsalosaink tartanak, tán minden..

Homokszem került a kispesti gépezetbe

img

Megsüvegelendő az, ami Kispesten történik az elmúlt időszakban. A klubnál „elengedték” a” minél több külföldi tegyünk a csapatba programot”, helyette – néhány, magyar szinten jó légióssal kiegészülve – saját nevelésű fiatalokat játszatnak. Ennek meg is lett a jutalma, hiszen a csapat Marco Rossi vezetésével újra bajnok lett. Most viszont homokszem került a gépezetbe, hiszen a nyáron kinevezett holland Erik van der..

Nem akar osztrák válogatott lenni a Rapid magyar tehetsége

img

Ha valaki, akkor a Rapid Wienben légióskodó Szántó Tamás azok közé tartozik, akikre érdemes a jövő magyar futballválogatottját építeni. Igen ám, de volt már rá példa, hogy egy ottani kiváló magyarra lecsapott az osztrák nemzeti csapat. A 21 éves támadó a DIGI Sport híradójának Bécsben elárulta, van-e esély az „országváltására”, de a kezdeti nehézségeiről és a Rapid-Austria derbi hangulatáról is mesélt. A Rapid..

Stadler József: Marikám, csináljon már ezeknek a gyerekeknek rántott húst!

img

1996-ot mutatott a naptár. „Legalább már három cikkem megjelent” a Sport Pluszban, azaz joggal lehetett nevezni full kezdőnek, amikor a lap főszerkesztője, Bocsák Miklós azt mondta, menjek már le Stadler Józsefhez, mert épül ott „pusztában” valami érdekes. Már az Akasztóra való lejutás is kalandosra sikerült, lévén 1996-ban még mobiltelefonom nem volt, miként autóm sem, de Stadler József azt mondta, pénteken..

Kardos József: Külföldön kellett volna próbálkoznom

img

Udvariasan köszöngetnek a gyerekek a Bornemisza Péter Általános Iskola és Gimnázium folyosóján Józsi bácsinak. Kijár a tisztelet annak a testnevelő tanárnak, akinek valaha tízezrek tapsoltak a lelátókon. Persze, inkább a futballőrült szülők tudják, hogy a tanár úr 33-szor szerepelt a válogatottban és részese volt a 86-os vb-re kijutott csapat sikereinek – és az irapuatói kudarcnak. Kardos József 229 meccsen..

Szeretet, Marosvásárhelyről!

img

Rengeteg szeretet....ez az, amit kaptak a Magyar Újságíró Válogatott tagjai a Marosvásárhelyen rendezett Harmonia Kupán. A kispályás torna apropóján felavatták azt az emléktáblát, amely a marosvásárhelyi futball történelmét mutatja be. Együtt a kis csapat...itt épp még csak halandunk Marosvásárhely felé Állni Marosvásárhelyen, és az újságíró válogatott tagjaként hallgatni a Himnuszt, felemelő érzés. A torna utáni..

Erotikus vállalkozást üzemeltet Csábi

img

Alighanem először került a futballtól meglehetősen távol eső téma miatt a hírekbe Csábi József. A Budapest Honvéd egykori 10-szeres válogatott játékosa, edzője pajzán szabadulószobát üzemeltet a belvárosban. Csábi József háromszoros bajnok magyar labdarúgó, 2013-ban egy ízben még a válogatott szövetségi kapitánya is volt. Bár valószínűleg jobban szeretné, ha a Szolnoki MÁV-ról és a klubnál betöltött..

A szurkolók besokalltak: bojkottálják a válogatott meccset!

img

A Carpathian Brigade szurkolói csoport hivatalos közleményt jelentetett meg az ultrashungary.com honlapon a válogatott Costa Rica elleni keddi mérkőzése kapcsán, amelyben bejelentették: a csoport nem lesz jelen a stadionban, nem lengenek a zászlók, nem szólnak a dalok. 'Szurkolótársaink, barátaink! Az év utolsó mérkőzéséhez közeledve nem tudunk szó nélkül elmenni válogatottunk idei „teljesítménye” mellett. A..Next posts