mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Profik vagyunk!

Profik vagyunk – mondta Lovrencsics Gergő a lefújás után. Hozzátette, hogy szégyelli magát a csapat nevében is, és persze azt, hogy 'tanulnunk kell!' Mondta mindezt azután a 90..

Egy, csak egy csapat a gáton

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Egy, csak egy csapat a gáton

img

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden..

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

img

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő..

Így élték meg a sikert a győri „hősök”!

img

Mint arról beszámoltunk, a Rába ETO FC futsalcsapata óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy története során bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, ahol olyan csapatok ellen léphet pályára, mint például a Barcelona vagy a Sporting. Meglepetésemre a nagyszerű, de minden kétséget kizáróan száraz tény megírásán kívül nem sokan foglalkoztak a főszereplőkkel, azaz a játékosokkal. A mifocink.com ebben is kivétel,..

Itt ez év magyar fut(sal)ball sikere: A Rába ETO bejutott final fourba!

img

Miközben azon siránkozunk, hogy nemzeti válogatottunk – mármint az, amelybe milliókat kereső, magukat sztároknak képzelő játékosaink játszanak – tán sosem látott negatív évet produkált, addig futsalban sosem látott sikert ért el a bajnokcsapat. A Győr ugyanis bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Azt szoktam mondani, hogyha nagypályás nemzeti csapatunk tartana ott, ahol futsalosaink tartanak, tán minden..

Homokszem került a kispesti gépezetbe

img

Megsüvegelendő az, ami Kispesten történik az elmúlt időszakban. A klubnál „elengedték” a” minél több külföldi tegyünk a csapatba programot”, helyette – néhány, magyar szinten jó légióssal kiegészülve – saját nevelésű fiatalokat játszatnak. Ennek meg is lett a jutalma, hiszen a csapat Marco Rossi vezetésével újra bajnok lett. Most viszont homokszem került a gépezetbe, hiszen a nyáron kinevezett holland Erik van der..

Nem akar osztrák válogatott lenni a Rapid magyar tehetsége

img

Ha valaki, akkor a Rapid Wienben légióskodó Szántó Tamás azok közé tartozik, akikre érdemes a jövő magyar futballválogatottját építeni. Igen ám, de volt már rá példa, hogy egy ottani kiváló magyarra lecsapott az osztrák nemzeti csapat. A 21 éves támadó a DIGI Sport híradójának Bécsben elárulta, van-e esély az „országváltására”, de a kezdeti nehézségeiről és a Rapid-Austria derbi hangulatáról is mesélt. A Rapid..

Stadler József: Marikám, csináljon már ezeknek a gyerekeknek rántott húst!

img

1996-ot mutatott a naptár. „Legalább már három cikkem megjelent” a Sport Pluszban, azaz joggal lehetett nevezni full kezdőnek, amikor a lap főszerkesztője, Bocsák Miklós azt mondta, menjek már le Stadler Józsefhez, mert épül ott „pusztában” valami érdekes. Már az Akasztóra való lejutás is kalandosra sikerült, lévén 1996-ban még mobiltelefonom nem volt, miként autóm sem, de Stadler József azt mondta, pénteken..

Kardos József: Külföldön kellett volna próbálkoznom

img

Udvariasan köszöngetnek a gyerekek a Bornemisza Péter Általános Iskola és Gimnázium folyosóján Józsi bácsinak. Kijár a tisztelet annak a testnevelő tanárnak, akinek valaha tízezrek tapsoltak a lelátókon. Persze, inkább a futballőrült szülők tudják, hogy a tanár úr 33-szor szerepelt a válogatottban és részese volt a 86-os vb-re kijutott csapat sikereinek – és az irapuatói kudarcnak. Kardos József 229 meccsen..

Szeretet, Marosvásárhelyről!

img

Rengeteg szeretet....ez az, amit kaptak a Magyar Újságíró Válogatott tagjai a Marosvásárhelyen rendezett Harmonia Kupán. A kispályás torna apropóján felavatták azt az emléktáblát, amely a marosvásárhelyi futball történelmét mutatja be. Együtt a kis csapat...itt épp még csak halandunk Marosvásárhely felé Állni Marosvásárhelyen, és az újságíró válogatott tagjaként hallgatni a Himnuszt, felemelő érzés. A torna utáni..

Erotikus vállalkozást üzemeltet Csábi

img

Alighanem először került a futballtól meglehetősen távol eső téma miatt a hírekbe Csábi József. A Budapest Honvéd egykori 10-szeres válogatott játékosa, edzője pajzán szabadulószobát üzemeltet a belvárosban. Csábi József háromszoros bajnok magyar labdarúgó, 2013-ban egy ízben még a válogatott szövetségi kapitánya is volt. Bár valószínűleg jobban szeretné, ha a Szolnoki MÁV-ról és a klubnál betöltött..

A szurkolók besokalltak: bojkottálják a válogatott meccset!

img

A Carpathian Brigade szurkolói csoport hivatalos közleményt jelentetett meg az ultrashungary.com honlapon a válogatott Costa Rica elleni keddi mérkőzése kapcsán, amelyben bejelentették: a csoport nem lesz jelen a stadionban, nem lengenek a zászlók, nem szólnak a dalok. 'Szurkolótársaink, barátaink! Az év utolsó mérkőzéséhez közeledve nem tudunk szó nélkül elmenni válogatottunk idei „teljesítménye” mellett. A..Next posts