mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Fehérorosz mumus

img

Nehéz helyzetbe került a Vidi azzal, hogy tegnap vereséget szenvedett a BATE ellen, hiszen így a továbbjutáshoz az utolsó játéknap több pontot kell szereznie a Chelsea ellen, mint amennyit a fehéroroszok szereznek a PAOK ellen. Persze, mondhatnánk, hogy tegnap le kellett volna győzni – vagy legalább döntetlent játszani – az ellenfelet, de az az igazság, hogy ez a magyar csapatoknak egyelőre a lehetetlen kategória. A..

Sokat akar a szarka, de nem bírja….avagy az edző után most a játékosokat rúgták ki Győrben!

img

Valahogy semmi nem sikerül Győrben. Persze, az is lehet, hogy túl gyorsan akartak sikert elérni olyan emberek, akiknek egyébként azon kívül, hogy vettek egy klubot, „semmi közük a futballhoz”. Ám ez a szurkolókat nem vigasztalja. Az elmúlt években két csődhelyzet és edzőváltás után valószínűleg most sem jutnak fel az NB I-be, és ezért nyilván a játékosok a hibásak! Ki is rúgtak egy párat! HIRDETÉS Megjelent..

A lilák nyílt levélben fordultak az MLSZ-hez!

img

Nyílt levélben fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség felé az Újpest 1885 Szurkolói Klub, ami egy éve már hasonló módon megszólította a szövetséget, de a kezdeti lépések után abbamaradt a párbeszéd. A drukkerek ezúttal két témában várják a szövetség reakcióját: az egyik a biztonsági szolgálatok működése – különös tekintettel a múlt heti Vidi–Újpesten történtekkel kapcsolatban –, a másik a játékvezetők ténykedése. Íme..

Olasz meló Magyarországon!

img

Jó időzítéssel, a vasárnapi, finnek elleni 2-0-ás győzelem másnapján mutatták be a Marco Rossi –  Olasz meló Magyarországon című könyvet. A szerző Ch. Gáll Andrásnak már a kezdet kezdetén, Rossi budapesti bemutatkozásakor feltűnt, hogy a mester roppant érdekes és egyenes ember. – Ott voltam a bemutatkozó sajtótájékoztatóján, amikor kinevezték a Honvéd edzőjének, és azon nyomban szimpatikussá vált. Mindig a..

Hogy kerülnek a stadionokba olyan verőlegények, akiket a klubok fizetnek?

img

Sajnos nem ért véget a Vidi-Újpest mérkőzés egy kis botrány nélkül. Mint arról szinte már minden oldal beszámolt, fekete ruhás, kommandósoknak beöltözött emberek ütötték-vágták az újpest szurkolókat. Vezetőjük most közleményt küldött, melyből kiderült: ők az újpesti biztonsági embereket védték, és azért vannak kommandósnak öltözve….mert csak. Mert ők azt gondolják, hiába az előírás, ha nekik ez tetszik, akkor így..

A Honvédnál mélységesen szégyelhetik magukat, amiért nem engedték be a pályaátadó ünnepségre Détárit!

img

Totális debilitás, hogy Détári Lajost nem engedték be a Magyar Futball Akadémia avató ünnepségére. Mindezt úgy, hogy még pályát is neveztek el róla Kispesten. Ám a neve nem volt ott a vendéglistán – és a klub pofátlan közleménye szerint ez is a játékos hibája – ezért a biztonsági őr útját állta. Détári Lajos 1980 és 1987 között játékosként három bajnoki címet és egy Magyar Népköztársasági Kupát nyert a Honvéddal...

Ha valaki, akkor Juhász Roli megérdemelte ezt a gólt!

img

Bár Juhász Roli az MTK „neveltje”, az elmúlt években egyértelműen a Vidi meghatározó játékosa. Sőt, őszintén megvallva az elmúlt másfél évtized egyik meghatározó játékosa. Ha valaki, ő biztosan megérdemelte, hogy övé legyen az új Vidi stadion első gólja! Jogos az öröm! (Fotó:molvidi.hu) Tegnap átadták a sok-sok milliárdból épített új székesfehérvári stadiont.  Sajnos a szervezés nem volt mindenben tökéletes, a..

Ide szeretnénk eljutni - minden, amit az Eb-ről tudni kell!

img

A Nemzetek Ligája vasárnap befejeződött a magyar labdarúgó-válogatott számára. A következő nagy feladat a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozata lesz. Erről illetve magáról a 2020-as Eb-ről, melynek Budapest is házigazdája lesz, minden fontos részletet megtudhatnak az UEFA videójából.

Szalai: Jól működött a letámadás, de...

img

Hazai pályán sikerült legyőzni Észtországot az utolsó előtti Nemzetek Ligája mérkőzésen, melyen megszerezte első válogatottbeli gólját Orbán Vili és Szalai Ádám is betalált. Támadónk, aki a csapatkapitányi karszalagot is viselte, akkor lehet elégedett a csapat, ha a vasárnapi, finnek elleni meccset is megnyerik. - A letámadás jól működött. Egy hosszú folyamat ez, amiben most vagyunk. Keveset volt eddig együtt a..

Szanyó Károly: A Vasasnak most egy új bajnokság kezdődik

img

Szanyó Károlyt nevezték ki a Vasas labdarúgó csapatának új edzőjének. A tréner legfontosabb feladatának egy olyan csapat kialakítását tartja, amely mer futballozni, és bár fontosnak tartja a stabil védelmet, a támadófocit helyezi majd előtérbe. Szanyó Károlyra nehéz feladat vár (Fotó: vasasfc.hu) - Nagy kihívás és megtiszteltetés, hogy újra a Vasas vezetőedzője lehetek. Jámbor János indított el ezen a pályán, most..Next posts