mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mikor lett Huszti Szabolcsból edző?

img

Sokszor mondják, mondjuk, hogy jó lenne engedni a fiatal, feltörekvő magyar edzőket csapathoz jutni. Most a Loki meghúzta a váratlant: kinevezte azt a Huszti Szabolcsot, aki kis túlzással talán még életében egyetlen edzést sem vezetett le.     A Debrecen vezeti az NB II-es bajnokságot, tán senki nem fogadna arra, hogy nem jut vissza az élvonalba, mégis elég volt pár rosszul sikerült mérkőzés, és máris edzőt..

Már bocsánat, de tényleg hülyének néznek mindenkit!

img

Szinte hihetetlen, de úgy néz ki, Mészáros Lőrinc összes alkalmazottja futballklubot akar venni. Azután ugyanis, hogy a Puskás Akadémia orvosa lett a Diósgyőr új tulajdonosa, most a felcsúti gázszerelőből lett országunk leggazdagabb üzletemberének ügyvédje vette meg a Salgótarjánt. De ki az, aki mindezt elhiszi?   Aki ezt tudja követni az tegye fel a kezét! A salgótarjáni futballt irányító SBTC Sport Kft eddig..

Bejött az edzőváltás: 3 meccs, 2 rúgott, 12 kapott gól!

img

Korábban már írtam az újpesti edzőváltásról, és annak érthetetlenségéről. Nem a lilák ellen mondom, de nagyon remélem, hogy a Megyeri úton saját kárukon tanulják majd meg, hogy nem küldök el egy edzőt, amelyik benntartotta a csapatot, és hozok helyette egy olyan külföldi trénert, aki egy magyar csapatot már kiejtett az NB I-ből. „Mindenekelőtt azt vártuk idén, hogy versenyben legyünk a nemzetközi kupaindulást..