mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

A különbség

Gyorsan, az elején szögezzük le, hogy kalapom emelem a Diósgyőr eddigi, Európa-ligabeli szereplése előtt. Sőt, a Krasznodar elleni 5-1-es vereség után sem mondanék egyetlen rossz szót sem a csapatra. Csupán egy különbségre szeretném felhívni a figyelmet. - Nagy volt a különbség, de ezt már a meccs előtt is tudtuk. Az első félidőben a semmiből kaptunk két gólt. A második játékrészben váltottunk, ami az elején ült..

A fehér a tisztaság, a hűség és az egyenlőség jelképe

Egy általános támadás, a szervezett szurkolói csoportok ellen indított háború napjait éljük - a magyar Szurkolói Iroda és támogatóinak közleménye. Mint az a sportszeretők széles tömege előtt ismert, 2014 nyarától a sportesemények szervezőinek jogában áll a szurkolók írisz- és vénalenyomatát kérni, mint egyedi azonosítót a beléptetés során. 2014. szeptember 15-től kötelezővé teszi az MLSZ a szurkolói kártya..

Ilyen lesz az új Puskás Ferenc Stadion

Mint arról beszámoltunk, ma sajtótájékoztatón mutatták be az új Puskás Ferenc Stadion terveit. Íme néhány látványterv a valóban impozáns és gyönyörű stadionról.

Stadion a stadionban....na meg fogda....

A csaknem 68 ezer néző befogadására alkalmas új Puskás Ferenc Stadion a labdarúgás mellett több mint húsz további sportágat is kiszolgál majd – mondták a mai sajtótájékoztatón az új Puskás Ferenc Stadionról. Az új Puskás-stadion a világon is különlegesnek számító eljárással épül meg. A létesítmény sokkal több lesz egy minden igényt kielégítő labdarúgó-stadionnál. A régi lelátó és az újonnan épülő nézőtér közötti..

Győzelemre várva

Úgy kellene ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Pontosabban fogalmazva úgy kellene ez a továbbjutás, mint egy falat kenyér. A Loki ma Bajnokok Ligája selejtezőjében a BATE Boriszovot fogadja. A cél már a csoportkör. Persze, én is tudom, hogy az ebből a párosításból továbbjutó csapat még csak az úgynevezett play off-ba került, azaz ezen kívül még egy kört kell menni a BL-csoportig – ám a play off vesztese..

Varga Sándor jelentkezett. Íme

Varga Sándor, a Pátyi LSE elnöke jelentkezett nálunk. Nem lepődünk meg azon, hogy ő nem úgy emlékszik a több budapesti csapat által tett feljelentésre, mint a csapatok vezetői. Levelét természetesen változtatás nélkül közöljük, de előbb nézzük meg, mennyire 'lelkesedett' Varga Sándor csapata. Mint majd olvashatják, Varga Sándornak első a foci. Sőt, miután Pátyról „elüldözték”, Budapestig ment, ahol az öregfiúk..

Mi történik Futbóliában?

A sportújságíró Elemér szeretett volna bejutni Futbólia legnépszerűbb klubjának nemzetközi mérkőzésre, ám a klub ehhez nem adta áldását. Elemér hirtelen ötlettől vezérelve rákérdezett a miértre, és nagy meglepetésére válasz is érkezett: „Elemér, Elemér nem jöhetsz, mert nem tetszik, amit a klubról írsz.” Volt egyszer egy ország, Futbólia. Egy ország, melynek minden tagja rajongott a futballért. Persze, volt is..

A Fradinál már az öregfiúk meccsre is bérlet kell?

Ismét példátlan intézkedést hozott a Ferencváros. A Chelsea elleni pályaavató előtt tartanak egy főpróbát. Mégpedig egy Fradi-Újpest öregfiúk meccset. Az öltet kiváló, csak két baj van vele. Ferencvárosi szurkoló csak olyan mehet be a meccsre, akinek van bérlete az új stadionba - újpesti szurkoló pedig sehogy nem mehet be. Véleményem szerint tényleg nagyszerű ötlet rendezni egy Fradi-Újpestet a stadionavató..

Cenzúra a XXI.században, az MLSZ-től!

Lehet kritizálni azokat a megnyilvánulásokat, melyeket Puhl Sándor tett az elmúlt időszakban a Harmadik Félidő című műsorban. Ám az MLSZ ennél sokkal többet tett. Mivel a szervezet vezetőinek nem tetszett, hogy Puhl rávilágított a játékvezetői hibákra, nemes egyszerűséggel letiltotta a műsorról az egykori kiváló játékvezetőt. – Nagyon sokan örömmel vették a szakmai elemzéseit, a hozzáértő véleményeit, hiszen egy..

Így mehetsz be az első forfuló mérkőzéseire

Hihetetlen, de tegnap már elkezdődött az NB I. A Nyíregyháza a Loki elleni döntetlennel tért vissza az első osztályba, itt megnézheted a gólokat. Sőt, megtudhatod, hogyan juthatsz be az első forduló mérkőzéseire. JEGYINFORMÁCIÓK AZ ELSŐ FORDULÓ MÉRKŐZÉSEIRE BUDAPEST HONVÉD - DUNAÚJVÁROS Július 26., szombat, 16 óra 30 perc A hazai klub vezetése kéri a szurkolóit, hogy a torlódások elkerülése..Next posts