mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A különbség

Gyorsan, az elején szögezzük le, hogy kalapom emelem a Diósgyőr eddigi, Európa-ligabeli szereplése előtt. Sőt, a Krasznodar elleni 5-1-es vereség után sem mondanék egyetlen rossz szót sem a csapatra. Csupán egy különbségre szeretném felhívni a figyelmet. - Nagy volt a különbség, de ezt már a meccs előtt is tudtuk. Az első félidőben a semmiből kaptunk két gólt. A második játékrészben váltottunk, ami az elején ült..

A fehér a tisztaság, a hűség és az egyenlőség jelképe

Egy általános támadás, a szervezett szurkolói csoportok ellen indított háború napjait éljük - a magyar Szurkolói Iroda és támogatóinak közleménye. Mint az a sportszeretők széles tömege előtt ismert, 2014 nyarától a sportesemények szervezőinek jogában áll a szurkolók írisz- és vénalenyomatát kérni, mint egyedi azonosítót a beléptetés során. 2014. szeptember 15-től kötelezővé teszi az MLSZ a szurkolói kártya..

Ilyen lesz az új Puskás Ferenc Stadion

Mint arról beszámoltunk, ma sajtótájékoztatón mutatták be az új Puskás Ferenc Stadion terveit. Íme néhány látványterv a valóban impozáns és gyönyörű stadionról.

Stadion a stadionban....na meg fogda....

A csaknem 68 ezer néző befogadására alkalmas új Puskás Ferenc Stadion a labdarúgás mellett több mint húsz további sportágat is kiszolgál majd – mondták a mai sajtótájékoztatón az új Puskás Ferenc Stadionról. Az új Puskás-stadion a világon is különlegesnek számító eljárással épül meg. A létesítmény sokkal több lesz egy minden igényt kielégítő labdarúgó-stadionnál. A régi lelátó és az újonnan épülő nézőtér közötti..

Győzelemre várva

Úgy kellene ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Pontosabban fogalmazva úgy kellene ez a továbbjutás, mint egy falat kenyér. A Loki ma Bajnokok Ligája selejtezőjében a BATE Boriszovot fogadja. A cél már a csoportkör. Persze, én is tudom, hogy az ebből a párosításból továbbjutó csapat még csak az úgynevezett play off-ba került, azaz ezen kívül még egy kört kell menni a BL-csoportig – ám a play off vesztese..

Varga Sándor jelentkezett. Íme

Varga Sándor, a Pátyi LSE elnöke jelentkezett nálunk. Nem lepődünk meg azon, hogy ő nem úgy emlékszik a több budapesti csapat által tett feljelentésre, mint a csapatok vezetői. Levelét természetesen változtatás nélkül közöljük, de előbb nézzük meg, mennyire 'lelkesedett' Varga Sándor csapata. Mint majd olvashatják, Varga Sándornak első a foci. Sőt, miután Pátyról „elüldözték”, Budapestig ment, ahol az öregfiúk..

Mi történik Futbóliában?

A sportújságíró Elemér szeretett volna bejutni Futbólia legnépszerűbb klubjának nemzetközi mérkőzésre, ám a klub ehhez nem adta áldását. Elemér hirtelen ötlettől vezérelve rákérdezett a miértre, és nagy meglepetésére válasz is érkezett: „Elemér, Elemér nem jöhetsz, mert nem tetszik, amit a klubról írsz.” Volt egyszer egy ország, Futbólia. Egy ország, melynek minden tagja rajongott a futballért. Persze, volt is..

A Fradinál már az öregfiúk meccsre is bérlet kell?

Ismét példátlan intézkedést hozott a Ferencváros. A Chelsea elleni pályaavató előtt tartanak egy főpróbát. Mégpedig egy Fradi-Újpest öregfiúk meccset. Az öltet kiváló, csak két baj van vele. Ferencvárosi szurkoló csak olyan mehet be a meccsre, akinek van bérlete az új stadionba - újpesti szurkoló pedig sehogy nem mehet be. Véleményem szerint tényleg nagyszerű ötlet rendezni egy Fradi-Újpestet a stadionavató..

Cenzúra a XXI.században, az MLSZ-től!

Lehet kritizálni azokat a megnyilvánulásokat, melyeket Puhl Sándor tett az elmúlt időszakban a Harmadik Félidő című műsorban. Ám az MLSZ ennél sokkal többet tett. Mivel a szervezet vezetőinek nem tetszett, hogy Puhl rávilágított a játékvezetői hibákra, nemes egyszerűséggel letiltotta a műsorról az egykori kiváló játékvezetőt. – Nagyon sokan örömmel vették a szakmai elemzéseit, a hozzáértő véleményeit, hiszen egy..

Így mehetsz be az első forfuló mérkőzéseire

Hihetetlen, de tegnap már elkezdődött az NB I. A Nyíregyháza a Loki elleni döntetlennel tért vissza az első osztályba, itt megnézheted a gólokat. Sőt, megtudhatod, hogyan juthatsz be az első forduló mérkőzéseire. JEGYINFORMÁCIÓK AZ ELSŐ FORDULÓ MÉRKŐZÉSEIRE BUDAPEST HONVÉD - DUNAÚJVÁROS Július 26., szombat, 16 óra 30 perc A hazai klub vezetése kéri a szurkolóit, hogy a torlódások elkerülése..Next posts