mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Futbólia Feketébe öltözött

Volt egy csapat. Nem is csapat, inkább egy életérzés. Minden jónak a megtestesítője. Az országban pedig igazi futballáz tombolt. Ám mindez már történelem: Futbóliának már jó ideje nincs oka örülni. Ma pedig gyászolja kapusát, Grosics Gyulát, a Fekete Párducot. Az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola diákjai róják le kegyeletüket Grosics Gyula ravatalánál az Aranycsapat legendás kapusának temetése..

Leonardo, Orosz Pál és Kubatov is szomorú

Nagyon úgy néz ki, hogy Leonardónak nincs visszaút a Ferencvárosba. A játékos szomorúságát fejezte ki az eset miatt, a klub vezetői viszont érdekes eseményeket tártak fel a játékossal kapcsolatban. - Nagyon szomorú és csalódott vagyok, hogy az edző nem hagyja, hogy részt vegyek az edzéseken. Közölhette volna velem a véleményét korábban is, amikor még Brazíliában voltam és a családom illetve a barátaim..

Besic: Fantasztikus volt....

Mindhárom világbajnoki mérkőzését végigjátszotta, és a bosnyák válogatott egyik legjobbja volt a Ferencvárosi Torna Club játékosa, Muhamed Besic. Fiatal labdarúgó már visszatért a Ferencvároshoz, és a fradi.hu-nak elmondta, hogy miként élte meg a brazíliai tornát.

Már nem Szöllősi a Puskás Akadémia sajtófőnőke: ő lett a Puskás Intézet igazgatója

Szöllősi György az indulástól, 2006 óta dolgozott a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának, 2007 óta, több mint hét esztendeje kommunikációs igazgatóként. Mostantól viszont már nem ő tölti be ezt a posztot. Bár nyilván érheti kritika (sőt!) azt, ami Felcsúton történt az elmúlt években, azt senki nem vitathatja, hogy Szöllősi György munkája is benne van abban, hogy létrejött, kialakult  a pfla.hu, a PTV, a..

Leonardo le, Gera be….

Úgy néz ki, a Ferencvárosnál vezért cserélnek. Leonardót elküldik, jön helyette a szurkolók egykori nagy kedvence. Az elmúlt egy-két évben többen kifejtették, hogy az NB I legjobb játékosa a Leonardo. Való igaz, a brazil karmester játékát nézve ismét rájöhettünk, miről is szól ez a nagyszerű játék. Ráadásul a futballistához, tavalyi, súlyos sérülése után is ragaszkodott a klub, ép ezért érthetetlen, hogy most oly..

Nevetséges...

Most úgy néz ki, két héten belül  megjelenik az “A mi focink” című könyv, melyben az elmúlt három év történéseit foglalom össze úgy, ahogy én láttam. Kissé görbe tükör lesz ez, olyan cikkekkel, melyek máshol nem jelentek meg. Addig egy-egy részletet közreadok a könyvből – amolyan kedvcsinálónak. Ezt írtam például 2013.09.18-án… K. Zoltán, a bundabotrány egyik fő gyanúsítottja szerint nevetséges a ma kezdődött per,..

Zsákutcában: Wilson Raj Perum, szingapúri koronatanú vallomásával összedőlhet a bundavád....

Tegnap délelőtt folytatódott a bundaügy nemzetközi vonalának büntetőeljárása a Fővárosi Törvényszéken. A bíróság előtt megjelent Wilson Raj Perumal, szingapúri koronatanú, akinek a vallomása összedöntheti az egész bundavádat. Perum egyetlen magyarra sem tett terhelő vallomást (fotó:rangado.hu) Perumal a tárgyaláson bevallotta, az ügy elsőrendű vádlottjával, Tan Seet Enggel együtt számos mérkőzést..

A játékos, akinek sokat ér Szalai Ádám cipője

Sallay Botond a Budapest Honvéd 17 éves játékosa. Ebben még semmi rendkívüli nincs. Az viszont már nem mindennapi, hogy a játékos polcán ott virít a magyar válogatott és a Schalke játékosának, Szalai Ádámnak egyik cipője, amit ráadásul egy jótékonysági árverésen szerzett meg az ifjú futballista családja – természetesen ajándékba. Szalai Ádám pártfogoltjával, Sallay Botonddal és édesanyjával a Sportcsillagok..

Részlet A mi focink című könyvből: Berki végre a helyére került – igaz, még csak egy éjszakára

Most úgy néz ki, két héten belül  megjelenik az “A mi focink” című könyv, melyben az elmúlt három év történéseit foglalom össze úgy, ahogy én láttam. Kissé görbe tükör lesz ez, olyan cikkekkel, melyek máshol nem jelentek meg. Addig egy-egy részletet közreadok a könyvből – amolyan kedvcsinálónak. Ezt írtam például 2011.08.02-én… Nem túlzás, sokan csaptak a levegőbe örömükben, amikor kiderült, hogy vasárnap este..

Ismét saját magának mond ellen az MLSZ

Ismét „alkotott” az MLSZ. A Kecskemétet kizárta az átigazolásból, mert a klubnak tartozása van az egyik játékosa felé. Csakhogy ebben az esetben a klub nem is kaphatott volna indulási licencet. Az MLSZ elismerte, hogy a Kecskemét több mint 3 millió forinttal tartozik Koszó Balázsnak. Az az MLSZ, amelyik korábban elfogadta, hogy a Kecskemétnek nincs semmilyen tartozása (fotó:nb1.hu) Szinte minden héten..Next posts