mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vér ciki: a Puskás Akadémia volt játékosa elmondta, az edzőnek nem sok köze van az összeállításhoz!

img

Több alkalommal írtam arról, milyen „rendszer” szerint kerülnek be utánpótláskorú játékosok a különböző csapatokba. Persze, ez általában nem tetszik a kluboknak – legutóbb az egyik NB I-es klub vezetői háborodtak fel azon, amit egyébként mindenki hallott már. Most azonban egy játékos névvel és arccal vállalta, elmondta, hogy a Puskás Akadémiánál az ifiedzőnek nem sok beleszólása van az összeállításba. Ráadásul..

Vajon most miért mennek az NB I-es csapatok külföldi edzőtáborba?

img

Tetszik, nem tetszik, hisszük vagy nem hisszük, a hírek és az adatok szerint a koronavírus itt van közöttünk. Sőt, határainkon túl talán még inkább, mint itthon. Épp ezért meglepő, hogy vannak olyan csapatok, melyek külföldi edzőtáborozást választanak. De mi lesz, ha hazajönnek? Csapataink gőzerővel készülnek az új bajnokságra és a nemzetközi megmérettetésre. Egymást érik a felkészülési mérkőzések, ám így is..

Sokaknak nehéz elviselni, hogy nem mindenhol mondhatják meg, mi jelenik meg, és mi nem!

img

Több alkalommal elmondtam, ma lényegében megszűnt az újságírás, sőt, lassan megszűnik a szakma is. Persze, azért van még egy két kivétel, de egyre kevesebb. Ám sokan ezen helyek függetlenségét egyre nehezebben viselik.   Gyorsan ki kell emelni: tisztelet a kivételnek, de…Lassan-lassan megszűnőben van az újságírás.Tollbamondás van!Közlemények megjelentetése van. A magyar labdarúgásban is. Sőt, ott kifejezetten..

Levelet írt a Fradi! Azaz ez itt egy HELYREIGAZÍTÁS!

img

Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Ferencvárosnál olvassák a cikkeinket. Még akkor is, ha nem mindegyik tetszik nekik. Így van ez már évek óta. Így volt ez már Berki Kirsztián előtt, alatt és után is. És nem csak a Ferencvárosnál. Mindenhol, ahol nem szeretik, hogy olyanok is megjelennek, melyeket….Nincs ezzel semmi baj, hiszen ha mindenkinek minden tetszene, mindenki mindenben egyetértene, biztosan nem lennének..

A Fradi tehetségei retteghetnek, nehogy Kubatov kiemelje őket, mert akkor mehetnek a Fradiból?

img

Kubatov Gábor, a Bajnokok Ligájára készülő Ferencváros elnöke nemrégiben interjút adott az ulloi129-nek, ahol szót ejtett többek között arról, hogy jelenleg is van 2-3 olyan fiatal játékos a keretben, akik képesek lehetnek tartósan bekerülni a felnőtt csapatba, mert alkalmasak a feladatra.  Alig telt el 5 nap, és mind a két tehetséges játékosról kiderült, hogy Zalaegerszegre igazolhatnak!     Óriási problémája..

A hazai a legjobb

img

Üdvözölendő folyamatok történnek az NB I-ben. Úgy néz ki, a klubvezetők egyre inkább rájönnek, felesleges külföldi edző kezébe adni az irányítás, így egyre több kispadra ül le magyar tréner. Olyan jó lenne leírni, hogy ugyanez igaz a játékosokra is, de itt még nem tartunk. Eddig három csapatnál történt váltás a kispadon a nyáron. Honvéd, Kisvárda, Vidi! És a mind a három kispadra magyar edző ülhetett le. A..

Szólásszabadság MLSZ módra: Azért kapott 200 ezres büntetést Osztermájer Gábor, mert egyetértett Kuttorral!

img

Tán nem túlzás, hogy Osztermájer Gábor  nevét sokan megjegyezték idén. Pakson és Debrecenben mindenképpen. A háromgyermekes családapa volt az, aki a csodával határos módon benntartotta a Paksot az NB I-ben. És az, akinek még tudott meglepetést okozni az MLSZ. Legfőképp azzal, hogy lényegében három szóért – „egyetértek Kuttor Attilával” – megbüntette 200 ezer forintra. A Paks nagy menetelést hajtott végre..

Katelarisz nem játszott saját szurkolói rasszista megnyilvánulásai miatt, melyek Sallói szerint nem is rasszisták

img

Fanosz Katelarisz, a ZTE ciprusi játékosa csillagos ötöst kapott emberségből. Saját klubja sportigazgatója, Sallói István egyest. (Sport)Igazgatói megrovással. 'Már a bemelegítésünk alatt hallottam, hogy a saját klubom szurkolói rasszista dalokat énekelnek és huhognak az ellenfél játékosainak. Abban a pillanatban eldöntöttem, hogy lejövök a pláyáról és nem melegítek tovább.' Fanos Katelaris télen az Omonia..

Szállt egy pofon a kispesti öltözőben

img

Sokakat meglepett, amikor megszellőztették, hogy Davide Lanzafame esetleg elhagyja a Budapest Honvédot. Főleg annak a tükrében, hogy a klub megvásárolta a játékos a Ferencvárostól. A mifocink.com információi szerint az esetleges távozásnak fegyelmi okai vannak. Úgy tudjuk, Lanzafame az öltőzőben megindította a kezét. Lanzafame igazi egyéniség, ehhez kétség nem férhet. Nem mellesleg rendkívüli tudással bíró..