mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szállt egy pofon a kispesti öltözőben

Sokakat meglepett, amikor megszellőztették, hogy Davide Lanzafame esetleg elhagyja a Budapest Honvédot. Főleg annak a tükrében, hogy a klub megvásárolta a játékos a Ferencvárostól. A mifocink.com információi szerint az esetleges távozásnak fegyelmi okai vannak. Úgy tudjuk, Lanzafame az öltőzőben megindította a kezét.

Lanzafame igazi egyéniség, ehhez kétség nem férhet.
Nem mellesleg rendkívüli tudással bíró játékos.
Olyan, aki a Honvéddal és a Ferencvárossal is bajnok tudott lenni.
Olyan, aki a Honvédban és a Ferencvárosban is gólkirály tudott lenni.
Olyan, akit a Honvéd és a Ferencváros szurkolók is megszerettek.

Épp ezért pont annyira volt meglepő, hogy a Fradiból visszatér a Honvédba, mint amennyire meglepődtek sokan, hogy egyáltalán elment a Honvédból a Fradiba. Igaz, utóbbi váltást a pénz motiválta, utóbbit pedig az, hogy az olasz állítólag nem jött ki túl jól Rebrov edzővel.

Nos, a mifocink.com információi szerint pont ugyanez történt most Kispesten.


Úgy tudjuk, Lanzafame nem igazán jött ki Pisont Istvánnal.
Úgy tudjuk,  több akalommal volt hangos szóváltás edző és játékos között.
Sőt, úgy tudjuk, volt egy ki dulakodás is az öltözőben, ahol bizony eljárt az olasz keze.

Persze, azt is tudjuk, hogy ezeket a belső ügyeket sosem fogják elárulni, mint ahogy azt is tudjuk, hogy a folyosói pletykáknak legalább a 80, de inkább a 90 százaléka igaz!

Ráadásul közben új edző érkezett Kispestre, Bódog Tamás személyében, így nagy kérdés, hogy ő igényt tart-e a játékosra, és az is nagy kérdés, hogy a játékos tiszta lappal indul-e, azaz kap-e még egy esélyt?



Ezért szeretem a 12 csapatos bajnokságot! Katelarisz nem játszott saját szurkolói rasszista megnyilvánulásai miatt, melyek Sallói szerint nem is rasszisták