mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Gutinak tetszik Lisztes munkája

Bár a pályán soha nem találkoztak, a napokban sikerült összefutnia egy legendás magyar és spanyol középpályásnak. Lisztes Krisztián Dortmundban ismerkedett meg a Real Madrid..

Hajrá, Vidi!

img

Nagy lehetőség kapujában áll a Videoton: már csak 180 perc választja el, hogy az Európa Liga főtáblájára kerüljön. A fehérváriak álmát csak a Partizan Belgrád együttese rombolhatja le, amely tavaly még épp a Vidi edzőjének, MarkoNikolicsnak az irányítása alatt állt. FILIPP DÁVID   Szerencsés sorsolás  Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Partizan egy isteni ajándék: a lehetséges ellenfelek talán közül velük jártunk a..

Ki az az elvetemült ba...m, áll.t, aki szerint extrém melegben kell fizikai tesztet futni?

img

Elhunyt egy futballbíró. Felelősök nincsenek. Pedig valakinek bizonyosan felelnie kellene azért, mert a Borsod megyei játékvezetőknek pénteken, a harmadfokú hőségriasztás alatt, 40 fokban kellett fizikai tesztet futniuk. A meleg ellenére! Az egészségügyi tiltás ellenére. És ebbe Komlósi Lajos megyei játékvezető....belehalt!  „11 és délután három óra között ha teheti, senki nem menjen ki a napra!”Ugye tudjuk,..

Ez igazán szép volt, azaz még a végén megtanulunk focizni!

img

Ezen sorok írása közben sem igazán tudom eldönteni, hogy álom volt vagy tényleg megtörtént, hogy a Videoton legyőzte a Girondins de Bordeaux csapatát 1-0-ra és  2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal bejutott a labdarúgó Európa-liga főtáblájának „előszobájába”, a playoffkörbe.  Bevallom őszintén az első három perc után odafordultam a mellettem ülőhöz és megkérdeztem, hogy a Girondins de Bordeaux..