mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vénaszkenner kiiktatva

Az MLSZ lényegében azon ferencvárosi szurkolók segítségére sietett, akik eddig úgy gondolták, túlzás a klubnál bevezetett vénaszkenner. A szövetség ugyanis szeptember 15-ével bevezeti a Futballkártyát, amivel bárki, vénaszkenner nélkül is bemehet a Fradi meccseire. Igaz, a Ferencváros dönti el, ki hova ülhet. Áll a bál a Fradi-szurkolóknál, hiszen többen ellenzik a bevezetett vénaszkenneres azonosítást...

Nyílt levél egy Fradi-szurkolótól a Fradi-szurkolókhoz

A mifocink.com birtokába jutott egy nyílt levél, amit egy elkeseredett Ferencváros szurkoló írt társaihoz, azaz a Fradi-szurkolókhoz. Egyetlen szót sem javítottam benne - így előre is elnézését kérek, ha egy-két, valóban erősebb kifejezés is szerepel az írásban, de úgy éreztem, egy így kerek egész. Véleményt nem alkotok róla, csak közreadom. 'Tisztelt Tábor! Kedves Szervezett Szurkolói Csoportok! Kérlek..

Vajon kinek az érdeke, hogy keverje a szart?

Ülök a gép előtt, és értetlenül nézem a monitort. Olvasom, hogy hadüzenet van a magyar futballban, mert a Vidi volt portugál edzője nyílt levélben ment neki Kovács Ferencnek. Ülök, és azon gondolkozom, vajon kinek az érdeke ez a – már bocsánat – szarkeverés? Ülök, és azon gondolkozom, egyáltalán mit keres egy Portugáliában lévő, hazánkban leszereplő edző terjedelmes levele sportnapilapunk portálján? Néhány..

Az MLSZ tudja fokozni a baromságot

Azt már megszokhattuk, hogy az MLSZ-nél nem szokás azt mondani, uraim, mi tévedtünk. Most sem tették. Reagáltak a mezőkövesdi esetre úgy, hogy újabb, még nagyobb baromsággal tetézték a már eredetileg is óriási baromságukat. Kinevettetik magukat-és még észre sem veszik ezt. Mint az már korábban megírtuk, az MLSZ azért tiltotta el a Mezőkövesd edzőjét, mert az nem fizette meg a rá még májusban kirótt büntetést. A..

Káosz az MLSZ-ben

Több alkalommal megírtam már, hogy a magyar futball egyik legnagyobb problémája, hogy az MLSZ-ben hozzá nem értő emberek dolgoznak – persze tisztelet a kivételnek. Most ismét bebizonyosodott ez. Szinte hihetetlen, de az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tegnap mindennemű sportszakmai tevékenységtől eltiltotta a Mezőkövesd edzőjét, Tóth Lászlót, mindaddig, ameddig a sportszakember a FEB jogerős határozataival kiszabott..

Détári: nem valószínű, hogy bármilyen szerepem lesz a magyar futballban

Ahhoz képest, hogy tavaly szinte minden második-harmadik héten arról szóltak a hírek, hogy Détári Lajos vajon a Felsőtárkány edzője-e már vagy sem, mostanra az edzőnek és a csapatnak egész csendben elváltak útjaik. Détári hétvégén Kecskeméten járt, ahol többek között az is elmondta, minden bizonnyal ő már semmilyen szerepet nem vállal a magyar futballban. Détári Lajos Szurgent Lajossal Török Lászlóhoz érkeztek..

Válaszok nélkül

Mint arról beszámoltunk, a futballklubokat is érinti a reklámadó – nem is akármilyen mértékben. Természetesen a klubok véleményére is kíváncsiak voltunk, de zsákutcába futottunk. A múlt héten került nyilvánosságra, hogy a nemrég bevezetett reklámadó bizony óriási mértékben érinti a magyar futballt. A NAV közlése szerint (melyet ide kattintva lehet elolvasni) ugyanis a stadionokban kihelyezett reklámtáblák, az..

Hogyan mehetsz meccsre szeptember 15-e után? Így!

Az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő a Sport TV Mai helyzet című műsorában elmondta, hogyan képzelik el a jövőben a szurkolók meccsekre való beléptetését. Azt már most felejtse el mindenki, hogy például egy külföldi rokon hazalátogatáskor reggel kitalálja, hogy szeretne kimenne egy meccsre. Erre ugyanis nincs lehetőség. Még úgy sem, hogy lényegében lasszóval kell fogni a nézőket, a legtöbb csapat meccsére 1500 nézőnél nem..

Tényleg szeressük a játékosügynököket?

Korábban már megírtam, kis hazánkban divat a 'bérújságírás', az, amikor egyes menedzserek jó pénzért cikkeket íratnak pártfogoltjukról, vagy épp saját magukról. A rangado.hu riportere belefutott egy ilyen menedzserbe, aki ráadásul pofátlan módon rázta le az újságírót. Tanulságos történet következik. „Nem tudunk beszélni, viszhall” – ez volt a második mondata a legismertebb hazai játékosügynöknek, amikor telefonon..

Hibáztam, így bocsánatot kérek Varga Sándortól!

Van úgy, hogy téved az ember. Olyan is, hogy elégé elítélendő módon nem jár utána rendesen egy történetnek. Ilyenkor nincs értelme védekezni, mert azzal csak súlyosbítja a helyzetet. Így nekem sem szabad védekeznem semmivel azért, mert hibáztam. Csupán bocsánatot kell kérnem. Amit természetesen meg is teszek. Már júniusban eljutottak hozzám olyan hírek, mely szerint a Pátyi Labdarúgó Egyesület elnöke több..Next posts