mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Káosz az MLSZ-ben

Több alkalommal megírtam már, hogy a magyar futball egyik legnagyobb problémája, hogy az MLSZ-ben hozzá nem értő emberek dolgoznak – persze tisztelet a kivételnek. Most ismét bebizonyosodott ez.



Szinte hihetetlen, de az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tegnap mindennemű sportszakmai tevékenységtől eltiltotta a Mezőkövesd edzőjét, Tóth Lászlót, mindaddig, ameddig a sportszakember a FEB jogerős határozataival kiszabott pénzbüntetést az MLSZ részére nem fizeti meg.

Ezzel nem is lenne gond, hiszen rend a lelke mindennek, csakhogy….
Csakhogy a Mezőkövesd már befizette a büntetést.

Nem tegnap, hanem május 29-én.
Majd három hónapja.

Az MLSZ eltiltotta az edzőt azért, mert az MLSZ-ben nem vették észre, hogy 200 ezer forint büntetést már három hónappal ezelőtt befizetett a klub. Amely egyébként ezt bizonyítani is tudja.
Íme:
64101_mezokovesd_atutalas

Egyébként nem ez az első eset, amikor az MLSZ a mezőkövesdi csapatot sújtja. Emlékezzünk csak vissza, a bajnokság vége után a honi szakszövetség azért utasította el a klub óvását, mert állítólag nem fizették meg időben az óvás díját.

Az más kérdés, hogy az MLSZ erre akkor péntek délután 16 óra 5 perckor, tehát munkaidőn kívül, egy e-mailban adott utasítást, és a klubnak vasárnapig kellett volna utalnia pénzt, és mint tudjuk ez lehetetlen. Akkor kiemelten foglalkoztunk az üggyel – a cikket ide kattintva tudod elolvasni- , és természetesen megkérdeztük az MLSZ-t is arról, náluk miért nem a hivatalos levél postai kézbesítése számít átvételi dátumnak, illetve tudnak-e olyan bankot, ahol hétvégén is lehet pénzt utalni, de minő véletlen, nem kaptunk rá választ.

Csak arra várunk, hogy az MLSZ-nél mikor büntetnek már meg valakit azért a sok baromságért, amit összehordanak.

MEGJELENT A MI FOCINK CÍMŰ KÖNYV
Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv. Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!


Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.


Rendelnél a könyvből?
Klikk a információkért: http://www.mifocink.com/?p=4533



Détári: nem valószínű, hogy bármilyen szerepem lesz a magyar futballban Az MLSZ tudja fokozni a baromságot