mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ide jutottunk: A magyar futball legnagyobb ellensége a sok pénz lett

img

Évekig szajkóztuk, hogy csak úgy léphetünk előre, ha több pénz áramlik majd a magyar futballba. Nos, üzleti alapon ez megoldhatatlan, de jött az állam, és az elmúlt időszakban megszámlálhatatlan milliókat, milliárdokat öntött futballunkba. Ám ez nem úgy sült el, ahogy azt sokan várták: a magyar játékosok megelégedtek azzal, amit ezért a nagy semmiért kapnak, nem akarnak többet keresni, hiszen így is milliomosok, épp..

Ködösítés MLSZ-es módra!

img

A Sport Plusz mai számában megjelent cikk szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség 2010-től több mint egymilliárd forintot fizetett ki a szövetségi kapitányoknak. Persze, az MLSZ azonnal reagált – amolyan MLSZ-es módra. Kiadtak ugyanis egy közleményt, amely ugyan leszögezi, hogy semmi nem úgy van, ahogy a Sport Pluszban leírják, de semmilyen konkrétumot nem írnak hozzá. Lényegében azt mondják: nem úgy van, és..

A Honvéd-edzőváltás a magyar futball görbe tükre

img

Már-már burleszkfilmbe illő, de igazából a magyar futball görbe tükre az, ami Kispesten edzőváltás címszó alatt történik. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze felolvassa Neked az első három fejezetet. Amennyiben..

Karácsonyi üdvözlet, pofátlansággal!

img

Nagyszerű dolog, hogy a csapatok közösségi oldalaikon kívánnak boldog Karácsonyt szurkolóiknak. Újpesten azonban valahogy ezt sem sikerült normális módon megoldani, sőt, a világ pofátlanságát követték el a Megyeri úton. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

Leekens, a Karácsony angyala!

img

Azt majd az idő eldönti, hogy eredményességben Leekens felülmúlja-e Benrd Storckot, a mifocink.com információi szerint viszont az már most biztosnak tűnik, hogy a belga emberségben és odafigyelésben a német fölé nőtt. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

Az állandóság és a nyugalom jutalma

img

Bizony, az év elején voltak olyan hangok, melyek Thomas Doll távozását követelték. Szurkolók, újságírók mondogatták, hogy váltani kellene a kispadon. A Ferencváros szerencséjére a klub vezetői nem így gondolták, mondhatjuk, úgy, nem hallgattak rossz súgókra, és ennek meg lett a jutalma: a zöld-fehérek nemhogy ledolgozták a bajnokság elején a Videotonnal szemben felhalmozott ponthátrányt, de három pont előnnyel..

Több mint huszonnégy millió forintos büntetés - csak az NB I-ben!

img

Emlékeznek valamilyen olyan MLSZ intézkedésre az ősszel, amely felrázta volna a légiósokkal teletűzdelt, de lassan unalomba fulladó bajnokságunkat? Emlékeznek egyáltalán bármilyen MLSZ intézkedésre – no persze azon kívül, hogy a magyar válogatottat mindenhova elkísérő szurkolókkal kitolva megváltoztatták a Luxemburg elleni (világégés 2.0) mérkőzés időpontját? Nos, ha a szurkolók nem is, az NB I-es klubok biztosan..

Felháborító: A Honvéd tulajdonosa szerint Dunaszerdahely egy szlovák falu

img

Szabó – Hemingway – György, a Budapest Honvéd tulajdonosa ismét kitett magáért. Bár hetekig ámította a közvéleményt, azt sugallva, hogy kitart Erik van der Meer mellett, szombaton mégis kirúgta az edzőt, méghozzá úgy, hogy már rég megvolt az utódja, tehát készült a menesztésre. A klubvezető aztán megtörte a csendet, és nyilatkozott az edzőváltásról vagy épp a csapatról – de jobban tette volna, ha inkább csendben..

Totális kamu!

img

Nem mondom, hogy ilyen csak a magyar futballban van, de tény, egy újabb, amolyan magyaros történettel találkozhatunk. Kispesten Szabó György tulajdonos (azért írom így, mert legutóbbi cégének bejegyzésekor már ezen a néven szerepel) az elmúlt 2-3 hétben amiatt a bizonyos nyilatkozat miatt kiállít a vezetőedző, Erik van der Meer mellett, majd az utolsó, ráadásul győztes bajnoki után egyszerűen kirúgta a hollandot. A..

Piázás, éjszakázás, válogatott, Anderlecht – no meg a zselés fejű piperkőcök

img

Az, hogy milyen futballista volt Urbán Flórián, nem biztos, hogy kiderül a most róla megjelenő könyvből, de az biztos, hogy számos, érdekes sztorit olvashat majd az, aki a kezébe veszi az Urbán Legend című „alkotást”. Az már egy más kérdés, hogy ezek a sztorik jó színben tűntetik-e fel az egykori futballistát, vagy sem, de mint azt Urbán elmondta, nem is ez a cél. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró..Next posts