mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Ide jutottunk: A magyar futball legnagyobb ellensége a sok pénz lett

img

Évekig szajkóztuk, hogy csak úgy léphetünk előre, ha több pénz áramlik majd a magyar futballba. Nos, üzleti alapon ez megoldhatatlan, de jött az állam, és az elmúlt időszakban megszámlálhatatlan milliókat, milliárdokat öntött futballunkba. Ám ez nem úgy sült el, ahogy azt sokan várták: a magyar játékosok megelégedtek azzal, amit ezért a nagy semmiért kapnak, nem akarnak többet keresni, hiszen így is milliomosok, épp..

Ködösítés MLSZ-es módra!

img

A Sport Plusz mai számában megjelent cikk szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség 2010-től több mint egymilliárd forintot fizetett ki a szövetségi kapitányoknak. Persze, az MLSZ azonnal reagált – amolyan MLSZ-es módra. Kiadtak ugyanis egy közleményt, amely ugyan leszögezi, hogy semmi nem úgy van, ahogy a Sport Pluszban leírják, de semmilyen konkrétumot nem írnak hozzá. Lényegében azt mondják: nem úgy van, és..

A Honvéd-edzőváltás a magyar futball görbe tükre

img

Már-már burleszkfilmbe illő, de igazából a magyar futball görbe tükre az, ami Kispesten edzőváltás címszó alatt történik. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze felolvassa Neked az első három fejezetet. Amennyiben..

Karácsonyi üdvözlet, pofátlansággal!

img

Nagyszerű dolog, hogy a csapatok közösségi oldalaikon kívánnak boldog Karácsonyt szurkolóiknak. Újpesten azonban valahogy ezt sem sikerült normális módon megoldani, sőt, a világ pofátlanságát követték el a Megyeri úton. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

Leekens, a Karácsony angyala!

img

Azt majd az idő eldönti, hogy eredményességben Leekens felülmúlja-e Benrd Storckot, a mifocink.com információi szerint viszont az már most biztosnak tűnik, hogy a belga emberségben és odafigyelésben a német fölé nőtt. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a..

Az állandóság és a nyugalom jutalma

img

Bizony, az év elején voltak olyan hangok, melyek Thomas Doll távozását követelték. Szurkolók, újságírók mondogatták, hogy váltani kellene a kispadon. A Ferencváros szerencséjére a klub vezetői nem így gondolták, mondhatjuk, úgy, nem hallgattak rossz súgókra, és ennek meg lett a jutalma: a zöld-fehérek nemhogy ledolgozták a bajnokság elején a Videotonnal szemben felhalmozott ponthátrányt, de három pont előnnyel..

Több mint huszonnégy millió forintos büntetés - csak az NB I-ben!

img

Emlékeznek valamilyen olyan MLSZ intézkedésre az ősszel, amely felrázta volna a légiósokkal teletűzdelt, de lassan unalomba fulladó bajnokságunkat? Emlékeznek egyáltalán bármilyen MLSZ intézkedésre – no persze azon kívül, hogy a magyar válogatottat mindenhova elkísérő szurkolókkal kitolva megváltoztatták a Luxemburg elleni (világégés 2.0) mérkőzés időpontját? Nos, ha a szurkolók nem is, az NB I-es klubok biztosan..

Felháborító: A Honvéd tulajdonosa szerint Dunaszerdahely egy szlovák falu

img

Szabó – Hemingway – György, a Budapest Honvéd tulajdonosa ismét kitett magáért. Bár hetekig ámította a közvéleményt, azt sugallva, hogy kitart Erik van der Meer mellett, szombaton mégis kirúgta az edzőt, méghozzá úgy, hogy már rég megvolt az utódja, tehát készült a menesztésre. A klubvezető aztán megtörte a csendet, és nyilatkozott az edzőváltásról vagy épp a csapatról – de jobban tette volna, ha inkább csendben..

Totális kamu!

img

Nem mondom, hogy ilyen csak a magyar futballban van, de tény, egy újabb, amolyan magyaros történettel találkozhatunk. Kispesten Szabó György tulajdonos (azért írom így, mert legutóbbi cégének bejegyzésekor már ezen a néven szerepel) az elmúlt 2-3 hétben amiatt a bizonyos nyilatkozat miatt kiállít a vezetőedző, Erik van der Meer mellett, majd az utolsó, ráadásul győztes bajnoki után egyszerűen kirúgta a hollandot. A..

Piázás, éjszakázás, válogatott, Anderlecht – no meg a zselés fejű piperkőcök

img

Az, hogy milyen futballista volt Urbán Flórián, nem biztos, hogy kiderül a most róla megjelenő könyvből, de az biztos, hogy számos, érdekes sztorit olvashat majd az, aki a kezébe veszi az Urbán Legend című „alkotást”. Az már egy más kérdés, hogy ezek a sztorik jó színben tűntetik-e fel az egykori futballistát, vagy sem, de mint azt Urbán elmondta, nem is ez a cél. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró..Next posts