mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Karácsonyi üdvözlet, pofátlansággal!

Nagyszerű dolog, hogy a csapatok közösségi oldalaikon kívánnak boldog Karácsonyt szurkolóiknak. Újpesten azonban valahogy ezt sem sikerült normális módon megoldani, sőt, a világ pofátlanságát követték el a Megyeri úton.


HIRDETÉS
Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze felolvassa Neked az első három fejezetet. Amennyiben megtetszett, keresd a könyvet a Libri és a Líra könyvesboltokban, az OMV kutakon, vagy egyszerűen rendeld meg a book24.hu-n! Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet!

Mint szinte minden csapat, az Újpest is kellemes ünnepeket kíván a szurkolóiknak.

Groteszk módon Nebojsa Vignjevics (nyílván nem ő találta ki)  mindezt úgy teszi, hogy a kezében lévő ajándék csomagolópapírján az a címer virít, ami ellen az Újpest szurkolók hónapok óta tüntetnek.


Groteszk módon Nebojsa Vignjevics mindezt úgy teszi, hogy a kezében lévő ajándék csomagolópapírján az a címer virít, amit a klub belga tulajdonosa vezetett be önhatalmúan néhány hónappal ezelőtt.

Groteszk módon Nebojsa Vignjevics mindezt úgy teszi, hogy a kezében lévő ajándék csomagolópapírján az a címer virít, ami ellen az újpesti legendák, újpesti díszpolgárok, sőt, ami ellen más csapat legendái is felszólaltak.


A mindenki által utált, a bíróság által eltörölt címerbe "csomagolták" a karácsonyi üdvözletet

De ami a legfontosabb:
Groteszk módon Nebojsa Vignjevics mindezt úgy teszi, hogy a kezében lévő ajándék csomagolópapírján az a címer virít, ami hivatalosan nem lehetne az Újpest címere, hiszen a belga címerváltoztatása után az anyagegyesület, azaz az UTE perre vitte az ügyet, a bíróság pedig  december elején kimondta: vissza kell állítani a régi, legendás címert.

A belga tulajdonos ezt nemhogy nem tette meg, de a „karácsonyi üdvözletet is” a minden által utált címerbe „csomagolta”.

Nem lennénk meglepődve azon, ha az újpesti szurkolók ezt nem fogadták volna olyan jó szívvel.



Leekens, a Karácsony angyala! A Honvéd-edzőváltás a magyar futball görbe tükre