mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ők 23-an!

img

Egy nap csúszással ugyan, de megvan a magyar válogatott Eb-kerete. Bernd Storc ugyanis megnevezte azt a huszonhárom játékost, aki utazhat Franciaországba! - Először is szeretném minden játékosnak megköszönni a munkáját. Valójában mindannyian megérdemlik, hogy a csapatban legyenek, mert kivétel nélkül kitűnő játékosok, de sajnos csak 23 játékost nevezhetek az Európa-bajnokságra, így nehéz döntést kellett..

Nincs jegyed az Eb magyar meccseire? Most vehetsz!

img

Korlátozott számban még vásárolhatóak jegyek a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire. A magyar válogatott mindhárom Európa-bajnoki csoportmérkőzésére (június 10., Bordeaux: Magyarország-Ausztria; június 14., Marseille: Magyarország-Izland; június 18., Lyon: Magyarország-Portugália) elérhetővé váltak újabb belépőjegyek, melyeket a Ticket Express hálózatában lehet..

Űzik-hajtják egymást a játékosok

img

Gőzerővel készül a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, és bár a szurkolók szeretetével minden nap találkoznak a játékosok, az mindenkit meglepett, hogy még az edzésre is tömegével érkeznek a drukkerek. A szakmai stáb pedig óriási gesztust tett a fanatikusok felé.     A tegnapi tréningen csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a..

Détári: Ha Bozsikkal mi kaptunk volna ilyen támogatást, talán még mindig mi dolgoznánk a válogatottnál

img

Détári Lajos az utolsó olyan magyar játékos, aki gólt szerzett nagy világeseményen – az 1986-os világbajnokságon -  a magyar válogatott mezében. Döme reméli, az Eb után ez másképp lesz, szorít a válogatottnak és örül annak, hogy igazi profizmus veszi körül a nemzeti csapatot. Nem úgy, mint az ő idejében. -         - Azt üzenem a játékosoknak, évezzék a játékot és tegyenek meg mindent a sikerért. Persze, nehéz..

Csank János: Dzsudzsák eddig azért nem igazolhatott top csapathoz, mert…..

img

Korábban a mifocink.com is kiemelt figyelmet fordított Dzsudzsák Balázs karrierjének, sőt, azt valljuk, vallottuk, a válogatott csapatkapitánya kiírta magát az európai körforgásból akkor, amikor a PSV-ből az Anzsiba igazolt. Csank János korábbi szövetségi kapitány most elmondta, Dzsudzsáknak eddig esélye sem volt topcsapatba igazolni, de az Eb-n ez megváltozhat. Dzsudzsák Balázs egycsapásra sztár és a szurkolók..

Dárdai Pál: Este úgy feküdtem le, hogy elmegyek Münchenbe, ám másnap úgy keltem, hogy maradok Berlinben. Azóta is itt vagyok!

img

Hivatalosan holnap mutatják be Dárdai Pál önéletrajzi könyvét. A mifocink.com a könyv néhány mondatához már a megjelenés előtt „hozzájutott”. Íme.... 'Voltam első áldozó, hittem Istenben. Valamennyire még most is hiszek, de már nem úgy... Abban azonban biztos vagyok, hogy a sors akaratából jutottam el Pécsről Berlinig. Voltak buktatók, értek tragédiák, de mindig talpra álltam. Senki és semmi nem tudott megtörni,..

Rekordszámú nevező és pályacsúcs a footgolf OB-n

img

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik körében, a Kisorosziban található Magyar Golf Club Puskás pályáján közel kilencven játékos vágott neki a tizennyolc szakasznak a Hörmann Footgolf Versenyen. A legjobban Bacskai Bence teljesített, az ellenfeleket és a hőséget is legyőzte. A FOB harmadik fordulója, a Hörmann Footgolf Verseny nyári kánikulában és rekordszámú nevezővel indult vasárnap. Egy híján kilencven..

Kirúgva, elküldve az NB I sztárjai...

img

Lassan az NBI-es átigazolási fronton beindult a nagyüzem. Egyelőre inkább távozó, semmint érkező játékosokról szólnak a hírek, de ami meglepő, hogy a klubok több olyan labdarúgóról is lemondtak, akik alapembereknek számítottak. Lássuk, kik ők! Ferencváros Havi 6 millióért Lamahtól több kell Nem csak a Ferencváros, hanem a komplett magyar bajnokság egyik legértékesebb játékosa Roland Lamah, ám a remek képességű..

Németh Krisztián: Készen állunk, hogy meglepetést szerezzünk Franciaországban

img

Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója szerint el kell hinniük, hogy van esélyük a jó szereplésre a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon. A 27 éves játékos a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapjának adott terjedelmes interjúban felidézte, hogy a novemberi pótselejtezőben kettős győzelemmel múlták felül Norvégiát. 'Két döntő meccset játszottunk, és minden tökéletesen alakult. A..

Váratlan fordulat: a Nyíregyháza feljut – a tulajdonosa kiszáll! Miért? (Interjú)

img

Egészen meglepő hír látott napvilágot, miszerint tulajdonosváltás történt a bajnokságot magabiztosan vezető Nyíregyházánál, s Révész Bálint helyett immár Brekk János a piros-kékek első embere. A találgatások azonnal megindultak. Leginkább az időzítés miatt, hiszen a nyírségi együttest évek óta támogató, a legnehezebb időszakban is kitartó Révész éppen akkor távozik (avagy lép hátrébb), amikor egyrészt a bíróság is..Next posts