mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Ők 23-an!

img

Egy nap csúszással ugyan, de megvan a magyar válogatott Eb-kerete. Bernd Storc ugyanis megnevezte azt a huszonhárom játékost, aki utazhat Franciaországba! - Először is szeretném minden játékosnak megköszönni a munkáját. Valójában mindannyian megérdemlik, hogy a csapatban legyenek, mert kivétel nélkül kitűnő játékosok, de sajnos csak 23 játékost nevezhetek az Európa-bajnokságra, így nehéz döntést kellett..

Nincs jegyed az Eb magyar meccseire? Most vehetsz!

img

Korlátozott számban még vásárolhatóak jegyek a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire. A magyar válogatott mindhárom Európa-bajnoki csoportmérkőzésére (június 10., Bordeaux: Magyarország-Ausztria; június 14., Marseille: Magyarország-Izland; június 18., Lyon: Magyarország-Portugália) elérhetővé váltak újabb belépőjegyek, melyeket a Ticket Express hálózatában lehet..

Űzik-hajtják egymást a játékosok

img

Gőzerővel készül a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, és bár a szurkolók szeretetével minden nap találkoznak a játékosok, az mindenkit meglepett, hogy még az edzésre is tömegével érkeznek a drukkerek. A szakmai stáb pedig óriási gesztust tett a fanatikusok felé.     A tegnapi tréningen csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a..

Détári: Ha Bozsikkal mi kaptunk volna ilyen támogatást, talán még mindig mi dolgoznánk a válogatottnál

img

Détári Lajos az utolsó olyan magyar játékos, aki gólt szerzett nagy világeseményen – az 1986-os világbajnokságon -  a magyar válogatott mezében. Döme reméli, az Eb után ez másképp lesz, szorít a válogatottnak és örül annak, hogy igazi profizmus veszi körül a nemzeti csapatot. Nem úgy, mint az ő idejében. -         - Azt üzenem a játékosoknak, évezzék a játékot és tegyenek meg mindent a sikerért. Persze, nehéz..

Csank János: Dzsudzsák eddig azért nem igazolhatott top csapathoz, mert…..

img

Korábban a mifocink.com is kiemelt figyelmet fordított Dzsudzsák Balázs karrierjének, sőt, azt valljuk, vallottuk, a válogatott csapatkapitánya kiírta magát az európai körforgásból akkor, amikor a PSV-ből az Anzsiba igazolt. Csank János korábbi szövetségi kapitány most elmondta, Dzsudzsáknak eddig esélye sem volt topcsapatba igazolni, de az Eb-n ez megváltozhat. Dzsudzsák Balázs egycsapásra sztár és a szurkolók..

Dárdai Pál: Este úgy feküdtem le, hogy elmegyek Münchenbe, ám másnap úgy keltem, hogy maradok Berlinben. Azóta is itt vagyok!

img

Hivatalosan holnap mutatják be Dárdai Pál önéletrajzi könyvét. A mifocink.com a könyv néhány mondatához már a megjelenés előtt „hozzájutott”. Íme.... 'Voltam első áldozó, hittem Istenben. Valamennyire még most is hiszek, de már nem úgy... Abban azonban biztos vagyok, hogy a sors akaratából jutottam el Pécsről Berlinig. Voltak buktatók, értek tragédiák, de mindig talpra álltam. Senki és semmi nem tudott megtörni,..

Rekordszámú nevező és pályacsúcs a footgolf OB-n

img

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik körében, a Kisorosziban található Magyar Golf Club Puskás pályáján közel kilencven játékos vágott neki a tizennyolc szakasznak a Hörmann Footgolf Versenyen. A legjobban Bacskai Bence teljesített, az ellenfeleket és a hőséget is legyőzte. A FOB harmadik fordulója, a Hörmann Footgolf Verseny nyári kánikulában és rekordszámú nevezővel indult vasárnap. Egy híján kilencven..

Kirúgva, elküldve az NB I sztárjai...

img

Lassan az NBI-es átigazolási fronton beindult a nagyüzem. Egyelőre inkább távozó, semmint érkező játékosokról szólnak a hírek, de ami meglepő, hogy a klubok több olyan labdarúgóról is lemondtak, akik alapembereknek számítottak. Lássuk, kik ők! Ferencváros Havi 6 millióért Lamahtól több kell Nem csak a Ferencváros, hanem a komplett magyar bajnokság egyik legértékesebb játékosa Roland Lamah, ám a remek képességű..

Németh Krisztián: Készen állunk, hogy meglepetést szerezzünk Franciaországban

img

Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója szerint el kell hinniük, hogy van esélyük a jó szereplésre a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon. A 27 éves játékos a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapjának adott terjedelmes interjúban felidézte, hogy a novemberi pótselejtezőben kettős győzelemmel múlták felül Norvégiát. 'Két döntő meccset játszottunk, és minden tökéletesen alakult. A..

Váratlan fordulat: a Nyíregyháza feljut – a tulajdonosa kiszáll! Miért? (Interjú)

img

Egészen meglepő hír látott napvilágot, miszerint tulajdonosváltás történt a bajnokságot magabiztosan vezető Nyíregyházánál, s Révész Bálint helyett immár Brekk János a piros-kékek első embere. A találgatások azonnal megindultak. Leginkább az időzítés miatt, hiszen a nyírségi együttest évek óta támogató, a legnehezebb időszakban is kitartó Révész éppen akkor távozik (avagy lép hátrébb), amikor egyrészt a bíróság is..Next posts