mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Űzik-hajtják egymást a játékosok

Gőzerővel készül a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, és bár a szurkolók szeretetével minden nap találkoznak a játékosok, az mindenkit meglepett, hogy még az edzésre is tömegével érkeznek a drukkerek. A szakmai stáb pedig óriási gesztust tett a fanatikusok felé.
 
 
A tegnapi tréningen csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a szakmai stáb kivételesen - egyszeri alkalommal - úgy döntött, hogy a szurkolók nagy számára való tekintettel publikussá teszi a gyakorlást, így a magyar drukkerek végignézhették a tréninget. A szurkolók elégedetten nyugtázták a látottakat, egyikük az edzés közben meg is jegyezte: "a legjobban az tetszik, ahogy űzik-hajtják egymást a játékosok".
 
A szakmai stáb gesztust gyakorolt: a szurkolók kivételesen megnézhették az edzést (fotó:mlsz.hu)

A csapat tegnapi programjában egy játékvezetői tájékoztató is szerepelt, Dagmar Damkova, az UEFA játékvezetői bizottságának tagja azokról az új szabályváltozásokról tartott előadást, melyeket az Eb során vezetnek be. Az előadás végén a labdarúgók is feltehették kérdéseiket, így néhány olyan esetet jó előre tisztázhattak az UEFA-delegált segítségével, melyek megítélése vitás lehet az kontinenstornán.Détári: Ha Bozsikkal mi kaptunk volna ilyen támogatást, talán még mindig mi dolgoznánk a válogatottnál Nincs jegyed az Eb magyar meccseire? Most vehetsz!