mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Nincs jegyed az Eb magyar meccseire? Most vehetsz!

Korlátozott számban még vásárolhatóak jegyek a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire.

A magyar válogatott mindhárom Európa-bajnoki csoportmérkőzésére (június 10., Bordeaux: Magyarország-Ausztria; június 14., Marseille: Magyarország-Izland; június 18., Lyon: Magyarország-Portugália) elérhetővé váltak újabb belépőjegyek, melyeket a Ticket Express hálózatában lehet megvásárolni.

A jegyek vásárlásakor az alábbi szállítási módok választható:
- GLS futárszolgálat
- Személyes átvétel a TEX Syma jegyirodájában (1146 Dózsa György út 1.; a jegypénztár ablaka a Dózsa György út felé néz)
- A Ticket Express vidéki partnerirodáiban történő megrendelést követően néhány napon belül a vásárlás helyén vehetőek át a jegyek.

Egy vásárló négy jegyet vehet meg, a vásárláskor a következő adatokat kell megadni minden egyes jegyhez:
- Vezetéknév
- Keresztnév
- Születési idő
- Állampolgárság
- Igazolványszám

Amennyiben GLS futárszolgálatot választanak, a megrendelésénél kérjük, pontosan írják meg az e-mail címüket és/vagy telefonszámukat, hogy az ügyfélszolgálatos kollégák fel tudják venni önökkel a kapcsolatot az adatok egyeztetése céljából.

Több jegy vásárlásánál, személyes átvétel esetén elég, ha egy ember jön a jegyekért, azonban minden jegytulajdonosnak be kell tudnia diktálni az adatait.

További információkért az info@tex.hu e-mail címen, vagy a 06-30-344 0022-es telefonszámon lehet érdeklődni.Űzik-hajtják egymást a játékosok Ők 23-an!