mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Örülni kell annak, hogy ennyivel megúsztuk: részleges stadionbezárásra és pénzbüntetésre ítélték az MLSZ-t

Az biztos, hogy a Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőn nem irodalmi stílusban megírt, kitalált rigmusokat kiabáltak egymásnak a szurkolók. Ma pedig az UEFA döntött – részleges stadionbezárásra büntette Magyarországot. Az UEFA határozata szerint a Finnország elleni november 14-i Eb-selejtezőn a magyar labdarúgó-válogatott részleges stadionlezárás mellett köteles játszani. Ez azt jelenti, hogy összesen..

A TV2-nél semmit nem tudnak az Berki elleni nyomázásról - legalábbis hivatalosan

Hihetetlen, de három hét és öt elküldött e-mail után választ kaptam a TV2-től Berki Krisztián szerepeltetésével kapcsolatban. Igaz, Koltay Tamás Kommunikációs és Közkapcsolati Osztályvezető, aki a választ küldte, talán jobban tette volna, ha csendben marad. Válaszával ugyanis vagy azt bizonyította, hogy az egész csatorna teljes tudatlanságban van, vagy azt, hogy egyáltalán nem zavarja őket, hogy egy sokak által..

Pintér megszólalt

Pintér Attila megtörte a csendet, és a Presztizs Sport Magazinnak nyilatkozott. Szerinte voltak játékosok, akik hátba támadták, voltak edzők, akik az első perctől ellene voltak, de ő szinte mindent tökéletesen csinált, sőt, azt kellene folytatni, amit ő elkezdett, különben.... - Kérdezd meg a feleségemet, Katit vagy a kisfiamat, Filipet, hogy mit éreztek, amikor kórusban kiabálták, hogy 'Pintér, takarodj!', pedig..

Itt az Első Hidegkúti Téli Nagypályás Focitorna, komoly díjakkal

Amatőr csapatok téli felkészülését segítendő nagypályás tornát szervez a Pokorny József sport es szabadidő központ és Hidegkúti SC. Egy tornát, melyen komoly díjakat is kiosztanak.   A budapesti amatőr csapatok Boldizsár Imrének, a Csillaghegyi MTE elnökének köszönhetik a Téli Nagypályás Tornát. A sportvezető öt évvel ezelőtt találta a TNT-t, és idén immár ötödik alkalommal rendezi meg. Szerencsére ötlete..

MLSZ-vezetők figyelem: így kell betartatni a szabályokat!

Az MLSZ vezetősége komoly példát kapott arra, hogyan kell megbüntetni azokat a klubokat és személyeket, akik kijátsszák az edző licencekre vonatkozó szabályokat. Spanyolországban ugyanis Zinedine Zidane-t három hónapra tiltotta el a szövetség azért, mert csalni akart, sőt, azt az edzőt is megbüntették, aki ehhez a csaláshoz a nevét és papírjait adta. Van, aki össze tudja számolni, hogy amióta bevezették..

Petíció

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke részére   Tisztelt Miniszterelnök Úr! Alulírott magyarországi szervezett szurkolói csoportok a hazai labdarúgás terén, a szurkolókat  érintő kialakult tarthatatlan helyzetre való figyelemfelhívásként 2014. október 26-án 15 órára  pártpolitikától független, reprezentatív, érdekvédelmi célú demonstrációt szerveztek a  Kossuth térre az Országgyűlés épülete elé.    A..

A Puskás Akadémiától kérdeztünk.....

Már az is abszurd, hogy a majd 4 milliárd forintból Orbán Viktor udvarában felépült Pancho Arénában tegnap a kiálló szög nehezítette a játékosok sorsát, sőt, a hazai csapat edzője azt nyilatkozta, hogy a pálya állapota mindkét csapat dolgát megnehezítette, de van ennél sokkal abszurdabb és felháborítóbb ebben a történetben. Mi rákérdeztünk a Puskás Akadémiánál erre. Hogy mi az? A stadiont mintegy 3,8 milliárd..

A TV2 szarik ránk, de legalább Berki eltűnik a képernyőről – legalábbis reméljük

Bebizonyosodott, hogy a TV 2 nagy ívben szarik ránk – nézőkre. Egészen addig vagyunk jók, amíg bámuljuk a tévét – már aki -, ám ha egyes műsoraikkal, vagy azok szereplőiről teszünk fel kényes kérdéseket, még véletlenül sem válaszolnak.   Gondolom, sokak reményén fejezem ki akkor, amikor azt mondom, nagyon drukkolok annak, hogy Berki Krisztián eltűnjön nemcsak a képernyőről, de a szabad életből is. Gondolom,..

Végre valaki beintet az MLSZ-nek

Nem túlzás azt állítani, hogy az MLSZ az elmúlt időben kiskirályként uralkodik a magyar futballon. A szervezet célja futballunk irányítása lenne, de a hozzá nem értés következtében ma már inkább diktatórikus irányítás folyik. Ám most van valaki, aki beintet az szövetség idióta szabályzatának és büntetésének. Tán nincs ország, ahol annyi büntetést szabna ki a csapatokra a honi szövetség, mint Magyarországon.  Itt..

Inkább az osztrák negyedik liga, mint az NB I

15-20 évvel ezelőtt levezetni, és 40 felett egy kis pénzt keresni jártak a magyar játékosok az osztrák alacsonyabb ligás csapatokhoz. Ma ott tartunk, hogy még az osztrák negyedik-ötödik liga is kiszámíthatóbb és biztosabb jövedelmet nyújt, mint a legtöbb NB I-es klub. Nem csoda, hogy magyarok tucatjai mennek inkább oda játszani, mint szenvedjenek itthon, Az már a rendszer hibája, hogy azokat a játékosokat is tárt..Next posts