mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ez nem Dajka-mese

Dajka László jött, látott és győzött. A Kisvárda bennmaradt. Pedig erre nem sok jel utalt, ám az egykori válogatott labdarúgó kis túlzással csodát tett. Az MTK-ról írt..

Szalai Ádám igazi példakép lett

img

Szalai Ádám mára igazi példakép lett. Olyan futballista, aki tudja, a pénz nem minden, és a karrier sokkal fontosabb...

A futballhangulat visszatért Magyarországra!

img

Örök igazság: a futball a szurkolókért van! Ha üresen panganak a lelátók, nincs semmi értelme az új, csili-vili stadionok építésének. És bár az MLSZ igyekszik büntetni minden, igazi szurkolás velejárót, tegnap, a Fradi-Újpesten sokan átélhették azt, milyen, amikor jó hangulat uralkodik egy bajnoki mérkőzésen. A hazai szurkolók kitettek magukért!Csányi Sándor sok-sok évvel ezelőtt ismertetett tervei szerint idén..

Szerhij Rebrov: A játékosoknak arra kell koncentrálniuk, amit a pályán kell tenniük!

img

A most már 30-szoros bajnok Ferencváros számára a Honvéd elleni vereség után az is beleférne, hogy kikapjon az Újpesttől, de a csapat háza táján természetesen hallani sem akarnak erről az eshetőségről.     - Úgy látom, a játékosok motiváltak, de fontos, hogy csak a feladatukra koncentráljanak, arra, amit a pályán tenniük kell. Ha ez megvalósul, az számomra már elég is – mondta Szerhij Rebrov, a Ferencváros..

Nebojsa Vignjevics: Nem hinném, hogy legyőzhetetlen a Fradi

img

'Remélem, újra gólt fog szerezni' – mondta Simon Krisztiánról Nebojsa Vignjevics, az Újpest FC vezetőedzője, aki ezek szerint bízik abban, hogy a 27 éves csatár ismét betalál a Fradi ellen derbin. Simon a februári mérkőzésen – csereként 10 perccel korábban beállva - a 93. percben szerzett döntetlent érő gólt. Egy csatár számára kevés ennél szebb pillanat létezik. - Mindig külön készülünk erre a mérkőzésre,..