mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szerhij Rebrov: A játékosoknak arra kell koncentrálniuk, amit a pályán kell tenniük!

A most már 30-szoros bajnok Ferencváros számára a Honvéd elleni vereség után az is beleférne, hogy kikapjon az Újpesttől, de a csapat háza táján természetesen hallani sem akarnak erről az eshetőségről.


 

 

- Úgy látom, a játékosok motiváltak, de fontos, hogy csak a feladatukra koncentráljanak, arra, amit a pályán tenniük kell. Ha ez megvalósul, az számomra már elég is – mondta Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője.

A Fradi-szurkolók számára talán most már a Bajnokok Ligája a legfontosabb, ahol rögtön olyan ellenfelet kaphat klub, mint például a Maccabi Tel Aviv, a Rosenborg vagy a Slovan Bratislava. - Már ideje lenne megcsipkedni a külföldi ellenfeleket a nemzetközi porondon – nyilatkozta a Sport24-nek Nyilasi Tibor, az FTC korábbi játékosa és vezetőedzője. „Ha az elmúlt évet nézem, a Fradi szinte az első perctől kezdve, szinte megelőlegezve a kezében tartotta a bajnoki aranyat, nagyon magabiztos volt, kisebb hullámvölgyek voltak. Erősítés is volt télen, elég jó a játékoskeret. Ha a bajnoki cím megnyerése és a szép egy év után nem merítenek annyi erőt, hogy bátran nekimenjenek a nemzetközi meccseknek - az nagy hiba lenne.

- Bármi megtörténhet, de előtte még lesz egy átigazolási időszak is; fel kell készülnünk, és harcolni fogunk a céljainkért – mondta a BL-ről Rebrov.

A Fradi-Újpest derbi szombaton 19.30-kor kezdődik.



Nebojsa Vignjevics: Nem hinném, hogy legyőzhetetlen a Fradi A futballhangulat visszatért Magyarországra!