mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Simán nyerünk a vb-selejtezőn

Négy gólt lőtt a bolgároknak a női labdarúgó válogatott, és ezzel magabiztosan szerezte meg a három pontot a Bozsik-stadionban rendezett világbajnoki selejtező mérkőzésen. Az osztrákoktól elszenvedett vereség után, a jóval szerényebb játékerőt képviselő bolgárok elleni vb-selejtezőn a magabiztos győzelem volt női válogatottunk célja. A meccs előtt kisebb ünnepségre került sor, Török Gábor, az MLSZ Női..

Matthäus Budapesten él, és érdekelné a kapitányi poszt

Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem zárkózna el a lehetőségtől, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét felkérné őt a nemzeti együttes irányítására. A játékosként világ- és Európa-bajnok, 1990-ben aranylabdát nyert német szakember a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában csütörtökön azt mondta, elgondolkodna a felkérésen, nem mondana azonnal nemet vagy igent, de..

Most miért nem sírnak Debrecenben?

A Ferencváros után a Debrecen is megkapta a játékvezetői segítséget a Magyar Kupában. A különbség annyi, hogy míg a Fradinál legfeljebb a gólkülönbségen változtatott a kiállítás, addig a Lokinak továbbjutást ért a hiba. Na meg az, hogy hétfőn a Loki vezetői még nyílt levélben tiltakoztak - az őket ért játékvezetői tévedések ellen. Érdekes, most csendben vannak Debrecenben. A Debrecen Budapesten, az NB III-as ESMTK..

Jól gyógyul Juhász Roland

Jól gyógyul Juhász Roland. A válogatott védő műtétje után már a futballspecifikus mozgásokat végzi. 'A napokban Roli rehabilitációjának egy újabb szakaszába léptünk. Az erősítés utáni fázisban a futball-specifikus mozgások gyakorlásán van a fő hangsúly. Szerencsére semmiféle komplikáció nem akadályozza a munkánkat, nagyszerű ütemben halad a rehabilitáció. Tökéletesen működik Roli térde, csak rajta múlik,..

Látogatás a Fradi-stadionba

A pénteki napon Budapest főpolgármestere, Tarlós István, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, valamint a kiemelt budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs látogatott el az új Fradi-stadion építkezésére és tekintette meg a Látogató Központot.    

Kozmát nevetséges indokkal rúgták ki, bepereli az Újpestet

Minden valószínűség szerint bírósághoz fordul Kozma István, az Újpest FC volt vezetőedzője, mivel munkaügyi szempontból elfogadható indok nélkül menesztette pozíciójából a klub vezetése - írja a hlsz.hu. A portál beszámolója szerint indoklás gyanánt mindössze annyit mondtak szóban a szakembernek, hogy 'nem készítette fel jól a csapatot'. Miután az Újpest kiesőhelyre süllyedt a Győri ETO ellen elszenvedett..

Megvan Egervári értékelése

A válogatott lemondott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége előtt megtartotta szakmai beszámolóját, melyet a testület elfogadott, csakúgy, mint a szövetségi kapitány október 11-én felajánlott lemondását. Az elnökség véleménye a volt szövetségi kapitány hároméves munkájáról az alábbiakban foglalható össze. Az elnökség tagjai számára fontos, hogy a társadalom minden szintjén heves..

Amikor a "beszari" játékvezető üt egyet a féltérden lévő csapatba

Felháborító, ahogy Szilasi játékvezető egy olyan sima meccsen, mint a Szekszárd-Ferencváros mérkőzés is tud olyat hibázni, hogy az ember legszívesebben - már bocsánat - a határba kergetné. Felháborító, hogy Szilasi játékvezető, hasra esve a Ferencvárostól, 'ütött egyet' a már fél térden lévő szekszárdiakra, elvéve tőlük az esélyt arra, hogy egy kellemes délután focizzanak egy jót az ország legnépszerűbb csapata..

Pécsre jöhet a West Ham United

A PMFC-Matias és a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítvány között az elmúlt időszakban intenzív kapcsolat alakult ki, amely november 9-től, a Diósgyőr elleni mérkőzéstől kezdve tovább szélesedik, ugyanis a Dóri Ház logója rákerül az NB I-es csapat mezére – hangzott el az együttműködésről szóló keddi sajtótájékoztatón, melyen az is kiderült, hogy a klub egy jótékonysági mérkőzés erejéig a városba csábítaná az egyik..

Mészöly: Szalai Ádám magáról állított ki bizonyítványt!

Mészöly Kálmán is megszólalt a válogatottat illetően, sőt, Szalai Ádámról is elmondta a véleményét. ez pedig egyértelmű. - Az utóbbi hetek nem egészen úgy alakultak, ahogyan azt a magyar válogatottat, illetve általában a honi labdarúgást kedvelők szerették volna. Valamelyest Szalai Ádám emlékezetes nyilatkozatára is reflektálva, hogyan látja: tragédia, ami a nemzeti csapattal megesett, vagy ez a..Next posts