mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Simán nyerünk a vb-selejtezőn

Négy gólt lőtt a bolgároknak a női labdarúgó válogatott, és ezzel magabiztosan szerezte meg a három pontot a Bozsik-stadionban rendezett világbajnoki selejtező mérkőzésen. Az osztrákoktól elszenvedett vereség után, a jóval szerényebb játékerőt képviselő bolgárok elleni vb-selejtezőn a magabiztos győzelem volt női válogatottunk célja. A meccs előtt kisebb ünnepségre került sor, Török Gábor, az MLSZ Női..

Matthäus Budapesten él, és érdekelné a kapitányi poszt

Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem zárkózna el a lehetőségtől, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét felkérné őt a nemzeti együttes irányítására. A játékosként világ- és Európa-bajnok, 1990-ben aranylabdát nyert német szakember a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában csütörtökön azt mondta, elgondolkodna a felkérésen, nem mondana azonnal nemet vagy igent, de..

Most miért nem sírnak Debrecenben?

A Ferencváros után a Debrecen is megkapta a játékvezetői segítséget a Magyar Kupában. A különbség annyi, hogy míg a Fradinál legfeljebb a gólkülönbségen változtatott a kiállítás, addig a Lokinak továbbjutást ért a hiba. Na meg az, hogy hétfőn a Loki vezetői még nyílt levélben tiltakoztak - az őket ért játékvezetői tévedések ellen. Érdekes, most csendben vannak Debrecenben. A Debrecen Budapesten, az NB III-as ESMTK..

Jól gyógyul Juhász Roland

Jól gyógyul Juhász Roland. A válogatott védő műtétje után már a futballspecifikus mozgásokat végzi. 'A napokban Roli rehabilitációjának egy újabb szakaszába léptünk. Az erősítés utáni fázisban a futball-specifikus mozgások gyakorlásán van a fő hangsúly. Szerencsére semmiféle komplikáció nem akadályozza a munkánkat, nagyszerű ütemben halad a rehabilitáció. Tökéletesen működik Roli térde, csak rajta múlik,..

Látogatás a Fradi-stadionba

A pénteki napon Budapest főpolgármestere, Tarlós István, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, valamint a kiemelt budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs látogatott el az új Fradi-stadion építkezésére és tekintette meg a Látogató Központot.    

Kozmát nevetséges indokkal rúgták ki, bepereli az Újpestet

Minden valószínűség szerint bírósághoz fordul Kozma István, az Újpest FC volt vezetőedzője, mivel munkaügyi szempontból elfogadható indok nélkül menesztette pozíciójából a klub vezetése - írja a hlsz.hu. A portál beszámolója szerint indoklás gyanánt mindössze annyit mondtak szóban a szakembernek, hogy 'nem készítette fel jól a csapatot'. Miután az Újpest kiesőhelyre süllyedt a Győri ETO ellen elszenvedett..

Megvan Egervári értékelése

A válogatott lemondott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége előtt megtartotta szakmai beszámolóját, melyet a testület elfogadott, csakúgy, mint a szövetségi kapitány október 11-én felajánlott lemondását. Az elnökség véleménye a volt szövetségi kapitány hároméves munkájáról az alábbiakban foglalható össze. Az elnökség tagjai számára fontos, hogy a társadalom minden szintjén heves..

Amikor a "beszari" játékvezető üt egyet a féltérden lévő csapatba

Felháborító, ahogy Szilasi játékvezető egy olyan sima meccsen, mint a Szekszárd-Ferencváros mérkőzés is tud olyat hibázni, hogy az ember legszívesebben - már bocsánat - a határba kergetné. Felháborító, hogy Szilasi játékvezető, hasra esve a Ferencvárostól, 'ütött egyet' a már fél térden lévő szekszárdiakra, elvéve tőlük az esélyt arra, hogy egy kellemes délután focizzanak egy jót az ország legnépszerűbb csapata..

Pécsre jöhet a West Ham United

A PMFC-Matias és a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítvány között az elmúlt időszakban intenzív kapcsolat alakult ki, amely november 9-től, a Diósgyőr elleni mérkőzéstől kezdve tovább szélesedik, ugyanis a Dóri Ház logója rákerül az NB I-es csapat mezére – hangzott el az együttműködésről szóló keddi sajtótájékoztatón, melyen az is kiderült, hogy a klub egy jótékonysági mérkőzés erejéig a városba csábítaná az egyik..

Mészöly: Szalai Ádám magáról állított ki bizonyítványt!

Mészöly Kálmán is megszólalt a válogatottat illetően, sőt, Szalai Ádámról is elmondta a véleményét. ez pedig egyértelmű. - Az utóbbi hetek nem egészen úgy alakultak, ahogyan azt a magyar válogatottat, illetve általában a honi labdarúgást kedvelők szerették volna. Valamelyest Szalai Ádám emlékezetes nyilatkozatára is reflektálva, hogyan látja: tragédia, ami a nemzeti csapattal megesett, vagy ez a..Next posts