mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Négy meccset rendezhetünk a 2020-as Európa-bajnokságon

És akkor Michel Platini felbontotta a borítékot, amiben ott állt: Budapest. Mindez azt jelenti, hogy az új Puskás Ferenc Stadion a 2020-as Európa-bajnokságon négy mérkőzést rendezhet. Az új, 68 156 néző befogadására alkalmas Puskás Ferenc Stadion 2018 áprilisára, 341 millió euróból készül el Még Michel Platini is Budapestre látogatott, amikor tavaly szeptemberben Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi..

Dárdai Pál: A felelősséggel tisztában vagyok

Mint arról beszámoltunk, Dárdai Pál lett a megbízott szövetségi kapitány. És mint ahogy arról beszámoltunk, magyaros történet, hogy az új kapitány nem volt jelen a kinevezésekor, sőt, MLSZ-es utasítás szerint kérdezni sem lehet tőle. Ám ő magától is megszólalt, pontosabban az mlsz.hu-nak juttatta el székfoglaló mondandóját. „Megtiszteltetés és nagy kihívás számomra a felkérés. Tudom, hogy ezt a nemzetközi..

Szarra szart

Most állva kellene tapsolni. De kissé nehézkes. Mert egyrészről a lényeg megint elsikkadt, a túlélők, a magyar futballból évek óta jól megélők ismét túlélték a magyar futball legújabb „halálát, másrészről a világon nincs még egy ország, amelynek olyan szövetségi kapitánya van, aki hétköznap egy másik ország klubjának U15-ös edzéseit vezényeli. És itt nem Dárdai, hanem a rendszer ellen szólok. Amikor..

Csak ott épülhet stadion, ahol vigyázzban állnak az államnak!

Futballunk fejlődik, és ezt a stadionépítések is bizonyítják. Na, ezt nem én mondom, hanem futballunk és országunk vezetői. Csakhogy azt elfelejtik megemlíteni, hogy stadion sem épülhet bárhol. Szombathelyen például már nagyjából kész kellene lennie az új arénának, de még el sem kezdték építeni. Hogy miért? Csillog-villog az „új Albert Stadion”, ráadásul egy rossz szavunk nem lehet, mert bár rohadt sokba került,..

Kovács Zoltán: Kétoldalú, korrekt kommunikációt kérünk Pintér Attilától

Mint arról tegnap beszámoltunk, az MLSZ megbüntette az Újpestet és a Debrecent, mert a két klub nem engedte el játékosait a válogatott keretösszetartásokra. Tette mindezt egy olyan szabályzatra hivatkozva, amelyik nem is található meg az MLSZ dokumentumai között. A mifocink.com megkereste Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatóját az üggyel kapcsolatban. Az MLSZ elnöksége az ELN-142/2014 (07.22) számú határozattal..

A bűnbakok már megvannak!

Csányi Sándor átfogó elemzést ígért válogatottunk Észak-Írország elleni veresége után. Igazából mi, szurkolók már csak arra várunk, hogy név szerint megtudjuk, kik ajánlották kapitánynak Pintért. Ezt még nem tudtuk meg, de azt igen, hogy bűnbakok már vannak: az MLSZ két klubot is megbüntetett azért, mert játékosait nem engedte el az összetartásokra. A furcsa az egészben csak az – dehogyis csak - , hogy olyan,..

Köpönyegforgatás magyar módra!

Ismét ugyanaz történik, mint már annyiszor a magyar futballban. Pintér Attila vezetésével a magyar válogatott elvesztette az Észak-Írország elleni Eb-selejtezőjét, és azok, akik két-három nappal korábban még leborultak Pintér lába elé, most minden fórumon a leváltását követelik. De a lényeg elsikkad, hiszen nemcsak Pintért kellene „elővenni”, hanem azokat, akik „kitalálták”, és akik eddig eltűrték..

Lisztes Krisztián szenzációs gólpasszal búcsúztatta Ailtont

Nagyszerű gálamérkőzésen búcsúztatták el Brémában a csapat egyik nagy játékosát, a brazil Ailtont, aki 210 alkalommal lépett pályára és 106-szor volt eredményes a Werder Bremen színeiben. A találkozón a Werder Bremen 2004-es bajnokcsapat lépett pályára az Ailton All Stars ellen és 8-4-es arányban meg is nyerte azt. Természetesen a győztes csapatnak Lisztes Krisztián is szerepelt, aki hazaérkezése után a..

Én már csak attól kérdeznék, aki kitalálta Pintér Attilát

Tegnap történelmi vereséget szenvedtünk. Ismét. Most az az Észak-Írország győzött le minket, amely csapatnak ez még sosem sikerült. De a legnagyobb gond, hogy már nincs is mit kérdezni Pintér Attilától. Igazából már csak attól az embertől kérdeznék, aki kitalálta Pintér Attilát szövetségi kapitánynak. Legyünk őszinték. A magyar futball történelmében még sosem volt olyan ellenszenvvel fogadott szövetségi..

Szeretem a magyar focit, de az nem szeret engem!

Pontosabban szeretjük a focit. Még mindig. Legyen bármilyen is a magyar bajnokság, legyen bármilyen is a helyzet, szeretjük a magyar focit. Mi, szurkolók. És ezt ma be is bizonyítottuk, be is bizonyították a drukkerek. De a magyar foci ma ismét cserbenhagyta a szurkolókat! Pontosabban azok, akik 'csinálják' a magyar focit. Színültig megtelt az „Új Albert Stadion” a Pintér-féle magyar válogatott első..Next posts