mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Két győzelem, de mégis milyen más...

img

A Puskás Akadémia hazai pályán nyert 2-1-re a Budapest Honvéd ellen. Akár benn is maradhatott volna az NB I-ben, hiszen a Vasas az MTK ellen semmit nem csinált, sőt, a második félidő elején kapott egy gólt, amit les miatt nem adtak meg. Aztán….   HIRDETÉS Ha figyeltek az olvasók, egész héten nem írtam semmilyen olyan összeesküvés elméletről, amiről szinte mindenhol lehetett olvasni. Persze, a héten több..

Ésszerű döntés után nyert a futball!

img

Mindenkinek gratulálni kell, aki ebben részt vett. Köszönet az MTK vezetőinek, köszönet a Vasas vezetőinek, köszönet a rendőrségnek. És kicsit a hitem is visszatért, miután ezen emberek leültek egy asztalhoz, megbeszélték a dolgokat, és hoztak egy ésszerű, nagyszerű döntést. A vasassc.hu közleménye szerint a mai, április 29-i dunaújvárosi megbeszélésen részt vett a Fejér megyei Rendőrkapitányság valamint a..

Akár a Vasas, akár a Puskás esik ki, ez nem csak az utolsó meccsen múlt!

img

Hogy mit várok az utolsó fordulótól? Tisztaságot, küzdelmet. Nem foglalkozom az összeesküvés-elméletekkel, mert bár magam is „szoktam ilyeneket gyártani”, azt gondolom, essen ki a Vasas vagy épp a Puskás Akadémia, egyik csapat másodosztályú tagsága sem ezen az egy meccsen múlik.   HIRDETÉS Kis túlzással nagyobb figyelem hárul a bajnokság utolsó fordulójára, mint az egész bajnokságra. Magam azt gondolom,..

Holnaptól vehetsz jegyet a Magyarország-Elefántcsontpart meccsre

img

A május 20-i Magyarország-Elefántcsontpart felkészülési mérkőzésre április 29-én, pénteken 10.00 órakor indul a jegyek árusítása.   A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Szurkolói kártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express..

Itt az első igazi edzőtábor az Eb-ért!

img

Bár sokan még a bajnokság utolsó fordulójára és a Magyar Kupára figyel, a jövő héten megkezdődik válogatottunk Eb-re való felkészülésének második szakasza. Bernd Storck szövetségi kapitány fiatal tehetségeket is meghívott a május 9-én kezdődő edzőtáborozás keretébe (Fotó:mlsz.hu) Az OTP Bank Liga utolsó fordulóját követően megkezdődik az Európa-bajnokságra készülő A-válogatott munkája, kiegészülve olyan..

A rendőrség cáfol: ők bizony nem korlátozták az MTK-Vasas nézőszámát!

img

Korábbi cikkben foglalkoztam azzal, hogy Domonyai László nem emlékezett arra, miért is játszották az MTK-Debrecent a Fáy utcában. A klubvezető az MTK weplabjának adott nyilatkozatban azt is kijelentette, hogy a rendőrség szabályozása miatt mehet ilyen kevés néző az MTK-Vasasra. Ám érdekes módon a rendőrség ezt kategorikusan cáfolja! „Összesen 1816 helyet engedélyeztek a hatóságok, amikor engedélyt adtak arra,..

Amikor a klubvezető nem emlékszik a saját szavaira!

img

Domonyai László, az MTK klubigazgatója is megszólalt az MTK-Vasas meccsel kapcsolatban. A sportvezető elmondta, hogy a rendőrség nem enged be több nézőt a stadionba, ám a Loki mérkőzéssel kapcsolatban rosszul emlékszik- saját szavaira. A klubigazgató, a csapat weblapjának adott interjúban kifejtette, az MTK nem tehet arról, hogy csak alig 300 Vasas szurkoló mehet be a meccsre, sőt, még ők gyakoroltak kegyet:..

Az MLSZ nem vonja vissza a döntést, de elmagyarázza azt

img

Tegnap azzal zártam az MTK-Vasas meccsel kapcsolatos cikkemet, hogy remélem, a további balhét és konfliktust elkerülte, ráadásul a semlegesség fenntartása érdekében az MLSZ visszavonja az egyébként meg nem magyarázható döntését. Nos, az MLSZ nem tette ezt meg, de elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy Dunaújvárosban kell lejátszani a meccset. 'Élénk visszhangot és zavaros ötleteléseket váltott ki, hogy az OTP Bank..

Hogy lehet az, hogy.....????

img

Senki nem érti, miért is kell Dunaújvárosban rendezni az MTK-Vasas mérkőzést.  Erről ide kattintva bővebben is olvashat. Ma kerestük az ügyben az MLSZ-t, ahol azt a felvilágosítást kaptuk, hogy órákon belül kiadnak egy közleményt. Ezt egyébként már a Vasas is megtette. Íme: Bár számunkra érthetetlen volt az is, hogy az MLSZ Dunaújvárost jelölte ki a szombati mérkőzés helyszínéül, ám ezt a Vasas-család még..

Tényleg botrányba fullasztja a bajnokságot az MLSZ?

img

Egy hét van hátra a bajnokságból, de sikerült az MLSZ-nek hozni egy olyan döntést, amelyről valószínűleg nem egy hétig fognak majd beszélni. Az MTK annak ellenére viheti el „hazai pályájáról” a kiesésről döntő, Vasas elleni meccset, hogy ebbe a Vasas vezetősége nem egyezett bele. Ráadásul az MTK beszabályozta a vendégszurkolók számát, ám ennél a számnál valószínűleg sokkal többen kelnek majd útra a hétvégén. Nagyon..Next posts