mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Szorul a hurok Berki Krisztián nyaka körül

John Marshall nem beszélt a levegőbe, amikor azt mondta, nem fogja hagyni, hogy holmi jött-ment magyar szerencsevadászok lenyúlják. Mint ahogy azt Ch. Gáll András a Magyar Nemzetben írta, az angol üzletember jogerősen polgári pert nyert korábbi megbízottja, Berki Krisztián ellen, a bíróság kimondta, Berki 42,5 millió forinttal tartozik Marshallnak. Elkezdődtek a büntetőügyek is, amelyek érintettje Berki mellett..

Szégyen-gyalázat: Feldúlták és kifosztották Fehér Miklós sírhelyét

Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben. Péntek hajnalban próbálta meg valaki betörni a sírt borító üveglapot, majd amikor ez nem sikerült neki, a márványt megbontva emelt el néhányat az ott elhelyezett tárgyak közül. A sportoló szülei elmondták: három relikvia tűnt el az üveglap alól, ahol egyebek mellett Fehér..

Szabics és Rudolf is Győrbe igazolt?

A FourFourTwo információja szerint az átigazolási idény utolsó két napján alaposan beleerősít a bajnokságban eddig gyengélkedő Győr, és már meg is állapodott Szabics Imrével és Rudolf Gergellyel. A hírt az érintettek még nem erősítették meg. Rudolf Gergely nem kívánt beszélgetni velünk, Szabics Imre felvette a telefont, és néhány másodperc szünet után annyit közölt, nem tud mondani semmit az üggyel..

SZÚR a FociFesztiválon

Sokan ma már elképzelni sem tudják, de voltak idők, amikor amatőr mérkőzéseken is telt ház volt a Népstadionban. A 70-es, 80-as években minden május utolsó vasárnapján tömött lelátók előtt rendezték a Színész-Újságíró futballmérkőzést, azaz a SZÚR-t. A FociFesztivál szervezői most felélesztik ezt a nagyszerű kezdeményezést. A szeptember 8-án immár harmadik alkalommal megrendezendő FociFesztiválra új..

Csányi Sándor: A válogatott előbb lehet versenyképes, mint a klubfutball

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerint a válogatottnak nagyobb esélye van sikeresen szerepelni, mint a klubcsapatoknak. Az MLSZ vezetője a Sport TV Sportgazdaság című pénteki műsorában azt mondta: az akadémiákból minden évben kikerülnek olyan tehetséges játékosok, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy nemzetközileg is ismert futballisták legyenek. Hozzátette, a klubfutball..

Ez ám a karrier: Monaco helyett Haladás

Úgy néz ki, egy időre véget ér egyik válogatottunk külföldi karrierje. Koman Vladimir nagy reményekkel igazolt az orosz bajnokságba, ahol tavaly még játszogatott, mostanában viszont a Krasznodar keretébe sem nagyon kerül be. Az oroszok állítólag kölcsönadják a játékost a Haladásnak. A magyar válogatott 24 éves középpályása Szombathelyen nevelkedett, de legutóbb 2005-ben játszott a Haliban, mert nagyon..

Laczkó Feczesin csapattársa lett

Bár Laczkó Zsolt a nyáron hazánkban járt a Sampdoria játékosaként, a magyar védőre nem tartanak igényt az olasz klubnál. Megvan viszont Laczkó új csapata:Feczesin Róbert csapattársa lesz az olasz másodosztályú Padovában. Mindezt már az olasz klub honlapján is bejelentették, és arról írnak, hogy a védelemben és a középpálya bal oldalán egyaránt bevethető játékos kölcsönbe kerül a Sampdoriától a Serie B-ben..

Még jelentkezhetsz a szabadrúgás-lövő bajnokságra. A fődíj 500.000 forint

Szeptember 8-án harmadik alkalommal rendezik meg a FociFesztivált. A sok újdonságot hozó egész napos program helyszíne a Vasas, Fáy utcai sportközpontja lesz. Az egyik ilyen újdonság az a szabadrúgás-lövő bajnokság lesz, melyre bárki nevezhet, aki bármilyen szinten igazolt labdarúgó, és érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezik. Igen komoly pénzdíjjal gazdagodhat a legjobb lövő, hiszen a férfi kategória nyertese..

Csupán négy magyar maradt állva Európában

Mindenki bizakodik a román-magyar előtt. Én is. Még azt is megkockáztatom, ez az évtized mérkőzése. Régen nem álltunk olyan közel a csoport második helyéhez, mint most, Ehhez „csupán' meg kell verni a románokat, majd utánuk az észteket is. De vannak azért olyan tények, amelyekről nem szabad hallgatni. Szalai Ádám az egyetlen magyar játékos a BL-ben. Szalai Ádám hős lett a Schalkében, ami nem is csoda,..

Gyepes a Videotonban

Két nappal ezelőtt a magyar válogatott Vaskó Tamást kirúgta - hivatalosan közös megegyezéssel váltak el - ma pedig a szintén válogatott Gyepes Gábort leigazolta a Videoton. Gyepes Gábor 1981. június 26-án született Budapesten. Magyarországi pályafutása során a Ferencvárosban és a Vasasban szerepelt, Angliában pedig négy együttest is erősített, a Wolverhampton Wandererst, a Northampton Townt, a Cardiff..Next posts