mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szorul a hurok Berki Krisztián nyaka körül

John Marshall nem beszélt a levegőbe, amikor azt mondta, nem fogja hagyni, hogy holmi jött-ment magyar szerencsevadászok lenyúlják. Mint ahogy azt Ch. Gáll András a Magyar Nemzetben írta, az angol üzletember jogerősen polgári pert nyert korábbi megbízottja, Berki Krisztián ellen, a bíróság kimondta, Berki 42,5 millió forinttal tartozik Marshallnak. Elkezdődtek a büntetőügyek is, amelyek érintettje Berki mellett..

Szégyen-gyalázat: Feldúlták és kifosztották Fehér Miklós sírhelyét

Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben. Péntek hajnalban próbálta meg valaki betörni a sírt borító üveglapot, majd amikor ez nem sikerült neki, a márványt megbontva emelt el néhányat az ott elhelyezett tárgyak közül. A sportoló szülei elmondták: három relikvia tűnt el az üveglap alól, ahol egyebek mellett Fehér..

Szabics és Rudolf is Győrbe igazolt?

A FourFourTwo információja szerint az átigazolási idény utolsó két napján alaposan beleerősít a bajnokságban eddig gyengélkedő Győr, és már meg is állapodott Szabics Imrével és Rudolf Gergellyel. A hírt az érintettek még nem erősítették meg. Rudolf Gergely nem kívánt beszélgetni velünk, Szabics Imre felvette a telefont, és néhány másodperc szünet után annyit közölt, nem tud mondani semmit az üggyel..

SZÚR a FociFesztiválon

Sokan ma már elképzelni sem tudják, de voltak idők, amikor amatőr mérkőzéseken is telt ház volt a Népstadionban. A 70-es, 80-as években minden május utolsó vasárnapján tömött lelátók előtt rendezték a Színész-Újságíró futballmérkőzést, azaz a SZÚR-t. A FociFesztivál szervezői most felélesztik ezt a nagyszerű kezdeményezést. A szeptember 8-án immár harmadik alkalommal megrendezendő FociFesztiválra új..

Csányi Sándor: A válogatott előbb lehet versenyképes, mint a klubfutball

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerint a válogatottnak nagyobb esélye van sikeresen szerepelni, mint a klubcsapatoknak. Az MLSZ vezetője a Sport TV Sportgazdaság című pénteki műsorában azt mondta: az akadémiákból minden évben kikerülnek olyan tehetséges játékosok, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy nemzetközileg is ismert futballisták legyenek. Hozzátette, a klubfutball..

Ez ám a karrier: Monaco helyett Haladás

Úgy néz ki, egy időre véget ér egyik válogatottunk külföldi karrierje. Koman Vladimir nagy reményekkel igazolt az orosz bajnokságba, ahol tavaly még játszogatott, mostanában viszont a Krasznodar keretébe sem nagyon kerül be. Az oroszok állítólag kölcsönadják a játékost a Haladásnak. A magyar válogatott 24 éves középpályása Szombathelyen nevelkedett, de legutóbb 2005-ben játszott a Haliban, mert nagyon..

Laczkó Feczesin csapattársa lett

Bár Laczkó Zsolt a nyáron hazánkban járt a Sampdoria játékosaként, a magyar védőre nem tartanak igényt az olasz klubnál. Megvan viszont Laczkó új csapata:Feczesin Róbert csapattársa lesz az olasz másodosztályú Padovában. Mindezt már az olasz klub honlapján is bejelentették, és arról írnak, hogy a védelemben és a középpálya bal oldalán egyaránt bevethető játékos kölcsönbe kerül a Sampdoriától a Serie B-ben..

Még jelentkezhetsz a szabadrúgás-lövő bajnokságra. A fődíj 500.000 forint

Szeptember 8-án harmadik alkalommal rendezik meg a FociFesztivált. A sok újdonságot hozó egész napos program helyszíne a Vasas, Fáy utcai sportközpontja lesz. Az egyik ilyen újdonság az a szabadrúgás-lövő bajnokság lesz, melyre bárki nevezhet, aki bármilyen szinten igazolt labdarúgó, és érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezik. Igen komoly pénzdíjjal gazdagodhat a legjobb lövő, hiszen a férfi kategória nyertese..

Csupán négy magyar maradt állva Európában

Mindenki bizakodik a román-magyar előtt. Én is. Még azt is megkockáztatom, ez az évtized mérkőzése. Régen nem álltunk olyan közel a csoport második helyéhez, mint most, Ehhez „csupán' meg kell verni a románokat, majd utánuk az észteket is. De vannak azért olyan tények, amelyekről nem szabad hallgatni. Szalai Ádám az egyetlen magyar játékos a BL-ben. Szalai Ádám hős lett a Schalkében, ami nem is csoda,..

Gyepes a Videotonban

Két nappal ezelőtt a magyar válogatott Vaskó Tamást kirúgta - hivatalosan közös megegyezéssel váltak el - ma pedig a szintén válogatott Gyepes Gábort leigazolta a Videoton. Gyepes Gábor 1981. június 26-án született Budapesten. Magyarországi pályafutása során a Ferencvárosban és a Vasasban szerepelt, Angliában pedig négy együttest is erősített, a Wolverhampton Wandererst, a Northampton Townt, a Cardiff..Next posts