mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ilyen, amikor a bennfentesek előre tudják mikor érjük el a megfelelő oltási számot

img

Kubatov Gábor tudhat valamit. Vagy inkább mindent! Azt is dátum szerint tudja előre, mikor érjük el az oltási számot, mikor mehetnek a szurkolók meccsre. Pontosan tudja, hogy ez nem jövő hétfőn vagy kedden történik majd meg – épp ezért ő, pontosabban a Ferencváros már a hivatalos bejelentés előtt elött elkezdte árulni a jegyeket a hétvégi mérkőzésre.   Az már korábban kiderült, hogy amint megvan a négymillió..

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy Mészáros FC I. kiejti az NB I-ből Mészáros FC. II-őt?

img

A Diósgyőr az utolsó percekben szerzett góllal legyőzte ma a Puskás Akadémiát. Az a Diósgyőr, amely csak akkor bízhatott a bennmaradásban, ha ezt a meccset megnyeri.  Azt a Puskás Akadémiát, amelyik minden bizonnyal második lesz a bajnokságban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem Mészáros Lőrinc lenne mind a két csapatnak a tulajdonosa. Bocsánat, strómanja.   Persze, tudjuk, hogy nem Mészáros Lőrinc a..

A játék megbüntette az Izrael ellen nagyképűen játszó magyar csapatot!

img

Mit érdemel az a csapat, amely egy Európa-bajnoki selejtezősorozatban kikap a csoport leggyengébb csapatától? Természetesen kiesést. Így járt a magyar futsalválogatott is, amely ma vereséget szenvedett Fehéroroszországban, de az Eb-re való kijutás nem ma úszott el!     Rég kapott akkora esélyt a magyar futsalválogatott arra, hogy kijusson az Európa-bajnokságra, mint most. A mieink ugyanis a minden tekintetben..

Petryt nem a politikai véleménye, hanem a kirekesztő, homofób nyilatkozata miatt rúgták ki!

img

Petry Zsoltot azonnal hatállyal kirúgták a Herthától. Természetesen az indok itthon azonnali vitát váltott ki, de valljuk be őszintén: álljunk bármelyik oldalon is, Petry Zsolt nyilatkozata antiszemita, kirekesztő és homofób. Mindezt úgy, hogy egy olyan országban él és dolgozik, ahol előbbire a II. világháború óta extrán érzékenyek, míg a másságukat már világbajnok labdarúgók is nyíltan..

A felcsúti rendszer bukása: egy horvát játékos lett a Puskás Akadémia rekordere

img

A Puskás Akadémia utánpótlás-nevelő egyesületként indult útjára, bár már az elején sokan sejtették, hogy sokkal inkább TAO milliók kimentése a cél. A folyamat azóta sem állt meg, és hogy mennyire sikerült megfelelni a célnak, azaz a saját nevelésű játékosokkal az NB I-ben szerepelni, azt 'bizonyítja', hogy egy horvát játékos lett a Puskás Akadémia rekordere.     Gyorsan szögezzük le: az elmúlt három válogatott..

Mennyire jó eredmény a megszerzett 7 pont?

img

Három vb-selejtezőn hát pontot szerzett a magyar labdarúgó válogatott. Többen csettintve dőltek hátra, de vannak, akik azt mondják, ezzel a hét ponttal hátrányba kerültünk. És ha reálisan, nem pedig a szokásos rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük az eredményeket, akkor bizony utóbbiaknak van igazuk.     Vannak, akik vitatkoznak azon, mennyire jó eredmény a Lengyelország-San Marino – Andorra ellen megszerzett..