mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Eb 2021: Ma már teljes kerettel edzhet a válogatott

img

Az Európa-bajnokságra készülő válogatottunk ausztriai edzőtáborában tartott szerdai edzésen már Szalai Ádám és Gazdag Dániel is részt vett. A csütörtök délutáni tréningen pedig már Gulácsi Péter, Holender Filip, Orbán Willi és Szoboszlai Dominik is a pályán lesz.     Szerdán két edzést is tartott a Marco Rossi vezette szakmai stáb, ráadásul mindezt úgy tehette, hogy a már Saalfeldenbe megérkezett összes..

Ilyen, amikor a bennfentesek előre tudják mikor érjük el a megfelelő oltási számot

img

Kubatov Gábor tudhat valamit. Vagy inkább mindent! Azt is dátum szerint tudja előre, mikor érjük el az oltási számot, mikor mehetnek a szurkolók meccsre. Pontosan tudja, hogy ez nem jövő hétfőn vagy kedden történik majd meg – épp ezért ő, pontosabban a Ferencváros már a hivatalos bejelentés előtt elött elkezdte árulni a jegyeket a hétvégi mérkőzésre.   Az már korábban kiderült, hogy amint megvan a négymillió..

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy Mészáros FC I. kiejti az NB I-ből Mészáros FC. II-őt?

img

A Diósgyőr az utolsó percekben szerzett góllal legyőzte ma a Puskás Akadémiát. Az a Diósgyőr, amely csak akkor bízhatott a bennmaradásban, ha ezt a meccset megnyeri.  Azt a Puskás Akadémiát, amelyik minden bizonnyal második lesz a bajnokságban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem Mészáros Lőrinc lenne mind a két csapatnak a tulajdonosa. Bocsánat, strómanja.   Persze, tudjuk, hogy nem Mészáros Lőrinc a..

A játék megbüntette az Izrael ellen nagyképűen játszó magyar csapatot!

img

Mit érdemel az a csapat, amely egy Európa-bajnoki selejtezősorozatban kikap a csoport leggyengébb csapatától? Természetesen kiesést. Így járt a magyar futsalválogatott is, amely ma vereséget szenvedett Fehéroroszországban, de az Eb-re való kijutás nem ma úszott el!     Rég kapott akkora esélyt a magyar futsalválogatott arra, hogy kijusson az Európa-bajnokságra, mint most. A mieink ugyanis a minden tekintetben..

Petryt nem a politikai véleménye, hanem a kirekesztő, homofób nyilatkozata miatt rúgták ki!

img

Petry Zsoltot azonnal hatállyal kirúgták a Herthától. Természetesen az indok itthon azonnali vitát váltott ki, de valljuk be őszintén: álljunk bármelyik oldalon is, Petry Zsolt nyilatkozata antiszemita, kirekesztő és homofób. Mindezt úgy, hogy egy olyan országban él és dolgozik, ahol előbbire a II. világháború óta extrán érzékenyek, míg a másságukat már világbajnok labdarúgók is nyíltan..

A felcsúti rendszer bukása: egy horvát játékos lett a Puskás Akadémia rekordere

img

A Puskás Akadémia utánpótlás-nevelő egyesületként indult útjára, bár már az elején sokan sejtették, hogy sokkal inkább TAO milliók kimentése a cél. A folyamat azóta sem állt meg, és hogy mennyire sikerült megfelelni a célnak, azaz a saját nevelésű játékosokkal az NB I-ben szerepelni, azt 'bizonyítja', hogy egy horvát játékos lett a Puskás Akadémia rekordere.     Gyorsan szögezzük le: az elmúlt három válogatott..

Mennyire jó eredmény a megszerzett 7 pont?

img

Három vb-selejtezőn hát pontot szerzett a magyar labdarúgó válogatott. Többen csettintve dőltek hátra, de vannak, akik azt mondják, ezzel a hét ponttal hátrányba kerültünk. És ha reálisan, nem pedig a szokásos rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük az eredményeket, akkor bizony utóbbiaknak van igazuk.     Vannak, akik vitatkoznak azon, mennyire jó eredmény a Lengyelország-San Marino – Andorra ellen megszerzett..

Egyik szemünk sír, a másik.....

img

Ha a mérkőzés elejét valaki azt mondja, döntetlent játszunk a lengyelek ellen, bizony sokan elfogadták volna. Ha az 52. percben mondja valaki ezt, akkor sokan kinevették volna. Most pedig az egyik szemünk sír, a másik pedig.....bevallom, nekem nem nevet. Az 52. percben már 2-0-ra vezettünk, és semmi nem utalt arra, hogy ezen a meccsen gólokat kapunk. Aztán jött egy majdnem végzetes másfél perc – vagy inkább csak..

Közhelyáradattal indítottuk a magyar futball hetét

img

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar futball hete áll előttünk. Amellett ugyanis, hogy válogatottunk megkezdi a világbajnoki selejtezőket, U21-es válogatottunk azon a korosztályos vb-n vesz részt, melyet ráadásul részben Magyarországon rendeznek.   Szerdán kezdődik a labdarúgó U21-es Európa-bajnokság. Fiataljaink koránt sincsennek könnyű helyzetben, hiszen Németország, Románia és Hollandia ellen kellene..

Beérett a tudatos munka és utánpótlás-nevelés: A Puskás Akadémia minden bizonnyal ezüstérmes lesz!

img

Most mondja valaki, hogy hiába való volt TAO-milliárdokat tolni Felcsútra!Most mondja valaki, hogy hiába való volt a pusztába építeni egy stadiont! Most mondja valaki, hogy hiába való volt akadémiát létrehozni egy olyan faluban, aminek kis túlzással egy utcája van (már bocsánat az ott élőktől, nyilván ezt átvitt értelemben értettem) Most mondja valaki, hogy nem érett be a tudatos munka a klubnál. Most mondja..Next posts