mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ez a Fradi a BL-ben? Na, hagyjuk már!

img

A Ferencváros vezetői az elmúlt időszakban több alkalommal kifejtették, hogy a követező idényben szeretnének jól szerepelni a Bajnokok Ligájában, hosszabb távon pedig egy stabil, EL-csoportban szereplő csapatot terveznek. Amikor az év eleji sajtótájékoztatón megkérdeztem, miért nem igazoltak a télen olyan játékosokat, akikkel ezt a célt el lehet érni, Thomas Doll szinte megsértődött. Tegnap láthattuk, ez a Fradi a..

Vajon mennyit kaszáltak a menedzserek azon, hogy Mervó egy percet sem játszott ősszel?

img

Bevallom, sokkal okosabb lennék, ha valaki elmagyarázná, miért volt jó, hogy Mervó Bence az átigazolási időszak után a Sionhoz szerződött. Na persze a menedzserek hasznán kívül. Merthogy az U20-as vb egyik felfedezettje az ősszel egy percet sem játszott, a svájci csapat pedig lényegében az első alkalommal kölcsönadta. Vagy legalábbis most ez a helyzet. Mervó Bencét az U20-as vb-n ismerte meg az ország (Fotó:..

Kis magyar futballabszurd....

img

A magyar futball és a Vasas helyzetét pontosan bemutatja, hogy a forduló előtt kieső helyen álló Vasas úgy győzte le a dobogón álló Haladást, hogy a győztes találatot a nyáron visszavonuló, de a hét közben újra „csapatba kerülő” erőnléti edző, Ferenczi István szerezte. Ráadásul kiderült, szerinte neki van a legjobb erőnléte a csapatban – 38 évesen. Vannak, akik csak kapkodják a fejüket arra, ami télen a Vasasnál..

A Bayern München megfigyelője lett az U18-as válogatott edzője!

img

A 39 éves, spanyol-német kettős állampolgárságú Oscar Corrochano az U19-es válogatott új szakvezetője. A spanyol származású Oscar Corrochano a németországi Hanauban született, játékosként alacsonyabb osztályú német klubokban szerepelt, majd 30 éves korában indította el edzői karrierjét. Az Eintracht Frankfurt korosztályos csapatainál kezdte meg edzői pályafutását, majd 2012-ben, UEFA Pro licences edzői képesítése..

Ezért szeretnék a Fegyelmi Bizottság tagjaival szilveszterezni!

img

Elég markáns véleményem van a magyar futballról. Persze, vannak, akik nem értenek egyet vele, nem úgy látják, ahogy én – és ez egyáltalán nem baj. Ritkán, de közre szoktam adni más újságíró, más oldal írását. Most újra eljött a pillanat, hogy megosszam Simon Zoltán, az nb1.hu szerkesztőjének írását, mert érdemes elolvasni!   Ezért szeretnék a Fegyelmi Bizottság tagjaival szilveszterezni! Online világban már..

Nem alkoholtól voltak "beállva" a balesetet szenvedő Fradi-játékosok?

img

Korábban már mi is bemutattuk azokat a videókat, melyen látszik, hogy is viselkedett Busai Attila és Varga Roland azon a bizonyos estén, amikor balesetet szenvedtek. Most nyilatkozott egy szemtanú, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy alkohol okozta zavart állapotukat.  (Fotó: borsonline.hu) - Az egyik kollégám egy fiatal, szőke lányt fuvarozott a helyszínre – mesélte a Borsnak az egyik taxis. – Én később..

A visszavont Loki-induló története

img

Olyan történt már, hogy egy labdarúgó csapatnak új indulója születik, ám olyan még nem, hogy ez azért történjen meg, mert az eredeti dalt író zenekar szerint annyira megváltozott a magyar labdarúgás, hogy ők már nem szeretnék a nevüket és zenéjüket adni ehhez. Ám ez itt Magyarország, itt ez is megtörténhet. Már–már legendás történetek keringenek arról, hogy a debreceni Tankcsapda zenekar koncertjein a csapat..

Saját nevelésű játékos? Na az nem volt a Puskás Akadémia csapatában!

img

Tegnap folytatódott az NB I-es labdarúgó bajnokság – és egy folyamat újabb állomásához érkeztünk. Az utánpótlás-nevelés fellegvárának épített Puskás Akadémia kezdő csapatában egyetlen saját nevelésű játékos volt – ő is csupán 63. percig. Ellenben négy külföldi már a kezdéstől a pályán volt - két légiós később állt be. (Fotó: Beke Norbert/puskasakademia.hu) „Csak úgy támasztható fel a magyar futball, ha helyben,..

Hemingway: A termékeket, melyek hasznából Szöllősi részesül, a Honvéd nem forgalmazza

img

Tán csak Magyarországon történhet olyan, hogy a világ egyik legjobb futballistájának klubja úgy dönt, semmilyen formában nem forgalmazza tovább a futballista nevével ellátott termékeket, mert az egy, a futballistához egyébként semmilyen rokoni szállal nem kötődő ember anyagi jólétét garantálja. Íme Puskás-sztori újabb fejezete. Talán senki nem tudja, mikor melyik lépés volt az első. Az biztos, hogy Puskás Ferenc..

Nézőből nem, izgalmas meccsből több lehet tavasszal

img

Hétvégén folytatódik az NB I-es labdarúgó-bajnokság immár úgy, hogy a játékosok előtt ott lebeghet az Európa-bajnokságon való szereplés lehetősége. De vajon mindez okoz-e majd színvonal- vagy nézőszám-emelkedést, és a végső sorrendet tekintve mennyire lesz izgalmas a bajnokság? A Ferencváros 18 ponttal vezet az Újpest előtt, így minden bizonnyal már megnyerte a bajnokságot, ám a többi 11 csapat izgalmas meccseket..Next posts