mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Nem alkoholtól voltak "beállva" a balesetet szenvedő Fradi-játékosok?

Korábban már mi is bemutattuk azokat a videókat, melyen látszik, hogy is viselkedett Busai Attila és Varga Roland azon a bizonyos estén, amikor balesetet szenvedtek. Most nyilatkozott egy szemtanú, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy alkohol okozta zavart állapotukat. 

(Fotó: borsonline.hu)

- Az egyik kollégám egy fiatal, szőke lányt fuvarozott a helyszínre – mesélte a Borsnak az egyik taxis. – Én később érkeztem, így csak sejtem: az lehetett a baj, hogy az egyik játékos összeveszett a barátnőjével, akit aztán odahívtak a balesethez. Amikor megjött a taxival, egyikük összevérezte az autót, olyan volt a környék, mint egy mészárszék. Mindketten már-már önkívületi állapotban voltak, valamiért néhány száz eurót akartak a lány kezébe nyomkodni, aztán a táskáját bedobták egy kerítés mögé, amit a rendőrök félóra keregélés után találtak meg. A sérüléseiket alig lehetett ellátni, egyikük ki-be ugrált a mentőből, lökdöste a mentőst, a kollégánk is azért hívott minket, nehogy valami meggondolatlanságot kövessenek el vele szemben. Bár gondolkodni nemigen tudtak. Például nem is értettük, a velük lévő harmadik személy miért rohant el a kiérkező rendőrök elől, hiszen nem is ő vezetett. Azt is furcsálltuk, hogy nem volt alkoholszaguk. 26 éve taxizom, láttam már sok részeget, de mindegyiken érződött az alkohol. Rajtuk semmi. 

No de ha nem alkoholtól voltak beállíva a játékosok, akkor vajon mitől? Arról, hogy a magyar játékosok fogyasztanak-e drogokat, ide kattintva olvashatsz!



A visszavont Loki-induló története Ezért szeretnék a Fegyelmi Bizottság tagjaival szilveszterezni!