mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Siófokon is közeleg a csőd!

img

Sokak szerint a siófoki futball csak Horváth Károlynak, a magyar futball Minarik Edéjének köszönhetően maradt fent. Csakhogy Horváth Károly már nincs a siófoki csapatnál, a sonline.hu cikke szerint pedig a helyzet annyira kritikus, hogy a klub új vezetői 63,5 millió forintos gyorssegélyt kértek mentőövként a várostól. Kértek, de nem kapták meg. Horváth Károly már nincs a siófoki csapat mellett Valami nincs rendben..

Bravó, kaposvári vezetők: az új tulajdonost három év börtönre ítélték

img

Egyre nagyobb bajban van a Kaposvár. A tavalyi, meggondolatlan edzőválasztási és átigazolási politika után jött az NB II, az anyagi csőd. Nem oly rég jött egy új tulaj, akit korábban pénzmosással és emberrablással gyanúsítottak – most pedig három év börtönre ítélték. Aki egy kicsit is figyeli a magyar futballt, már a szerződés aláírásakor tudta, ezzel az üzlettel nem biztos, hogy jól jár a Kaposvár Korábban már..

Első osztályú szerződést érhetnek a bravúrok

img

Mint arról beszámoltunk, tegnap szenzációsan védett Bogdán Ádám, melynek köszönhetően a Bolton a Liverpool otthonában harcolta ki az újrajátszás lehetőségét az FA-kupában. Egy nappal a bravúrok után az angolok már első osztályú ajánlatokról számolnak be.    A Daily Mail cikke szerint Brendan Rodgers már eddig is figyelte Bogdánt, aki korábbi sérülése miatt mostanában csak az FA-kupában kap szerepet, de ott bravúrt..

Bogdán-parádé az Anfield Roadon

img

Szenzációs, hihetetlen, földöntúli. Ilyen, és ehhez hasonló jelzőkkel illetik Bogdán Ádám teljesítményét, miután a másodosztályú Bolton 0-0-ás döntetlent ért el a Liverpool otthonában. Ez is megvolt! (fotó:reuters) Mindig örömteli, ha külföldön játszó magyar futballista nagyszerű teljesítményéről számolhatunk be. És most ez a helyzet. A Bolton Wanderersben védő Bogdán Ádám 'kivédte a liverpooli támadók szemét',..

Bajnert nem érdekli a magyar "trollhadsereg"

img

Bajner Bálint kiverte a biztosítékot a magyar szurkolóknál akkor, amikor a tv-ben azt nyilatkozta, egyáltalán nem érdekli a válogatott, és egy NB I-es meccset végig sem tud nézni. Persze, ezzel nem lenne semmi baj, ha Bajner egy menő, pengés játékos lenne, de ezzel szemben az az igazság, hogy a támadó az elmúlt négy évben összes 35 tétmeccset játszott – egyet se végig. Most éppen az angol másodosztályban szereplő..

Gera-góllal nyert az U20-as válogatott

img

A május végén kezdődő világbajnokságra készülő U20-as válogatott szombat óta a spanyolországi La Mangában edzőtáborozik, szerdán lejátszotta első edzőmérkőzését is. A Szalai László vezette szakmai stáb vasárnap óta napi 2-3 edzést vezényel a játékosoknak, erőnléti, koordinációs és taktikai gyakorlások váltják egymást a kifejezetten feszes programban. A válogatott szerdán délután - egy reggeli konditermi edzés,..

Kaposvári útra lépett a Haladás

img

Szinte hihetetlen, de elképzelhető, hogy a szombathelyi vezetők nem látták, mi történt tavaly a Kaposvárral. Ezt bizonyítja, hogy szinte teljesen pontosan azt csinálják, mint tavaly a Rákóczi – telepakolják a csapatot külföldivel. Persze, ez még nem jelent automatikus kiesést, de óriási veszélyt hordoz magában. És nem csak szakmailag, hanem anyagilag is. Pont úgy, mint ahogy Kaposváron történt. Talán napra pontosan..

Jó ez a 60. hely? Döntse el Ön!

img

Egy hírt kommunikálni sokféle képen lehet. Most éppen azt, hogy a magyar bajnokság a 60. legerősebb pontvadászat a világon, úgy kommunikálják, hogy sokat lépett előre futballunk. Persze, tudom, hogy kell a pozitív megerősítés, de azt gondolom, ez semmi más, mint az emberek, az olvasók átverése. Főleg, ha megnézzük, mely országok mögé szorultunk a listán. Érdektelen bajnokság, üresen álló, haverok által..

MLSZ szerint elhanyagolható az a tétel, amit Dárdaiért fizettnek a Herthának

img

Mint korábban beszámoltunk róla, egy német lap kiderítette, hogy az MLSZ nagyjából 100 millió forintot ad a Herthának azért, mert a klub elengedte szövetségi kapitánynak Dárdai Pált. Bár eddig erről az MLSZ mélyen hallgatott, Sipos Jenő most azért egy szűkszavú nyilatkozatban kitért az ügyre. Gyorsan le kell szögezni – és ezt előző írásomban is kijelentettem - , semmi bajom azzal, hogy az MLSZ fizet Dárdaiért,..

Még mindig hülyitenek mindenkit Dzsudzsák Balázzsal

img

Több alkalommal írtam már a jelenségről, melyet bérújságírásnak hívok. Ez az, amikor egyes futballisták menedzserei „ösztönzik” az újságírókat, hogy pártfogoltjairól több cikk jelenjen meg. Dzsudzsák Balázsnál ez hatványozottan észlelhető, és az elmúlt 4-5 évben mindig kiderült, hogy egészen egyszerűen kamu a cikk. Dzsdzsák Balázst már fél Európa leigazolta – az újságírók szerint. Aztán mindig kiderült, hogy a..Next posts