mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Első osztályú szerződést érhetnek a bravúrok

Mint arról beszámoltunk, tegnap szenzációsan védett Bogdán Ádám, melynek köszönhetően a Bolton a Liverpool otthonában harcolta ki az újrajátszás lehetőségét az FA-kupában. Egy nappal a bravúrok után az angolok már első osztályú ajánlatokról számolnak be.

 
 

A Daily Mail cikke szerint Brendan Rodgers már eddig is figyelte Bogdánt, aki korábbi sérülése miatt mostanában csak az FA-kupában kap szerepet, de ott bravúrt bravúrra halmoz. A magyar kapus tegnapi teljesítménye azonban végleg meggyőzte a Liverpool menedzserét.

Bogdán szerződése egyébként nyáron jár le, így akkor akár ingyen is megszerezhetné a Liverpool, ám az angolok szerint Rodgers kész fizetni is a kapusért, csak az már télen csatlakozzon a csapathoz. Ebben az esetben mélyen zsebbe kell majd nyúlniuk a liverpooli vezetőknek, hiszen nem árt felidézni, a Mainz nyáron 1,2 millió fonton ajánlott Bogdánért, de a Bolton vezetői ezt az ajánlatot nem fogadták el.

 

A magyar kapus teljesítménye nemcsak a liverpooli vezetők érdeklődését keltette fel, a hírek szerint a Hannover a Stuttgart, a Cardiff City is vinné, és a Mainz sem tett le szerződtetéséről.

Próbáltuk utolérni Bogdán Ádámot, de a kapus sms-ben annyit válaszolt, megértésünket kéri, de titokzatos, szomorú esemény miatt nem szeretne többet nyilatkozni. Álláspontját természetesen elfogadjuk.
 



Bogdán-parádé az Anfield Roadon Kedves magyar nép!